Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

Τεκτονική illusion


  Εκεί, http://aktines.blogspot.gr/2014/10/blog-post_965.html , θα διαβάσεις (*) αυτά που γράφει, και εδώ τα παρακάτω. Εκτός αν το σχόλιο δημοσιευθεί. Παρένθεση, δεν δημοσιεύθηκε. Μόνο το ιστολόγιο "Orthodox Voice - Ορθόδοξη Φωνή", από τον μακρινό Καναδά, εξακολουθεί να κρατά ανοικτά τα μάτια. Τους ευχαριστώ, η Ελλάδα κείται μακράν, οι νεο-ορθόδοξοι μανθάνουν την υπνοπαιδεία της ερωτικής, και βιοηθικής, σχεσιολογίας.

Ναι, ας αφήσουμε στους αγαπητούς μας αναγνώστες να βγάλουν από μόνοι τους τα συμπεράσματα. Ο γράφων προσθέτει απλά ότι είναι ολέθριο λάθος να κλείνουμε τα μάτια, εδώ και έναν σχεδόν αιώνα, προ μιας οφθαλμικής ψευδαπάτης (illusion) και απορούντες, να ομιλούμε περί "τραγωδίας" (sic) του παλαιοημερολογητικού σχίσματος.

Αλλά ποιος έκανε το σχίσμα ; Οι παλαιοημερολογίτες ή ο φωτισθείς με το εωσφορικό τεκτονικό φως (οπτική ψευδαίσθηση) Μελέτιος Μεταξάκης ; Και ακόμη, ποιοι είναι αυτοί, που εξακολουθούν να δέχονται το φωτισμό αυτό, μένοντας αμετακίνητοι - δεν είναι μόνο αυτό - στα τεκτονικά νάματα του μακαρίτη και των συνεχιστών του έργου του ;

Θλιβερά και δυσάρεστα αυτά που σας γράφω και θα είχατε κάθε λόγο να μη τα δημοσιεύσετε. Δεν με πειράζει. Ζει Κύριος, παρ΄ ότι "πάντα τα έθνη εκύκλωσαν ημάς". Χάσαμε τη Μικρασία, χάσαμε την Κύπρο, χάνουμε το Αιγαίο. Σε λίγο θα είναι ζήτημα αν θα μιλάμε για Ελλάδα. Η τεκτονική illusion μας κατέκτησε, το φως αυτής μας κατέκαυσε. Στον αναγνώστη τα συμπεράσματα.

(*) Υστερόγραφο
Το υπό σχολιασμό άρθρο διαπραγματεύεται, εκφράζοντας εύλογες απορίες, την απόφαση διεξαγωγής συμποσίου στην Κύπρο (11/10/2014) προς τιμήν του μακαριστού Οικουμενικού Πατριάρχου κυρού Μελετίου Μεταξάκη. Συνδιοργανωτές του Συμποσίου ο Δήμος Λάρνακος, η Ιερά Μητρόπολις Κιτίου και το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Θέμα, «Μελέτιος Μεταξάκης: Πτυχές της ζωής και της δράσης μιας μεγάλης εκκλησιαστικής προσωπικότητας». Το άρθρο στις "ΑΚΤΙΝΕΣ" υπογράφει το Γραφείο επί των Αιρέσεων και Παραθρησκειών της Ι. Μ. Πειραιώς.

Δημοσιευμένο
Αφορά σε σχόλιο με υπογραφή Nic.
- "Ελπίζουμε στο σύντομο μέλλον κάποια σύνοδος να τον καταδικάσει μετά των λοιπών αιρετικών και να αναθεωρήσει τα μασωνικά πεπραγμένα του."

κχ
- Κατά τα φαινόμενα αυτό θα γίνει μετά την Δευτέρα Παρουσία. Ο τεκτονισμός καλά κρατεί και ο σιωνισμός ακόμη καλύτερα. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις των Illuminati κυριαρχούν παγκοσμίως, όλοι μιλούν για θεϊκό φωτισμό - για θέωση οι δικοί μας - και η Οικουμένη κλείνεται στη μέγγενη της παγκόσμιας νέας τάξης των πεφωτισμένων.

Το μεσσιανικό/χιλιαστικό όραμα "όλα υπό έλεγχο" θα είναι σε λίγο γεγονός και "άπας γηγενής" θα είναι επί αποδείξει - ΑΜΚΑ, τσιπάκια, κλπ. - νομοταγής και ευσεβής. Ο Μωσαϊκός Νόμος επανέρχεται, οι λαοί ψηφίζουν, τα δανεικά τους πνίγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: