Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Δύο και δύο ίσον τέσσερα ;


Σύμφωνα με τους ιατρούς και την Ιατρική Επιστήμη, ο εγκεφαλικός θάνατος ισοδυναμεί με τον ολοσχερή βιολογικό θάνατο. Αποκρύπτουν σκόπιμα ότι σε πλείστες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, συνεπεία τροχαίων ατυχημάτων, συνυπάρχει και η λεγόμενη "νωτιαία καταπληξία" από διατομή - όχι απαραίτητα πλήρης - στο ανώτερο τμήμα της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης. Η κατάσταση αυτή είναι ιατρικώς αντιμετωπίσιμη.

Στο οπτικοποιημένο ηχητικό βίντεο που θα παρακολουθήσετε, δίνεται άλλη μια απάντηση στους ισχυρισμούς καταξιωμένων και αναγνωρισμένων διεθνώς ιατρών, ότι είναι άνθρωποι με σεβασμό προς τον άνθρωπο και τη ζωή. Μας διαβεβαιώνουν ότι είναι "πιστοί Χριστιανοί και ότι κάνουν το σταυρό τους πριν από κάθε επέμβαση", όπως για παράδειγμα οι μεταμοσχεύσεις. Το ερώτημα είναι, κατά πόσον η λογική του "δυο φορές το δύο κάνει τέσσερα", που διέπει την επιστήμη και τους γιατρούς των μεταμοσχεύσεων, ανταποκρίνεται και είναι συνεπής προς το σταυρό που κάνουν.

Με άλλα λόγια, το ένα κι ένα μας κάνουν δύο ευσταθεί, ή μήπως πλανώνται και πλανούν όσους λένε ότι "πιστεύουν" ;Το ηχητικό απόσπασμα από http://www.floga.gr/08010000.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια: