Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

Το αίμα φτιάχνει τη λάσπη, οι οικοδόμοι κτίζουν τα νέα τείχη


Ο εκ των οικοδόμων του φονταμενταλισμού, δηλαδή αυτών που ξέρουν να φτιάχνουν πολέμους για λόγους δημοκρατίας και ειρήνης, μίλησε και είπε :
«ο φονταμενταλισμός ο οποίος τρέφει την τρομοκρατία, εγείρει τεχνητά τείχη μεταξύ των ανθρώπων, τα οποία μόνον ο διάλογος είναι ικανός να γκρεμίσει».

Τάδε έφη οικουμενικός Βαρθολομαίος, των Οικουμενικών Διαλόγων, των Οικουμενικών Συμπροσευχών, των Οικουμενικών (πράσινων) Αναπτύξεων, της Οικουμενικής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και της Μιας Οικουμενικής Παγκόσμιας Τράπεζας. Οι διάλογοι και τα λοιπά του οικουμενικού Βαρθολομαίου, φαίνεται, είναι κάτι σαν τις σάλπιγγες των Ισραηλιτών, τότε που έριξαν τα τείχη της Ιεριχούς. Έπεσαν εκείνα, αλλά τα τείχη που θα κλείσουν φυλακή όλους τους ‘goyim’ (μη Εβραίους) είναι έτοιμα .
Ποιος θα τολμήσει να αμφισβητήσει το Ολοκαύτωμα, να μην ανάψει την Επτάφωτη Λυχνία, να μη δηλώσει ότι είναι "ιουδαιοχριστιανός" ( : κοινοί οι προπάτορες και πατριάρχες Αβραάμ κλπ.), να μη δώσει όρκο υποταγής στον περιούσιο λαό : Στο θεό τους και το νόμο τους ;
Ποιος θα τολμήσει να μην εφοδιαστεί - το λέει ο νόμος ή Νόμος - με την κάρτα του πολίτη ; Ποιος θα αρνηθεί το αποδεικτικό "τσιπάκι νομιμότητας" του καλού κ΄αγαθού citizen of the One World (πολίτης του ενός κόσμου) ; Ουδείς.

Έχουν καμιά διαφορά αυτοί από τους άλλους με το «Αλλάχου άκμπαρ» ; Τείχη οι μεν, τείχη οι δε. Όσοι τα δρασκελούν και αποτειχίζονται, είναι όλοι τους  «φονταμενταλιστές». Πάρτε τους το κεφάλι, βάλτε το στο πιάτο επί της τραπέζης των Οικουμενικών Διαλόγων - παρένθεση, ο οικουμενικός Βαρθολομαίος αυτό δεν το λέει -, συνεχίζουμε να συζητάμε για την αγάπη, την ειρήνη και τη δημοκρατία. Κατόπιν ψήφου βέβαια.
Το Διάταγμα των Μεδιολάνων απέτυχε, απέτυχε και ο εμπνευστής αυτού άγιος Μέγας Κωνσταντίνος. Δεν είχε τη γνώση των αλγορίθμων, δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει το "ἐλθέτω ἡ βασιλεία σου· γενηθήτω τὸ θέλημά σου, ὡς ἐν οὐρανῷ καὶ ἐπὶ τῆς γῆς·".

Τώρα είναι όλα έτοιμα, η βασιλεία (παγκόσμια δημοκρατία) είναι σχεδόν γεγονός, το θέλημα γίνεται, είναι εδώ και τώρα (hic et nunc) ὡς ἐν οὐρανῷ καὶ ἐπὶ τῆς γῆς ! Θέλετε και την απόδειξη; ιδού : "Η λατρευτική ζωή της Εκκλησίας στηρίζεται σε μια μεταμόσχευση Θείου σώματος και σε μια μετάγγιση Θείου Αίματος εις πάντας αρμούς, εις νεφρούς, εις καρδίαν", Ιεροσυνοδική Εγκύκλιος 2819, Εκκλησία της Ελλάδος 7/7/2005. Και ο θάνατος, θάνατος.

Το αίμα φτιάχνει τη λάσπη, οι οικοδόμοι κτίζουν τα νέα τείχη της Παγκόσμιας Ευτυχίας, η ζωή μας είναι στα χέρια μιας Τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: