Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014

"Εσύ κακό χειρόβολο κι εγώ κακό δεμάτι"


Διαβάσαμε :

"Αναρωτήθηκε κανείς γιατί δεν αποτέλεσε (σημ. στην Ουκρανία) η φτώχεια, η ανέχεια και η κοινωνική δυστυχία, το όχημα της εξέγερσης, αλλά η σύγκρουση με όχημα την εθνική συνείδηση του πληθυσμού;
Αφουγκράστηκε άραγε κανείς, την πεποίθηση των εξεγερμένων και οι άνθρωποι αυτοί εμφορούνται με την αυταπάτη πως το βιοτικό τους επίπεδο θα βελτιωθεί προσεγγίζοντας τη συμμοριακή εξουσία του Πούτιν; (*)


κχ
Δύο τα ερωτήματα, δύο και οι απαντήσεις. Αναρωτηθήκαμε, απαντάμε, και

Απάντηση Πρώτη : 
Η εκ Δυσμών προκατασκευασμένη φτώχεια, ανέχεια και κοινωνική δυστυχία, επιβιβάστηκε στο όχημα της εξέγερσης. Το αντιθέτως κινούμενο αυτοκίνητο - όχημα της σύγκρουσης - κατευθυνόμενο από Δυτικούς navigators, ήταν έμφορτο εθνικών συνειδήσεων του πληθυσμού, Έτσι, η μετωπική των κοινωνικά δυστυχούντων συνειδήσεων μετά των εθνικά ευπραγούντων τοιούτων (σημ. λόγω ΔΝΤ, ΕΚΤ κλπ.) προαποφασίστηκε, και καθότι αναπόφευκτη, κατέστη τετελεσμένη.

Η Ρωσία του Πούτιν δεν είναι τόσο ηλίθια, ώστε να δίνει λεφτά στους Ουκρανούς για να τα τρώνε με τους Δυτικούς της "ευρωπαιοποίησης". Πώς να το κάνουμε, δεν γίνεται "με άλλο να τρως, με άλλο να πίνεις και σε άλλο να ..."  κλπ.

Απάντηση Δεύτερη :
Ώστε κανείς δεν αφουγκράζεται τη συμμοριακή εξουσία του Πούτιν ; Μήπως, όμως, αφουγκράζεται κανείς την πολυώνυμη συμμορία του ΝΑΤΟ μετά της συμμαχίας των ευπειθών λακέδων. Συμμορία, κατά κυριολεξία, δεν είναι κι αυτή ; Ή μήπως δεν είναι ;

Η συμμορία αυτή φέρει την ονομασία Free World και οι προδιαγραφές της είναι άκρως φασιστικές και μαφιόζικες. Ποιος τόλμησε να πει όχι στον αφανισμό του Ιράκ για πυρηνικά που ποτέ δεν βρέθηκαν. Ποιος τόλμησε να πει όχι στο διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας ; Ποιος τόλμησε να πει όχι στη σφαγή της Λιβύης, της Αιγύπτου, της Συρίας ;  Χασάπης ο Σαντάμ, φασίστας ο Μιλόσεβιτς, ο Καντάφι, ο Μουμπάρακ, ο Άσαντ. Οι πάτρονες και οι αυθέντες του Free World τι είναι ; Νομίζουν ότι με το άλλοθι της ψήφου και των εκλογών είναι δημοκράτες ενώ οι άλλοι δεν είναι ;Ψηφοφόρους αγοράζει η Δυτική συμμορία - πρώτα αγοράζονται οι παγκοσμιοποιημένοι πολιτικοί - ψηφοφόρους αγοράζει και η συμμορία του Πούτιν. Αν ο τελευταίος είναι φασίστας, φασίστες είναι κι αυτοί.  Μάλιστα τρισχειρότεροι καθότι υποδύονται την ελευθερία για να αφανίζουν αδίστακτα λαούς ολόκληρους.

"Εσύ κακό χειρόβολο κι εγώ κακό δεμάτι"

(*)  http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/06/blog-post_3669.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: