Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014

Η Ελλάδα προειδοποιεί


Ο ηγέτης του σιωνισμού Σιμόν Πέρες βρέθηκε σε αποστολή βολιδοσκόπησης του πάπα Φραγκίσκου. Ο υπό την ηγεσία των σιωνιστών (: αγγλοαμερικανών και των υποτακτικών τους ) Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών - αλήθεια, βάσει θείας ή ανθρώπινης αρχής είναι ενωμένα τα έθνη ; - επιθυμεί δια του επίλεκτου διπλωμάτη και μέλους αυτού να μάθει ποια η γνώμη της Αγίας Έδρας για τον προβλεπόμενο Οργανισμό - οργάνωση το ονομάζουν - Ηνωμένων Θρησκειών κατά τα πρότυπα των Ηνωμένων Εθνών.

Δεν ξέρουμε τι σκέφτετε ο ηγέτης του Καθολικισμού. Μάλλον, θα τον δυσκολεύει η ονομασία. Πώς να βάλει την εκκλησία μέσα στις θρησκείες - σημειώσατε, ο χριστιανισμός είναι εκκλησία και όχι θρησκεία. Ενδεχομένως, αν και δεν μου φαίνεται πιθανό, να ζητήσει από τους Σιωνιστές να μετονομάσουν τις συναγωγές σε εκκλησίες. Οπότε, κάτι μπορεί να γίνει. Στη διπλωματία ισχύει τι σου δίνω, τι μου δίνεις, και από "οργάνωση ηνωμένων θρησκειών" να διαβάσουμε στο κοινό ανακοινωθέν - θα το εκδώσουν αργότερα, μετά τις βολιδοσκοπήσεις - ότι επήλθε συμφωνία στην ονομασία του οργανισμού. Πώς θα τον ονομάσουν; Οργανισμός Ηνωμένης Πίστεως και όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι. Η Πίστη και Τάξη, των αρχών του περασμένου αιώνα, αγγλικανικής επινόησης, θα γίνει Πίστη και Ένωση. Τι συναγωγή, τι εκκλησία, τι τζαμί, τι ναός, τι Βούδας, τι Κούδας ;

Στη χειρότερη περίπτωση είναι να μη συμφωνήσουν, οπότε, είναι απόλυτα βέβαιο, Ιταλία, Ισπανία, Ιρλανδία και Πορτογαλία - χώρες παπικού δόγματος - οποία σύμπτωση - θα βρεθούν αντιμέτωπες με ΔΝΤ και ΕΚΤ. Η Ελλάδα προειδοποιεί : Φρόνιμα, οι υψηλοί δείκτες ανεργίας προοιωνίζονται δεινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: