Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

'Οταν οι δαίμονες προφητεύουν τήν συμφορά τους


 

«Στο μέλλον, θα εξαλείψουμε την ψυχή με φάρμακα. Με το πρόσχημα μιας "υγιούς απόψεως", θα υπάρξει ένα εμβόλιο με το οποίο το ανθρώπινο σώμα θα αντιμετωπιστεί το συντομότερο δυνατόν άμεσα κατά τη γέννηση, έτσι ώστε ο άνθρωπος να μην μπορεί να αναπτύξει τη σκέψη της ύπαρξης ψυχής και πνεύματος. Σε υλιστικούς γιατρούς, θα ανατεθεί το καθήκον να αφαιρέσουν την ψυχή της ανθρωπότητας. Όπως σήμερα, οι άνθρωποι εμβολιάζονται ενάντια στην μια ή στην άλλη ασθένεια, έτσι στο μέλλον, τα παιδιά θα εμβολιαστούν με μια ουσία που μπορεί να παραχθεί ακριβώς με τέτοιο τρόπο ώστε οι άνθρωποι, χάρη σε αυτόν τον εμβολιασμό, να είναι απρόσβλητοι να ασθενήσουν με την «τρέλα» της πνευματικής ζωής.

Θα είναι εξαιρετικά έξυπνος (
σ.σ. ο νέος άνθρωπος), αλλά δεν θα αναπτύξει συνείδηση, και αυτός είναι ο πραγματικός στόχος ορισμένων υλιστικών κύκλων. Με ένα τέτοιο εμβόλιο, μπορείτε εύκολα να χαλαρώσετε το αιθερικό σώμα στο φυσικό σώμα. Μόλις το αιθερικό σώμα αποκολληθεί, η σχέση μεταξύ του σύμπαντος και του αιθερικού σώματος θα γίνει εξαιρετικά ασταθής και ο άνθρωπος θα γίνει αυτόματο, γιατί το φυσικό σώμα του ανθρώπου πρέπει να γυαλιστεί σε αυτήν τη Γη με πνευματική βούληση.

Έτσι, το εμβόλιο γίνεται ένα είδος αρειμανικής δύναμης, ο άνθρωπος δεν μπορεί πλέον να απαλλαγεί από ένα δεδομένο υλιστικό συναίσθημα. Γίνεται υλιστική ιδιοσυγκρασία και δεν μπορεί πλέον να ανέβει στο πνευματικό.»
. Βλέπε ... https://www.eyewideopen.org/?p=836

  Σχόλιο

«Είπωμεν καί ὑπὲρ τῶν μισούντων καί ἀγαπώντων ἡμᾶς» τό Χριστός Ανέστη !

Η σατανική ελίτ τών απατεώνων δέν ενδιαφέρθηκε ποτέ γιά τήν πνευματική μας ανοσία. Αντιθέτως, ακολουθεί τήν πάγια τακτική της. Τήν τακτική τής υποκρισίας. Γιατί ; Διότι όπως μάς υπόσχεται «... θά είναι εξαιρετικά έξυπνος (σ.σ. ο νέος άνθρωπος), αλλά δεν θα αναπτύξει συνείδηση» ! Ποιός τούς είπε ποτέ ότι συνείδηση σημαίνει πίστη ; Ουδείς. Πίστη, διευκρινίζω, μέ ό,τι αυτή συνεπάγεται πρίν καί μετά θάνατον. Δέν πωλείται, δέν αγοράζεται, δέν είναι εμπορεύσιμο είδος σέ ράφι πολυκαταστήματος. Μόνο αυστηρά μέτρα έλαβε, λαμβάνει καί διδάσκει, τό πολιτικοθρησκευτικό ιερατείο, γιά τήν σωματικά φθαρτή μας ανοσοποίηση.

«Ἐὰν μὴ Κύριος οἰκοδομήσῃ οἶκον, εἰς μάτην ἐκοπίασαν οἱ οἰκοδομοῦντες· ἐὰν μὴ Κύριος φυλάξῃ πόλιν, εἰς μάτην ἠγρύπνησεν ὁ φυλάσσων.» (Ψ. 126).
Ποιός τούς τό θυμίζει, ποιός τούς τό θύμισε ποτέ ; Ποιός τούς τό έμαθε ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: