Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

Οι δημοσιογράφοι και η αλήθειαΑντιγράφω από άλλο ιστολόγιο (*) :

O John Swinton, προσωπάρχης των New York Times με τη φήμη του «κοσμήτορα του επαγγέλματος», καλούμενος να κάνει μία πρόποση το 1953 ενώπιον της Λέσχης του Τύπου της Νέας Υόρκης, προέβη στην εξής αποκαλυπτική εξομολόγηση:

Δεν υπήρξε στην παγκόσμια ιστορία, στην Αμερική, αυτό που λέμε ανεξάρτητος τύπος. Το ξέρετε και το ξέρω. Δεν υπήρχε ούτε ένας από σας που να τολμά να γράψει την ειλικρινή του γνώμη, και αν το κάνατε γνωρίζατε προκαταβολικά ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν εκτυπωμένη. Πληρώνομαι έναν εβδομαδιαίο μισθό για να κρατώ την ειλικρινή μου γνώμη εκτός της εφημερίδας στην οποία γράφω. Άλλοι από εσάς πληρώνονται παρόμοιους μισθούς για παρόμοια πράγματα, και όποιος από σας θα ήταν τόσο ανόητος ώστε να γράψει την ειλικρινή του γνώμη, θα βρισκόταν στο δρόμο και θα έψαχνε για άλλη δουλειά. Εάν επέτρεπα την ειλικρινή μου γνώμη να εμφανιστεί σε μία έκδοση της εφημερίδας μου, πριν περάσουν 24 ώρες θα βρισκόμουν χωρίς δουλειά. Το επάγγελμα του δημοσιογράφου είναι να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται εντελώς, να διαστρεβλώνει, να δυσφημεί να φέρεται δουλοπρεπώς στα πόδια του μαμμωνά και να πουλάει την πατρίδα του και το γένος του για τον επιούσιο. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω, και τι είδους βλακεία είναι αυτή να κάνουμε πρόποση για ένα ανεξάρτητο τύπο. Είμαστε τα εργαλεία και οι δουλοπάροικοι πλουσίων ανδρών πίσω από τη σκηνή. Είμαστε οι μαριονέτες που τους τραβούν τους σπάγκους και χορεύουμε. Τα ταλέντα μας, οι ικανότητές μας και οι ζωές μας είναι όλα περιουσιακά στοιχεία άλλων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες. 
Από το βιβλίο “Vatican assasins” του Eric Jon Phelps. Mετάφραση:Ν.Π.

Σχόλιο

"Το επάγγελμα του δημοσιογράφου είναι να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται εντελώς, να διαστρεβλώνει, να δυσφημεί να φέρεται δουλοπρεπώς στα πόδια του μαμμωνά και να πουλάει την πατρίδα του και το γένος του για τον επιούσιο"

Κατά τον ορθόδοξο ιουδαϊσμό το 99% της αλήθειας είναι 100% ψέμα.. Βλέπε και :
http://kyprianoscy.blogspot.gr/2011/06/blog-post_04.html Άρα, το 99% του ψεύδους είναι, κατά τον ορθόδοξο ιουδαϊσμό του κ. Φριζή, 100% αλήθεια! Το σιωνιστικό ιερατείο όμως προτιμά στις περιπτώσεις αυτές να μη χρησιμοποιεί την αντίστροφη και διεστραμμένη λογική του, που συνηθέστατα χρησιμοποιεί, προκειμένου να διαβάλλει τη Χριστιανοσύνη.

Λοιπόν, γιατί κρυβόμαστε, γιατί δεν λέμε ότι πίσω από τη δημοσιογραφική "αλήθεια" (σημ. δημοσιογραφική πορνεία την ονομάζουν) κρύβεται ο αδίστακτος σιωνισμός, που έχει γεμίσει τον κόσμο ολάκερο με ασύστολα ψεύδη και εγκλήματα επί εγκλημάτων; Οι πόρνες όνομα δεν έχουν; Μας φθάνει να αποκαλύπτουμε τις δικές μας και τις άλλες να τις αφήνουμε αδέσποτες;

Φαίνεται όμως ότι αυτοί που εξακολουθητικά εμμένουν στον διαλεκτικό υλισμό, δεν θέλουν να τα χαλάσουν με τον δάσκαλό τους αρκούμενοι να κατονομάζουν μόνο τις πόρνες του καπιταλισμού. Την άλλη όψη του σιωνισμού δεν την αγγίζουν.

(*) http://resaltomag.blogspot.gr/2012/12/blog-post_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: