Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ειρηνική βία και βιαία ειρήνη

(Η εφαρμογή του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων)Μερικοί μπορεί να αποζητούν έναν ΜΕΤΑΞΑ, και άλλοι να τον οραματίζονται φτιαγμένο από μετάξι. Θέλουν, αυτοί που λένε ότι "στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα", ένα φύκι- κορδέλλα από μετάξι, αλλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Ο πασιφιστικός σοσιαλισμός made in West είναι αμείλικτος, αρχαϊκός σαν τον Γιαχβέ, που εξολόθρευε "ανθρώπους και κτήνη".

Το σχέδιο του σιωνισμού πέτυχε. Μας φόρτωσαν με δάνεια, και όταν κατάλαβαν ότι δεν μπορούμε να τα ξοφλήσουμε, μας τα ζητούν πίσω. Φρόντισαν όμως προηγουμένως να μας κατακτήσουν με ειρηνική βία. Έμπασαν μέσα ειρηνικά όλα τα λαθραία φασισταριά του Ισλάμ, για να λάβουν μέρος όταν τους δοθεί το σύνθημα.

Μας αναγκάζουν την ειρηνική βία (Ισλάμ) που μας επέβαλαν να την αντιμετωπίσουμε. Αλλά πώς; Άλλος τρόπος δεν υπάρχει από την βιαία επιβολή της ειρήνης. Δηλαδή, του Συντάγματος. Ιδού η διαλεκτική πρόκληση για σύνθεση : Ειρηνική βία από τη μια, βιαία ειρήνη από την άλλη, κι εμείς στη μέση καθόμαστε και τρωγόμαστε μεταξύ μας.

Την ειρήνη που θέλουμε - την αποζητούν τα φασισταριά του αριστερού αντιναζισμού και αντιρατσισμού - μόνο με τη βία μπορούμε να την πετύχουμε,  έκαναν κουρελόχαρτο το Σύνταγμα. Γιατί όλοι αυτοί οι ισλαμιστές που μας προέκυψαν ειρηνικά, έχουν τη βία  στο αίμα τους. Οπότε, παρέα με τους τσιπροκουβέληδες - δυστυχώς και τους δεξιούς, αν υπάρχουν -  και τα αποκόμματα τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δεν θα αργήσει να ανάψει το φυτίλι. Αν, τώρα, βάλουμε και τα νέα φοροληστρικά μέτρα που καταφθάνουν, τότε, θα λεγαμε ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά σε μια Ελληνοαραβική άνοιξη τύπου Συρίας, Αιγύπτου και Λιβύης.

Εκεί μας έπαιξαν και μας την έστησαν. Κατεβάσαμε  "τσικό" για να παίξουμε με Αργεντινή. Με ειρηνική βία (Ισλάμ) μας κατέκτησαν και άντε τώρα να επιβάλλεις την ειρήνη με τη βία (Σύνταγμα). Η Χρυσή Αυγή δεν φτάνει από μόνη της και ο ΜΕΤΑΞΑΣ έγινε μετάξι από τη θολούρα της προοδευτικότητας και της "αριστεράντζας"

Ένθετο
Είχαμε και τη δημοσιογράφο Ελλη Στάη να ερωτά τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής κ. Ηλία Κασιδιάρη, πώς γίνεται ένα θεσμικό όργανο, όπως το κόμμα του, να πρωτοστατεί σε βίαια επισόδια με μικροπωλητές; Η νομιμότητα πώς συνδυάζεται με τη βία; διερωτήθηκε. Αλλά δεν διερωτήθηκε πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί η ειρηνική βία, που μας επιβλήθηκε με τα "λεφούσια" των λαθραίων ισλαμιστών. Οι οποίοι έχουν τη βία μέσα τους και θα την εκδηλώσουν την κατάλληλη στιγμή.

Η κατάλυση του Συντάγματος με την ειρηνική βία δεν την ενδιαφέρει. Ούτε και πώς αντιμετωπίζεται Η προστασία του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων και η επιβολή της ειρηνικής βίας του Ισλάμ, που μας φόρτωσε το σάπιο πολιτικό σύστημα, αναχαιτίζεται  μόνο με τη επιβολή της ειρήνης, δηλαδή του Συντάγματος και των νόμων, δια της βίας.
Είναι της "βίας το σπαθί" γνώρισμα της ελευθερίας ή δεν είναι;
Οι πασιφιστές-εκλεγμένοι  εκπρόσωποι της νομιμότητας, αχρήστεψαν το Σύνταγμα, καταξευτέλισαν την ελευθερία, έσπασαν και τα σπαθιά..

3 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ανώνυμος έγραψε :

Γέμισαν τους τοίχους με νέες μουντζούρες : "Ολική απελευθέρωση" γράφει το βλήτο στον τοίχο. Είναι "ολικά απελευθερωμένος" αυτός. Αλλά τις μπογιές που προμηθεύεται ή αγοράζει για το νυχτοκάματο της μουντζούρας στα κρυφά, δεν αφορούν στην ανάγκη της "ολικής απελευθέρωσης". Η ανάγκη για το ψωμάκι του δεν τον ενοχλεί, η ανάγκη της μπογιάς για το σύνθημα δεν του στερεί την ελευθερία, η ανάγκη της νύχτας δεν τον πειράζει. Είναι ελεύθερος να ξαγρυπνά, να μουτζουρώνει τοίχους, να αγοράζει μπογιές, και να κολλά στους τοίχους τα μυαλά του.

Το νυχτοκάματο της ολικής βλακείας τον απελευθέρωσε ολοκληρωτικά.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Όταν η ελευθερία γίνεται ανάγκη παύει να υπάρχει

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ανώνυμος έγραψε :

Χρυσή Αυγή, δεύτερο κόμμα στη Βουλή, για αντιπολίτευση που ποτέ δεν είχαμε. Είχαμε μόνο αντιπολίτευση του ΚΚΕ, για να μας λέει αλήθειες, που σέρναν πίσω τους τον Μαρξ και τα αντιεξουσιαστικά/αναρχικά κατακάθια.