Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

Ποιος θα σώσει τώρα την Εκκλησία από την παναίρεση του Οικουμενισμού και την δολιότητα του Παπισμού;


Τα ακολουθούντα από το ιστολόγιο http://orthodox-voice.blogspot.gr/2014/03/blog-post_398.html

Όταν η πίστης κινδυνεύει, είμαστε όλοι υπεύθυνοι, αν σιωπήσουμε και δειλιάσουμε, όπως έλεγε ο Άγιος Θεόδωρος Στουδίτης. Ιδιαίτερα O μοναχός δεν πρέπει να επιτρέπει την παραμικρή καινοτομία σε θέματα πίστεως, κατά τον αυτόν “Άγιο Πατέρα και μεγάλο μοναστικό ηγέτη, οργανωτή του μοναχικού βίου και Γέροντα όλων μας”. Δεν φοβήθηκε τις απειλές και τους διωγμούς των εικονομάχων αυτοκρατόρων και πατριαρχών αλλά μέσα στην Κωνσταντινούπολη, στον περίβολο, της Μεγάλης Ιεράς Μονής Στουδίου, οργάνωσε λιτανεία με λαμπαδηφορία χιλίων μοναχών, που κρατούσαν τις απαγορευμένες άγιες εικόνες στα χέρια τους. Δέκα χιλιάδες μοναχούς της Παλαιστίνης συγκέντρωσαν παλαιότερα στα Ιεροσόλυμα οι Άγιοι Σάββας Ηγιασμένος και Θεοδόσιος Κοινοβιάρχης, και άλλοι μέγιστοι μοναχικοί ηγέτες, και έσωσαν την Ορθοδοξία από την αίρεση του Μονοφυσιτισμού. Ποιος θα σώσει τώρα την Εκκλησία από την παναίρεση  του Οικουμενισμού και την δολιότητα του Παπισμού; 

 Ο καλός μύλος


Ερώτηση : Ποιος θα σώσει τώρα την Εκκλησία από την παναίρεση του Οικουμενισμού και την δολιότητα του  Παπισμού ;

Απάντηση : Οι οικουμενιστές-σιωνιστές ! Θα αναγκάσουν τους Τούρκους να επιτρέψουν τη λειτουργία της Αγίας Σοφίας ως ναού και όχι ως τουριστικού μνημείου. Όλο το Σαμπεζύ (ΠΣΕ) θα μετακομίσει στην Κων/πολη. Καθόλου απίθανο να μετάσχουν (μικρό πρόβλημα το μετέχω) ή να παρακολουθήσουν (το ξεπερνάμε εδώ) και οι αδελφοί των άλλων αδελφών εκκλησιών. Μαζί και ... οι εξάδελφοι των θρησκειών. Ο καλός μύλος τα αλέθει όλα.

Φετουλάχ Γκιουλέν, Βαρθολομαίος, πάπας, επίσκοπος των αγγλικανών, άλλοι Λουθηροκαλβίνοι και ραβίνοι - δεν γνωρίζω τι γίνεται με Δαλάι Λάμα κλπ.- όλοι συνεργάζονται για να γίνει πραγματικότης, ή γεγονός, η αποκατάσταση.

Θα αρχίσουν από την Αγιασοφιά και η "απόδοση" εορτής θα τελεστεί στο ναό της Αναστάσεως, στα Ιεροσόλυμα. Προ του τείχους των δακρύων οι ραβίνοι, οι λουθηροκαλβίνοι παρέα με τους αδελφούς στο ναό, στο Αλ Ακσά οι άλλοι με τον Αλλάχ και σκόρπιοι οι ξάδελφοι. Όλα εν τάξει και αποκαταστάσει.

Θα μου πειτε : Και ο ναός του Σολομώντος; Ναι, σωστά απαντώ. Ο καλός μύλος που τα αλέθει όλα, αφού τσάκισε τις λέξεις, θα κάνει πολτό τις σάρκες των ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: