Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016

Οι ψεύτες θέσπισαν το Νόμο της υποκρισίας

Δημοσιεύτηκε στις 1 Ιαν 2016
Το ελληνικό Κοινοβούλιο, "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενο", θεσμοθέτησε την υποκρισία. Την αλήθεια της υποκρισίας, για να είμαστε ακριβείς, και τούτο είναι το "Σύμφωνο Κοινωνικής Συμβίωσης" ατόμων με ερωτική προτίμηση στο ίδιο φύλο.

Οι ψυχίατροι, οι ψυχολόγοι και οι κοινωνιολόγοι, φρόντισαν να τους απαλλάξουν από ενοχικά συμπλέγματα και τους είπαν να μην ντρέπονται, να μην είναι υποκριτές, να μην κρύβονται, να δέχονται την αλήθεια.

Αλλά, όμως, για ποια αλήθεια υπερηφανεύονται τώρα, μετά την ψήφιση του σχετικού Νόμου, οι ερωτιδείς του ιδίου φύλου ; Η αλήθεια τους, είναι η αλήθεια της υποκρισίας, είναι η αλήθεια του βιωματικού τους ψεύδους. Διότι ενώ είναι άνδρες υποδύονται τη γυναίκα, φερόμενοι δε σαν γυναίκα, ουσιαστικά φαλκιδεύουν το γυναικείο φύλο. Είναι δηλαδή διπλή η υποκρισία τους, διπλό και το ψεύδος τους. Αυτή είναι η αλήθεια τους και αυτή τη δέχτηκε και την ψήφισε το ελληνικό Κοινοβούλιο.

Τούτο δεν πρέπει να μας εκπλήσσει, ούτε να μας λυπεί. Μέσα στο Κοινοβούλιο συνωνστίζονται και αντιμάχονται μεταξύ τους οι 300 του "λεφτά υπάρχουν", του "success story" και του "σκίζω τα Μνημόνια". Με άλλα λόγια, διαρκώς ψεύδονται και υποκρίνονται αυτοί που μας κυβερνούν. Πώς, λοιπόν, θα ήταν δυνατό να μην ψηφισθεί ο Νόμος του "Συμφώνου Συμβίωσης" ;

2 σχόλια:

Kyprianos Christodoulides είπε...

Ο/Η ntranga ntrounga άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Οι ψεύτες θέσπισαν το Νόμο της υποκρισίας":

http://www.ierakatixisis.com/2015/12/blog-post_23.html
Να σημειώσουμε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα εις το ελληνικόν κυνοβούλιον. Ρωτούμε εμείς οι αφελείς: Πίπτει εις την διάταξιν περι προσβολής της δημοσίας αιδούς και ποιες είναι κακονικά οι επιπτώσεις;
Χαράλαμπος

Kyprianos Christodoulides είπε...

Η αιδώς έγινε πλέον αοιδός και ο σεβασμός σαρκασμός.