Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Γονείς μας, οι Τράπεζες

Σχόλιο για την είδηση που ακολουθεί :

Η Εκκλησία της Ελλάδος θα πρέπει να εφοδιάσει όλους τους ενοριακούς Ναούς με τη συσκευή POS. Αν δεν γνωρίζετε τί σημαίνουν τα αρχικά POS σας πληροφορώ : Parent Over Shoulder, δηλαδή, "οι γονείς πίσω από την πλάτη". Και αν, επιπλέον, δεν γνωρίζετε ποιοί είναι αυτοί οι γονείς, που μας φροντίζουν, η απάντηση είναι : Οι Τράπεζες. Αυτές είναι οι "γονείς" μας ! Ο θεός πρώτα έφτιαξε τις Τράπεζες και ύστερα τον άνθρωπο.

Η είδηση
Πώς θα "χτίζεται" το αφορολόγητο με κάρτες​

Το αφορολόγητο για μισθωτούς και συνταξιούχους που πιθανόν θα ισχύσει από 1/1/2017, θα "χτίζεται" με συναλλαγές που γίνονται με «πλαστικό χρήμα» ή τραπεζικές συναλλαγές. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, το ποσοστό του εισοδήματος που πρέπει να καλύπτεται από αγορές με κάρτα ή μέσω τραπεζικών συναλλαγών θα κλιμακώνεται από το 10% έως και το 30% ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος.

Πιο συγκεκριμένα:

- Για μισθωτό ή συνταξιούχο με ετήσιο εισόδημα έως 10.000 ευρώ θα πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί αποδείξεις αξίας 10% του εισοδήματος
- Για εισόδημα από 10.000 έως 20.000 ευρώ το ποσοστό δαπάνης θα είναι 15%
- Για εισόδημα από 20.000 έως 40.000 ευρώ το ποσοστό δαπάνης θα είναι 20%
- Για εισόδημα μεγαλύτερο από 40.000 ευρώ θα πρέπει να καλύπτεται το 30%.

Για παράδειγμα μισθωτός με ετήσιο εισόδημα 8.000 ευρώ θα πρέπει να πρέπει να έχει αγορές με κάρτα τουλάχιστον 800 ευρώ.

Το νομοσχέδιο για την επέκταση των ηλεκτρονικών πληρωμών θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στη Βουλή και θα προβλέπει -επίσης- ότι όλες οι επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες θα υποχρεωθούν να εγκαταστήσουν συσκευή χρέωσης POS.
Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: