Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

Συνοδά και συνάλληλα των υλικών συμφερόντων


Στις διεθνείς σχέσεις, γράφει ο κ. Στέφανος Μυτιληναίος, δεν υπάρχουν φιλίες, υπάρχουν μόνο συμφέροντα. (*) Όσο συντομότερα το καταλάβουμε αυτό, λέει παρακάτω, τόσο συντομότερα θα βρούμε το δρόμο μας ως έθνος προς το συμφέρον μας!

Πολύ ωραία, λέμε εμείς, αλλά θα πρέπει ο κ. Στέφανος να μας λύσει μια απορία. Το λεγόμενο συμφέρον είναι μόνο υλικό ; Άλλου είδους συμφέρον, συνοδό και συνάλληλο του υλικού, δεν υπάρχει ; Διότι, αν έχουμε κοινά υλικά συμφέροντα μόνο με τους Αμερικανούς και τους νυν Ισραηλίτες, άλλο τόσο κοινά συμφέροντα, διαφορετικού όμως είδους, ωστόσο και υλικού, έχουμε με κάποιους άλλους, τους οποίους έχουν βάλει στο στόχαστρο οι Σιωνιστές και επίδοξοι κοσμοκράτορες. Επ΄ ουδενί μη νομισθεί ότι εννοώ την ισλαμοφασιστική άλλη όψη του Σιωνισμού.

Ο κύριος Στέφανος και οι όποιοι σαν τον κύριο Στέφανο, καλό είναι να καταλάβουν ότι το φασιστικό Ισλάμ, είναι η άλλη όψη του ιουδαιο-προτεσταντικού Ισλάμ και αργά-γρήγορα, ο Αλλάχ και ο Γιαχβέ, με αυτό ή με άλλο όνομα, θα βγάλουν τα μάτια τους. Τα δικά τους ας τα βγάλουν, όχι όμως τα δικά μας και όλων εκείνων με τους οποίους, εκτός των υλικών κοινών συμφερόντων, μας συνδέουν και κάποια συνάλληλα και συνοδά άλλα. Τα συμφέροντα αυτά πώς τα λένε κυριε Στέφανε ;

(*) http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/07/blog-post_893.html
Άρθρο "Όταν η Χαμάς υψώνει την τουρκική σημαία στη Γάζα, ποιο είναι το δικό μας συμφέρον;"

Δεν υπάρχουν σχόλια: