Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021

Μέ πίστη στήν αστρική σκόνη καί στόν θανατηφόρο πτητικό (avian) ιό

 

 

«ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ..Για την παραποίηση των δηλώσεων μου και την λάσπη που δέχομαι θα προσφύγω στη ποινική και αστική δικαιοσύνη…Για την κομματική σπέκουλα εις βάρος μου έχω να πω πως λυπάμαι αλλά δεν αποτελώ εργαλείο αντιπολίτευσης.Ένας αστυφύλακας είμαι.Είναι βέβαιο πως  πίσω από την μεθοδευμένη εις βάρος μου εκστρατεία λάσπης, κρύβονται και συναδελφοι μου συνδικαλιστές. Το σώμα των συναδέλφων μου γνωρίζουν την ποιότητα μου, ερμηνεύουν ορθά τα λεγόμενα μου και στέκονται στο πλευρό μου. Όσο για την δήλωση μου ειχε το νόημα ότι ο συγκεκριμένος δραστης δεν θα μπορούσε να έχει σχέση με ένα εν βρασμώ ενδοικογενειακό έγκλημα κατοπιν των όσων αποκαλύφθησαν και τεκμηριώνουν άψογο σχεδιασμό στην εκτέλεση και τη συγκάλυψη του ειδεχθους εγκλήματος του. Καμία σχέση λοιπόν με τις κακόβουλες ερμηνείες που δίνονται.. Ευθύνομαι για όσα λέω και όχι για όσα οι άλλοι καταλαβαίνουν. Τις εις βάρος μου μεθοδεύσεις από όπου και αν προέρχονται που αναίτια πικραίνουν εμένα και την οικογένεια μου, θα τις καταγγείλω στην ελληνική δικαιοσύνη την οποία υπηρετώ και εμπιστεύομαι. Είναι τουλάχιστον άκομψο και άδικο να παραποιούν την έννοια  του λόγου μου τόσο αισχρά οι επιτήδιοι λέγοντας ανερυθρίαστα πως εγώ ένας άνθρωπος του νόμου δίνω οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους.Αιδώς Αργείοι.Υπηρετώ τριάντα χρόνια στην ΕΛΑΣ ταγμένος στο καθήκον, στην μάχη εναντίον της εγκληματικότητας και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και είκοσι χρόνια τον αστυνομικο συνδικαλισμό και την προσφορά στον συνάδελφο με συνέπεια και ήθος.Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν λοιπόν να εκμαυλίσει τις δημοκρατικές μου πεποιθήσεις  και τις αγνές προθέσεις των λεγόμενων μου.Ας τελειώσουμε πια με τις έντεχνες διαστρεβλώσεις».
(Σταύρος Μπαλάσκας, Συνδικαλιστής τής Αστυνομίας) *

Σχόλιο
Κάθησε στό σκαμνί τήν ελληνική Δικαιοσύνη μέ αυτά που είπε. Τόν περιμένουν τά δύσκολα.

Ακολουθεί σχόλιο, γι'  αυτά πού ανέφερε ο συνδικαλιστής αστυνόμος, τά οποία εκθέτουν ανεπανόρθωτα τήν παραπαίουσα ελληνική Δικαιοσύνη. Καί αποκαλώ παραπαίουσα τήν Δικαιοσύνη τών ημετέρων Δικαστικών καί Νομοθετών, διότι έχει τσαλαπατήσει τό ελληνικό Σύνταγμα. Στήν θέση του, έχει τοποθετήσει τό Σύνταγμα τών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τών Ηνωμένων Πολιτειών Γής : United States of Earth.

Τό χοϊκό αυτό "σύνταγμα", αφορά στούς χοϊκούς ανθρώπους, πού πατούν στό χώμα καί, ίσως, κάποτε ρίχνουν μιά ματιά στόν ουρανό. Καί ο ουρανός, γιά τούς χοϊκούς, σημαίνει αστρική σκόνη, σημαίνει συμπαντική ενέργεια, τήν οποία υπόσχεται η (χοϊκή) επιστήμη νά μάς τήν προσφέρει. Βλέπε πείραμα CERN. Άλλο τίποτα δέν υπάρχει. Φυσικά, εκτός από έναν ιό αόρατο διά γυμνού οφθαλμού, καθώς είπε ο άσχετος από ιούς (καί Υιούς) ημέτερος κυβερνήτης ... .

Έτσι, λοιπόν, πιστεύοντας στόν συμπαντικό κονιορτό καί στό θανατικό τού αόρατου ιού καί εχθρού, περιμένουμε εναγωνίως νά γίνουμε συμπαντική ενέργεια ! Δηλαδή, άγνωστης προέλευσης ιπτάμενα αντικείμενα, άλλως UFO (United Flying Objects). Τό σέ παρένθεση δικό μου.

* Πηγή

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ιδού τί είπε ο Αστυνόμος συνδικαλιστής Σταύρος Μπαλάσκας σέ τηλεοπτική συνέντευξη στο MEGA

"μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από την Ανθή Βούλγαρη για το τί δείχνει η στάση του να κάνει 8 ώρες να ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του.

Η απάντηση που έδωσε, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, καθώς είπε: «Είναι βλάκας δείχνει, γιατί εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στον θυμό του, οτι τα’ χασε και τρελάθηκε, αν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή. Τώρα θα σαπίσει στην φυλακή. Γιατί θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε οικογενειακό καυγά. Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί»".