Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012

Ο επικίνδυνος κύριος Δένδιας

Τους μισσιονάριους του παρελθόντος, αντικατέστησαν οι Μασονάριοι (από το μασονία) του παρόντος. Ο κύριος Δένδιας είναι ένας από αυτούς. Καλή δύναμη στο βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΉΣ
Το άρθρο που θα διαβάσετε είναι συνέχεια ενός άλλου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα αυτή (*). Προέρχεται από τα ιστολόγια "Ας μιλήσουμε επιτέλους" και "Υγρό Πυρ" (**). Σας το παρουσιάζω
κχ

Αν και νομικός, αγνοεί νόμους που επικαλείται ως υπουργός, καθιστώντας την παραμονή του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, άκρως επικίνδυνη για τον Έλληνα πολίτη

Ως γνωστόν, το Σύνταγμα της Ελλάδος στο άρθρο 11 παρ. 2, αναγνωρίζει το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και συναθροίζεσθαι μόνο στους Έλληνες και όχι στους αλλοδαπούς και πολύ περισσότερο, όχι δα σε αλλοδαπούς παράνομους και λαθραίους.

Προχθές στη Βουλή το τόνισε αυτό ο Ηλίας Κασιδιάρης στον υπουργό Προ-Πο Δένδια και ο Δένδιας με ύφος τριών Καρδιναλίων και πέντε καθηγητών Συνταγματικού Δικαίου του Χάρβαρντ, απάντησε πως οι αλλοδαποί έχουν αυτό το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και συναθροίζεσθαι, γιατί αυτό λέει αναφέρεται στο άρθρο 11 της ΕΣΔΑ (Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών)!!!!

Απαντώντας, λοιπόν, στον ανεκδιήγητο και πανάσχετο αυτό υποτίθεται υπουργό πως θα πρέπει αμέσως να ξαναπάει να φοιτήσει από την αρχή στην Νομική, γιατί από νομικά είναι εντελώς ανίδεος και απορώ πως τον παρουσιάζουν και ως πετυχημένο δικηγόρο και εξηγούμαι:

Στο άρθρο 28 του Σ. μπορεί μεν να αναφέρεται πως οι διεθνείς συμβάσεις, από την επικύρωσή τους από την Βουλή με νόμο, να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού ελληνικού δικαίου και να υπερισχύουν από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου, όμως το ίδιο άρθρο αναφέρει επίσης πως για να έχει τελικά μία διεθνής σύμβαση, όπως η ΕΣΔΑ που επικαλέστηκε ο φερόμενος ως Υπουργός, συνταγματική ισχύ, θα πρέπει να ισχύει ταυτόχρονα και η αρχή της αμοιβαιότητας ως καθοριστικός παράγοντας ισχύος. Αυτά όμως τα έκανε γαργάρα ο Δένδιας....

Δεν μπορεί λοιπόν ο Δένδιας να κοροϊδεύει τον Ελληνικό λαό λέγοντας πως έχουν και οι αλλοδαποί και μάλιστα οι παράνομοι, το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και συναθροίζεσθαι, δικαιώματα που σύμφωνα με το Σύνταγμα μας, τα έχουν μόνο οι Έλληνες.

Συγκεκριμένα το άρθρο 28 του Σ. αναφέρει: "H εφαρμογή των κανόνων του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων στους αλλοδαπούς, τελεί πάντοτε υπό τον όρο της αμοιβαιότητας."

Εμείς οι Έλληνες κύριε Δένδια, έχουμε δικαίωμα να συνερχόμαστε και να συναθροιζόμαστε στο Ισλαμαμπάντ, την Καμπούλ, το Ελ Ριάντ, το Αλγέρι, το Χαρτούμ, το Λάγκος, την Τεχεράνη και τη Βαγδάτη; ΟΧΙ. Συνεπώς σύμφωνα με το 28 του Συντάγματος, δεν έχουν δικαίωμα να συνέρχονται και να συναθροίζονται στην Ελλάδα ΚΑΤ' ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ, ούτε οι Πακιστανοί, ούτε οι Αφγανοί, ούτε οι Ιρανοί, ούτε οι Ιρακινοί, ούτε οι Σουδανοί, ούτε οι υπόλοιποι αλλοδαποί και μάλιστα λαθραίοι και παράνομοι.

Και μάθετε κύριε φερόμενε ως Υπουργός και Νομικός, πως ακόμα και το άρθρο 11 της ΕΣΔΑ, ναι μεν αναφέρεται σε αλλοδαπούς, αλλά στους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , γι αυτό και αναφέρονται ως πολίτες, μιας και οι λαθραίοι δεν είναι πολίτες μιας χώρας, δηλαδή δεν έχουν πολιτικά δικαιώματα και όχι σε παρανόμους και λαθραίους μπουκαδόρους. Ειδικότερα το άρθρο 11 της ΕΣΔΑ και γενικότερα η ΕΣΔΑ, την οποία βλακωδώς επικαλείται ο φερόμενος ως υπουργός και άλλοι άσχετοι, δεν μιλάει για πολιτικά δικαιώματα όπως αυτό του συνέρχεσθαι και συναθροίζεσθαι αλλά μόνο για ανθρώπινα δικαιώματα. Άλλο πράγμα είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα όπως αυτά στην ανθρώπινη μεταχείριση, συνθήκες παραμονής, συνθήκες κράτησης, συμπεριφορά των αρχών, δικαστική αρωγή και υπεράσπιση, κράτηση και φυλάκιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κλπ και άλλο πράγμα, εντελώς διαφορετικό, είναι τα πολιτικά δικαιώματα όπως οι συγκεντρώσεις, το εκλέγειν και εκλέγεσθαι κλπ δηλαδή δικαιώματα τα οποία απορρέουν καθαρά από το Σύνταγμα της κάθε χώρας και όχι από την ΕΣΔΑ.

Εντωμεταξύ εκτός από το άρθρο 11 υπάρχει και το άρθρο 16 το οποίο ο Δένδιας το έκανε και αυτό μαμ.. Ας το διαβάσουμε χωρίς σχολιασμό...
Άρθρo 16
Περιoρισμoί στηv πoλιτική δραστηριότητα τωv αλλoδαπώv
Ουδεμία διάταξις τωv άρθρωv 10, 11 και 14 δύvαται vα θεωρηθή ως απαγoρεύoυσα εις τα Υψηλά Συμβαλλόμεvα Μέρη vα επιβάλλωσι περιoρισμoύς εις τηv πoλιτικήv δραστηριότητα τωv ξέvωv.
Όπου Υψηλά Συμβαλλόμενα Μέρη είναι τα κράτη, όπως η Ελλάδα. Αυτά για να μην μας δουλεύουν οι προπαγανδιστές και οι ψεύτες που μόνη τους έννοια είναι η παγκοσμιοποίηση και η «κινεζοποίηση» των Ελλήνων. Αν και, το επαναλαμβάνουμε, ακόμα και αν η Σύμβαση τους δικαίωνε εμείς θα συνεχίζαμε να φωνάζουμε και να απαιτούμε να είναι η εθνική ανεξαρτησία και το εθνικό συμφέρον υπεράνω της οποιασδήποτε σύμβασης.

Δυστυχώς, όμως, δεν είναι η μοναδική περίπτωση στην οποία ο κ. Δένδιας αποδεικνύεται ανεπαρκής για την θέση που κατέχει. Τις προηγούμενες ημέρες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κατάπιε αμάσητη την αντιποίηση αρχής που έγινε από επιφανή Πακιστανό, ο οποίος έχει ιδρύσει άτυπα μία Πακιστανική αστυνομία, η οποία πραγματοποιεί συλλήψεις, ανακρίσεις και επιβάλει τιμωρίες στους "παραβάτες" Πακιστανούς!!! Ο κ. Δένδιας, προφανώς έχει αντικατασταθεί (εν μέρει) από τον επιφανή Πακιστανό ή έχει παραχωρήσει με την θέλησή του αρμοδιότητές του στους εκπροσώπους της Πακιστανικής κοινότητας λαθρομεταναστών. Όμως, πόσο επικίνδυνο είναι αυτό; Μήπως υποκρύπτει και άλλους είδους πολιτικές αποφάσεις (όπως π.χ. πρόσληψη πακιστανών στα σώματα ασφαλείας); Κατανοεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τι ακριβώς σημαίνει "αντιποίηση αρχής"; Κατανοεί ότι με την σιωπή του αποδέχεται την υποκατάσταση του Ελληνικού Συντάγματος; Κατανοεί πως με την απραξία του συμμετέχει στην δημιουργία ενός άτυπου πακιστανικού κράτους μέσα στο Ελληνικό κράτος; Μπορεί ένας υπουργός να συναινεί με την σιωπή του στην κατάλυση του νόμου; Και αν ναι, μπορεί να μας εξηγήσει ποιό νόμο και ποιό κράτος εκπροσωπεί ο ίδιος, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις για τις αποφάσεις του;

(*)   http://kyprianoscy.blogspot.gr/2012/08/blog-post_25.html
(**) http://kostasxan.blogspot.gr/2012/08/blog-post_6733.html 
       http://ygro-pyr.blogspot.gr/2012/08/blog-post_25.html

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Οι μισσιονάριοι και οι Μασονάριοι

Πρώτα είχαμε τους μισσιονάριους (από το mission=αποστολή), τώρα έχουμε τους μασονάριους (από το Mason=μασονία). Ιερό έργο, υποτίθεται, επιτελούν τρομάρα τους.

Είναι κάτι τύποι σαν τον Δένδια, τους έχω γνωρίσει, και όλοι είχαν ένα χαρακτηριστικό : Ήταν βλάκες σε υπερθετικό βαθμό. Ήταν όμως και σε υψηλές θέσεις. Για να εξαπατούν, παρασύρουν, και διαφθείρουν τους αφελείς ψηφοφόρους ή, μάλλον, για να διαχέουν και σε άλλους τη δική τους ηλιθιότητα.

Νομίζουν ότι θα τα καταφέρουν, αλλά σκόνταψαν. Η πλεονεξία ήταν ο λάκκος που έσκαψαν για τους άλλους και τώρα πέφτουν μέσα. Είχαν πρώτα τις εφημερίδες, όπου τίποτα δεν πέρναγε, αν δεν ήταν σύμφωνο προς τις αρχές του freemason (ελευθεροτεκτονισμός). Έστελνα όγκους επιστολών σε εφημερίδες και σπάνια είχα την τύχη να δω κάτι δημοσιευμένο. Συλλογίζομαι πόσοι άλλοι θα ήταν σαν εμένα.

Τώρα όμως με το διαδίκτυο, που νόμισαν ότι θα διευρύνουν τα όρια της βλακείας για δικό τους πάλι όφελος, τα πράγματα αλλάζουν. Ο λάκκος που άνοιξαν για άλλους, ήταν για τους ίδιους. Σιγά, αλλά σταθερά γυρίζει το τρυπάνι, μαγνήτης ο λάκκος και τους τραβά. Βαθαίνει για να τους χωρέσει όλους μέσα.