Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

Ο κ. Λοβέρδος ανέλαβε καθήκοντα υπουργού Παιδείας


Ο κ. Λοβέρδος είναι επίλεκτο στέλεχος της νέας παγκόσμιας ταραχής και ακαταστασίας. Μας έκανε, πρώτα, όλους δωρητές οργάνων με νόμο, τώρα θα μας κάνει διεθνιστές, ανθρώπους του "πατρίδα μας η γη". Για το λόγο αυτό του ανατέθηκε το Υπουργείο Παιδείας.

Η μεθόδευση των εγκεφάλων της νέας παγκόσμιας αταξίας, ακολουθεί το παράδειγμα άλλων. Όπως  της ναζιστικής Γερμανίας ή της άλλοτε Σοβιετικής Ένωσης.

Στη Γερμανία του Χίτλερ τα πράγματα έγιναν γρήγορα, άτσαλα και άγαρμπα. Ο Άρειος υπεράνθρωπος έπρεπε να αποδείξει έμπρακτα και γρήγορα τις ικανότητές του. Στη Σοβιετική Ένωση όχι και τόσο. Η σοβιετοποίηση δόθηκε με λίγες λέξεις από τον Λένιν, ο οποίος είχε πει : "Δώστε μου ένα δάσκαλο και θα σας κάνω όλους κομμουνιστές". Δάσκαλο, εννοούσε βέβαια όλους εκείνους που θα αναλάμβαναν τη Δημόσια εκπαίδευση στη νέα κομμουνιστική τάξη πραγμάτων της εποχής. Να σημειώσουμε ακόμη ότι  αν και αμφότεροι, Χίτλερ και Στάλιν, έκτυπα του Λένιν, είχαν διαφορετικές θρησκευτικές καταβολές, πίστευαν απόλυτα και οι δυο στον άνθρωπο.

Νομίζω, δεν χρειάζεται να γράψουμε πού τους οδήγησε αυτή η πίστη.

Έτσι, οι δάσκαλοι των Παιδαγωγικών Ακαδημιών και των άλλων ανώτερων Σχολών, έπρεπε να είναι όλοι τους είτε απόφοιτοι των πανεπιστημίων του Λένιν είτε διδάκτορες των γερμανικών εργαστηρίων ευγονικής ή άλλων κλάδων.

Και φτάνουμε στον κ. Λοβέρδο. Ο επίλεκτος της νέας παγκόσμιας ασυναρτησίας ακολουθεί αυτή τη μέθοδο. Και αφού, όπως είπαμε, μας έκανε όλους δωρητές οργάνων δια νόμου - εικαζομένους βέβαια - τώρα καλείται να εκτελέσει τη διατεταγμένη υπηρεσία να μας κάνει όλους συνειδητούς - όχι εικαζομένους - οδοιπόρους στην πορεία προς μια νέα και πλέον παγκόσμια σύνθεση. Η δημοκρατία του Στάλιν με την ψήφο στον Χίτλερ μας υπόσχονται το νέο ολοκαύτωμα της ελευθερίας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: