Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Οφειλομένη ευχαριστία προς το ιστολόγιο Orthodox Voice - Ορθόδοξη Φωνή


Σας ευχαριστώ για την αναδημοσίευση και την φιλοξενία που μου παρέχετε. Εδώ δεν συμβαίνει το ίδιο.

Θα ήθελα να προσθέσω και τούτο στα προηγούμενα
http://orthodox-voice.blogspot.gr/2016/04/kyprianos-christodoulides.html
Ένας "εθνάρχης", κακή τη μοίρα, μας έβαλε στην ευρωπαϊκή ένωση χωρίς να μας ρωτήσει. Και σήμερα, ένας "πατριάρχης", πάλι κακή τη μοίρα, μάς βάζει στην παγκόσμια ένωση χωρίς να ερωτηθούμε.

Οι Σιωνιστές, προς τους οποίους ελέχθη το "Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι περιάγετε τὴν θάλασσαν καὶ τὴν ξηρὰν ποιῆσαι ἕνα προσήλυτον, καὶ ὅταν γένηται, ποιεῖτε αὐτὸν υἱὸν γεέννης διπλότερον ὑμῶν" - θα το ακούσουμε σήμερα (Μ. Δευτέρα, Εσπέρας) - θα μας πουν το γνωστό, ότι όλα αυτά γίνονται "δια τας αμαρτίας ημών". Είμαστε όλοι αμαρτωλοί, "πολλὰ γὰρ πταίομεν ἅπαντες", και ουδείς αυτό το αμφισβητεί. Αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με την δημοκρατία τού ψεύδους, την ελευθερία τής ξετσιπωσιάς, και φυσικά την ψήφο. Αυτά είναι "θεία πολιτικά δόγματα" και όποιος τα απορρίπτει, δεν απέχει από το να χαρακτηριστεί τρομοκράτης του ισλαμικού κράτους.

Έφτιαξαν κάποτε τον Χίτλερ, έφτιαξαν τώρα το ισλαμικό κράτος, για να είναι ο μοναδικός πόλος έλξης των όπου γης αγανακτισμένων της σιωνιστικής απάτης. Εκεί προφανώς θα εντάσσεται η μία και μοναδική Ορθόδοξη απάντηση που δόθηκε προς την μεγάλη ψευτοσύνοδο που ετοιμάζει η εωσφορική κακοήθεια. Ήταν από το Πατριαρχείο Βουλγαρίας
http://apotixisi.blogspot.gr/2016/04/blog-post_44.html

Η δημοκρατικότητα της Πολιτείας και η κίβδηλη συνοδικότητα της Εκκλησίας δεν μας επιτρέπουν να δούμε την λευκή ψήφο, όπου επάνω της είναι "ὄνομα καινὸν γεγραμμένον, ὃ οὐδεὶς οἶδεν εἰ μὴ ὁ λαμβάνων".

1 σχόλιο:

Kyprianos Christodoulides είπε...

Από το ομολογιακό ιστολόγιο "apotixisi"

Διαβάσαμε σε ιστολόγια:

“Συνεδρίασε η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Βουλγαρίας σχετικά με τη Μεγάλη Σύνοδο της Ορθοδοξίας. Για τη λήψη σχετικής απόφασης ελήφθησαν υπόψη μια επιστολή του Μητροπολίτη Λόβετς Γαβριήλ και των ιερέων της επισκοπής του, και μια επιστολή του Μητροπολίτη Φιλιππούπολης Νικολάου της που περιελάμβανε μια αναφορά που υπογράφεται από 240 ιερείς της επισκοπής του.

Η Σύνοδος διακήρυξε ότι εκτός από την Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία δεν υπάρχουν άλλες εκκλησίες, αλλά μόνο αιρέσεις και τα σχίσματα, και το να αποκαλούνται αυτά εκκλησίες είναι θεολογικά, δογματικά και κανονικά παντελώς λανθασμένο. Διακήρυξε επίσης ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία ποτέ δεν απώλεσε τη χάρη του Αγίου Πνεύματος και την ενότητα μεταξύ των πιστών, η οποία διαρκεί έως συντελείας του κόσμου και ότι οι αιρέσεις και τα σχίσματα μπορούν μόνο μέσω της μετάνοιας να επιστρέψουν στην Εκκλησία.

Η Βουλγαρική Ορθόδοξη Εκκλησία τόνισε επίσης ότι ορθώς αποχώρησε από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών στο οποίο μετείχε από το 1961 μέχρι το 1998 λόγω σοβιετικού εξαναγκασμού. Οι ποιμένες της Εκκλησίας διακήρυξαν ότι δεν μπορούν να μετέχουν σε οποιαδήποτε οργάνωση η οποία βλέπει την Ορθοδοξία απλά ως «ένα από τα πολλά ή ως ένα τμήμα της Μίας Εκκλησίας» και η οποία αναζητά τρόπο αποκατάστασης της ενότητας μέσα από το «Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών». Η Σύνοδος ανέφερε ότι το Σύμβολο της Πίστεως ξεκαθαρίζει ότι υπάρχει ένας Θεός και μία Εκκλησία.”