Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

Μετά το χαστούκι του Κασιδιάρη και δεύτερο χαστούκι από τη Χρυσή Αυγή στο ΚΚΕ

Αυτά γράφαμε εμείς (*) :
"Θα είχε ενδιαφέρον, αν ομοίως αντιλαμβανόμαστε πόσο τεράστια ψεύδη υποκρύπτει η μαρξιστική θεώρηση, η οποία κυριολεκτικά εξουδετερώνει την Ορθοδοξία και το ορθόδοξο φρόνημα. Αποσπά τον Χριστό εκ του Σταυρού και είτε προβάλλει μόνο το Χριστό, είτε μόνο το Σταυρό. Αυτός είναι και ο λόγος, όπου σήμερα κυριαρχεί η αριστερή, και μαρξιστικής έμπνευσης, συνθηματολογία της νέας τάξης πραγμάτων με πρόσχημα τον κοινωνισμό (σοσιαλισμό). Η πλαστογραφία της αλήθειας είναι ακριβώς όμοια με την πλαστογραφία που επιφέρει ο παπισμός/προτεσταντισμός, οπότε το χριστιανικό Ορθόδοξο Δόγμα αχρηστεύεται πλήρως"

και αυτά γράφει σήμερα το ιστολόγιο taxalia (**):
Το αριστερό τηλεοπτικό μάρκετινγκ με την συντρόφισσα Κανέλλη. Είναι κατά δήλωση χριστιανή και ορθόδοξη !

Ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία των Κοινωνικών Παντοπωλείων της Χρυσής Αυγής στο Ίλιον στην Αθήνα και γίνεται το έλα να δείς!!! Χιλιάδες συμπολίτες μας άνεργοι ή πολύτεκνοι σπεύδουν από το πρωί να προμηθευτούν  πακέτα δωρεάν τροφίμων, επιδεικνύοντας την κάρτα ανεργίας τους ή βεβαίωση ότι είναι πολύτεκνοι.

Το σημαντικότερο: 

τα τρόφιμα αγοράστηκαν από την κρατική επιχορήγηση (χρήματα που παίρνει το κάθε κόμμα ανάλογα με τα ποσοστά του στις εκλογές) που έλαβε η Χρυσή Αυγή και είναι ΟΛΑ από Έλληνες παραγωγούς και ελληνικές εταιρίες!!

Repeat: 
“αγοραστήκαν από την κρατική επιχορήγηση που πήρε η Χρυσή Αυγή»!!!

Αλήθεια…


Που είναι το ΚΚΕ? Το ανθρωπιστικό κόμμα του Περισσού που «μάχεται» για τα δικαιώματα της εργατιάς  και της λαϊκής τάξης..;


Από τα 30 και πλέον χρόνια που εισέρχεται στη βουλή και από όλες τις επιδοτήσεις που μάζεψε δεν περίσσεψε
ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ, ΕΝΑ ΕΥΡΩ βρε αδερφέ για τη λαϊκή τάξη;

Που είναι η κυρία Κανέλλη που έδινε παραστάσεις από το βήμα της βουλής με ένα γάλα και ένα καρβέλι για την ακρίβεια και την εξαθλίωση της λαϊκής τάξης?? Αλλά θα μου πείς που να κατεβαίνει τώρα από τα ΒΠ στο Ίλιον να μοιράσει τρόφιμα!


Άσχετα αν συμμεριζόμαστε ή όχι τις απόψεις της Χρυσής Αυγής η σημερινή ενέργεια τους αποτελεί ένα γερό χαστούκι στο επί χρόνια σάπιο & στείρο λαϊκισμό της υποτιθέμενης αριστεράς.(*)   http://kyprianoscy.blogspot.gr/2012/07/blog-post.html (Σχόλια)
(**) http://taxalia.blogspot.com/2012/07/blog-post_4005.html

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά ένα μεγάλο μπράβο για το κείμενο ..

αναδημοσιευθηκε

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Λιγότερες επιδοκιμασίες προς εμέ και περισσότερες staxalia και στο Λαϊκό Σύνδεσμο.

Ευχαριστώ για την αναδημοσίευση
κχ

cummulus είπε...

Γιατρέ, ἡ ἀριστερά ἐνδια΄φερεται κυρίως γιά τήν ἰδεολογία της. Γιά τίποτε ἄλλο.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ναι, ακριβώς εκεί φαίνεται το κενό, η ένδεια έμπρακτου λόγου και βιωματικής ιδέας. Ο ρόλος της αριστεράς (σημ. και η δεξιά δεν υπολείπεται) είναι η πλαστογραφία της αλήθειας με εύηχα συνθήματα "για το λαό", "για τους εργαζόμενους", και για νόμους άνομους τύπου "νόμος είναι το δίκιο του εργάτη". Εργάτης ήμουν κι εγώ, αλλά στα 37 χρόνια υπηρεσίας ποτέ μου δεν απήργησα, επειδή ήξερα με ποιους είχα να κάνω. Ήξερα επίσης ότι τη συνέπεια που έδειξα, θα την πλήρωνα με το "μαζί τα φάγαμε".
Τώρα στα γεράματα κάθομαι και τα γράφω αυτά γιατί πρώτα δεν μου έμενε καιρός.

Ευχαριστώ για την επίσκεψη και το σχόλιο.