Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

Ερώτηση προς πολιτικά σκεπτόμενους

Ας υποθέσουμε ότι η "Χρυσή Αυγή" με το κυβερνών κόμμα "Σύριζα-Ανέλ" κάπου τα βρίσκουν : λαθρομετανάστες, έρευνα για το Δημόσιο χρέος, πρόσφυγες (sic), τιμωρία των συλλαμβανόμενων για καταλήψεις, καταστροφές κλπ., τότε ανακύπτει ένα ερώτημα : Οι κοινωνικοί ταραξίες, κοινώς μπαχαλάκηδες και άλλως αντιεξουσιαστές αναρχοαυτόνομοι, από ποιους θα έχουν πολιτική κάλυψη ; Αυτοί οι ορφανοί πολιτικά, που αναιδώς επικαλούνται πολιτικά αιτήματα για να δικαιολογήσουν ό,τι κάνουν, δεν έχουν πολιτική στέγη . Δικαίως λοιπόν, βάσει του Συντάγματος, αντιμετωπίζονται με φυλακίσεις, αφού τα αναρχικά ιδεολογήματά τους (κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά) δεν έχουν μέχρι στιγμής εκλεγμένο πολιτικό φορέα. Δεν υπάρχει κανένας αναρχικός - αντιεξουσιαστικός πολιτικός σχηματισμός, επομένως, δεν μπορούν να θέτουν ζήτημα "πολιτικού αιτήματος" (κατάργηση φυλακών τύπου Γ κ.ά. ) για όλα αυτά που κάνουν. Απλώς, βρίσκουν κάποιους εκλεγμένους υπερδημοκράτες - ταγούς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και πάνω σ΄ αυτούς στηρίζουν τις βιαιοπραγίες τους κατά δικαίων και αδίκων (θύματα Marfin). Σε αυτούς οφείλεται και το παρακράτος της πλατείας Εξαρχείων.

Αν λοιπόν αυτά τα εκλεγμένα πολιτικά κόμματα, Σύριζα, Ανέλ και Χρυσή Αυγή αποφασίσουν να δώσουν κοινό αγώνα κατά των ορατών αντιεξουσιαστών και των αόρατων αναρχοαυτόνομων, που αυτοί κινούν τα νήματα, τότε ποιος πολιτικός σχηματισμός θα τους καλύπτει ; Ιδού το ερώτημα προς πολιτικά σκεπτόμενους και αν υπάρχει καμιά απάντηση θα τη συζητούσα ευχάριστα - το κατά δύναμη. Διότι, επιτέλους, πρέπει να μάθουμε ποια είναι τα εγχώρια κόμματα της προδοσίας γενικά, ή ποια άτομα εκλεγμένα με ψήφο τροφοδοτούν το αναρχικό κράτος των αντιεξουσιαστών της πλατείας Εξαρχείων.

Υστερόγραφο
Ναι, θλίψη και οδύνη για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν στα ανοιχτά της Ιταλίας και θα εξακολουθήσουν να χάνονται. Αλλά όχι να χάνουμε το δάσος βλέποντας το ξερό δέντρο. Ποιοι είναι οι αίτιοι της φυγής όλων αυτών των ανθρώπων ; Ποιοι ξεσήκωσαν την απόδραση από την Κόλαση της χώρας του Καντάφι. Σήμερα κολυμπά στο αίμα από τις αλληλο-σφαζόμενες φυλές ; Δεν ήταν οι λεγόμενες χώρες του free world, των ΝΑΤΟικών ελεύθερων και δημοκρατικών δυνάμεων ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία ; Αυτοί είναι οι κυρίως υπεύθυνοι και αυτοί οφείλουν να λογοδοτήσουν. Ποια όμως Διεθνή Δικαστήρια μπορούν να τους δικάσουν ; υπάρχει κανένα και δεν το ξέρουμε ; Βεβαίως, τα ίδια γίνονται (έγιναν) και στη Συρία. Σημείωση, δεν έχουμε ακόμη πρόσφυγες στην Ουκρανία. Άλληλοσφαγή άγρια και εκεί, νέα κύματα διωκόμενων (υποκινούμενοι) κοντά μας. Πολύ κοντά μας, διότι η Τουρκία, η δημοκρατική Τουρκία και υποψήφια για την ένταξη στην ΕΟΚ, δεν θέλει να γίνει κέντρο περισυλλογής προσφύγων, όπως είπε ο Ερντογάν. Ποιοι λοιπόν κινούν τα νήματα των θλιβερών προσφύγων, που, μη κρυβόμαστε, δεν είναι όλοι τους πρόσφυγες. Οι πρόσφυγες είναι το κακούργημα του free world, αλλά δεν το λέει κανείς. Τα δανεικά θα σταματήσουν να πέφτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: