Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

Οι δολοφόνοι που φτιάχνουν φονιάδες, για να εξασφαλίσουν την παγκόσμια ειρήνη

Χάριν των εργοδοτών του εγκλήματος
Το διαβάσαμε κι αυτό :

«Η Ρωσία έχει παραβιάσει τους διεθνείς κανόνες με την παράνομη προσάρτηση της Κριμαίας και την αποστολή στρατευμάτων στο έδαφος της Ουκρανίας που απειλεί και υπονομεύει τα θεμέλια ενός κυρίαρχου κράτους» (*)

κχ
Απατεώνες, ψεύτες, υποκριτές όπως πάντα. Η Τουρκία στην Κύπρο εδώ και σαράντα χρόνια τι κάνει ; Δεν έχει προσαρτήσει βέβαια την Κύπρο, επειδή η παρτίδα για να πέσει η Ρωσία δεν έχει ακόμη τελειώσει. Πολλά πιόνια : Ρουμανία, Μολδαβία, Βουλγαρία, Σερβία, πρέπει να φαγωθούν ακόμη. Το ΝΑΤΟ πρέπει να μας προστατέψει από τους εξωγήινους.

Η Τουρκία κάνει αυτό που θέλουν να κάνει και η Πολωνία. Η Ουκρανία είναι κάτι σαν την Κύπρο, το πιόνι που θα θυσιαστεί. Κάθισε φρόνιμα Τουρκία γιατί θα δώσω την Κύπρο στην Ελλάδα. Έχεις και τους Κούρδους. Κάθισε φρόνιμα Ελλάδα - έχεις και τα δανεικά - γιατί θα δώσω όλη την Κύπρο, και όχι μόνο, στους Τούρκους και ... . Πολωνία φρόνιμα, θα δώσω την Ουκρανία στην αρκούδα. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό, έτσι ; Μαζί μου θα έχεις δανεικά, λεφτά, ανάπτυξη. Συμφωνεί και η Ουκρανία, έτσι δεν είναι κ. Γιάτσενιουκ ; Μετά θα είναι όλα δικά σου - δικά μου, αλλά αυτό δεν το λένε στους πειναλέους Πολωνούς και Ουκρανούς.

Ας έρθουν λοιπόν εδώ οι της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Κάτι ξέρουμε, ξήλωσαν τη Χούντα, που αυτοί έφτιαξαν, μας έβαλαν μια άλλη, για να ρίχνουμε την ελεύθερη και δημοκρατική ψήφο μας στην παγκόσμια Χούντα αμερικανοβρετανικής έμπνευσης που ετοιμάζουν. Μας μπούκωσαν με δανεικά, που τώρα τα παίρνουν πίσω με τόκους, πανοτόκια, αντιρατσιστικούς νόμους και άλλα διάφορα - της ανεργίας - κόλπα. Οι άνεργοι πάντα θα ψηφίζουν, ή θα κάνουν επαναστάσεις επ΄ αμοιβή χάριν των εργοδοτών της παγκοσμιοποίησης. Για να είμαστε ακριβείς, χάριν των εργοδοτών της ψευτιάς, της απάτης, της υποκρισίας. Με μια λέξη : Του εγκλήματος.

Υστερόγραφο

Συζητώντας κάποτε με έναν Πολωνό, μου είχε πει αυτό, που είμαι βέβαιος ουδείς γνωρίζει : Όπως εσείς έχετε τους Τούρκους, έτσι έχουμε κι εμείς τους Ρώσους !

(*)   http://indobserver.blogspot.gr/2014/09/blog-post_26.html

1 σχόλιο:

Kyprianos Christodoulides είπε...

Συζητώντας κάποτε με έναν Πολωνό, μου είχε πει αυτό, που είμαι βέβαιος ουδείς γνωρίζει : Όπως εσείς έχετε τους Τούρκους, έτσι έχουμε κι εμείς τους Ρώσους !