Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Βενιζέλος προς Τσίπρα : " Ξέρεις τι θα σου κάνουν όταν αναλάβεις ... "

Για να δείτε πόσο αισχροί και τιποτένιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούν: Ο Βενιζέλος ομολογεί στον Τσίπρα το πήδημα που τους κάνει η τρόικα και ότι το ίδιο θα πάθει και αυτός αν αναλάβει πρωθυπουργός! Με άλλα λόγια, με χυδαίο τρόπο ομολογεί το ξέσκισμα σε βάρος του λαού! Αντί να στείλουν στο διάολο όλους τους εγκληματίες της τρόικας, εφαρμόζουν τη δολοφονική τους πολιτική τους κατά του λαού! Τι άλλες αποδείξεις χρειάζονται για να κάτσουν στο σκαμνί ως πολιτκκοί εγκληματίες και εθνοκτόνοι όλοι αυτοί; «Αγόρι μου δεν έχεις καταλάβει. Θα σε ( ... )  με το που αναλάβεις…». Αυτό φέρεται σύμφωνα με τα «Νέα», να είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τον Αλέξη Τσίπρα κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο υπουργείο Εξωτερικών. Ολόκληρος ο διάλογος: -«Μα τι σε έχει πιάσει και θέλεις ντε και καλά να βουτηχτείς στα σκατά; Τι βιάζεσαι; Περίμενε. Έτσι κι αλλιώς, θα γίνεις κάποια στιγμή» είπε ο Βενιζέλος. -«Γιατί πρέπει απαραίτητα να βουτηχτώ στα σκατά; Θα τα καταφέρουμε έτσι, που να μην χρειαστεί να γίνει τίποτε από όλα αυτά», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας. Και μετά ο Ευάγγελος Βενιζέλος τον προειδοποίησε για το τι θα του κάνουν οι δανειστές… (*)

Και το σχόλιο :

Η δική μας "πλατεία Μαϊντάν"

Ζητούνται άνθρωποι εξ ανθρώπων και όχι εκ πιθήκων.

Αν είχαν ίχνος φιλοτιμίας, αν είχαν ψήγματα σεβασμού προς αυτό το δύσμοιρο λαό και τον τόπο, όφειλαν να δώσουν το καλό παράδεδιγμα, αρνούμενοι όλοι από συμφώνου να κατέλθουν εκ νέου στις εκλογές, αν τυχόν δεν εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αλλά οι 300 βολεμένοι δεν έχουν ούτε την τόλμη, ούτε είναι και ελεύθεροι, όπως ψευδώς επιγράφονται και κόπτωνται για τα "δικαιώματα του ανθρώπου", τα οποία άλλοι τους υποχρεώνουν να εφαρμόσουν. Όσο δε για το σεβασμό, αυτή πλέον κατάντησε άγνωστη λέξη. Την αντικατέστησε η "διαπροσωπική σχέση".

Να ομολογήσουν δημόσια ότι κινδυνεύουν, αν δεν δεχθούν τα έξωθεν ζητούμενα νέα σφαγιαστικά μέτρα, για τα συμφέροντα των αδίστακτων τοκογλύφων-εκτελεστών ενός ολόκληρου λαού, μια ολάκερης χώρας. Και ακόμη, να ομολογήσουν ότι κλήθηκαν να διαχειριστούν μια μεθοδευμένη οικονομική κατάρρευση - ήταν ο στόχος - από τους γνώστες, εκ των προτέρων, του τελικού αποτελέσματος : Ή κάνετε αυτά που σας λέμε ή θα πεθάνετε από τη φτώχια, από τους γείτονες, από τη μεταξύ σας φαγωμάρα. Την ιστορικά γνωστή ακόμη και πρόσφατα.

Αυτό πρέπει να κάνουν και να αποσυρθούν όλοι, να δηλώσουν ότι δεν πρόκειται να στήσουν πάλι τις κάλπες των τοκογλύφων-δολοφόνων. Είπαμε όμως, για κάτι τέτοιο χρειάζονται άνθρωποι με φιλότιμο, με αξιοπρέπεια, με σεβασμό και πάνω απ΄ όλα θυσιαστικό φρόνημα για ένα τόπο και ένα λαό, που παραπαίει από τα μίσθρανα των αναρχοαυτόνομων, των αντιεξουσιαστών και από τα στίφη των λαθρομεταναστών.

Οι διαπροσωπικές σχέσεις των ημέτερων υποτελών στους διπλωμάτες του ΔΝΤ και της ΕΚΤ δεν επιτρέπει, προφανώς, τοιούτου είδους ολισθήματα. Εξάλλου,  έχουμε  και τον υπαρκτό κίνδυνο από το παρακράτος της Πλατείας Εξαρχείων. Τη δική μας "πλατεία Μαϊντάν".

(*)  http://indobserver.blogspot.gr/2014/12/blog-post_269.html

4 σχόλια:

Erato Bellou είπε...

-------ΛΕΥΚΟ ΣΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,
---ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑ,
---ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ,
---ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ.

Erato Bellou είπε...

«Βρέθηκε έγγραφο-ντοκουμέντο για τη Σταύρωση του Χριστού» :
http://www.press-gr.com/2014/12/photo_87.html
(και ενδιαφέροντα τα σχόλια 17 και 18 Δεκ.2014)

Erato Bellou είπε...

...,αλλά και τα σχόλια 20 Δεκ.2014

Erato Bellou είπε...

O Πάπας το 1582 ήθελε να διορθωθεί αστρονομικά το Πασχάλιο ;
Η απάντηση : Μεγάλη Παρασευή κάθε έτος τη μέρα που ο ήλιος
είναι ακριβώς στο μέσον του Κριού («Αμνού») στις 15°,εάν είναι
Παρασκευή,εάν δεν είναι,την αμέσως επόμενη Παρασευή,με απόφαση
νέας Οικουμενικής Συνόδου.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΕΣΤΑΥΡΩΘΗ
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ (ΠΑΡΑΣΕΥΗ 7 ΑΠΡ. ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 30 Ή ΤΟΥ ΕΤΟΣ 17 ΤΙΒΕΡΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ),ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ
ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ(«ΑΜΝΟΥ»),ΣΤΙΣ 15°,ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,
ΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΑΥΤΟ.