Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Το νέο Συνδικάτο

H σημερινή κατάσταση θυμίζει την εποχή όπου ο αποκληθείς "εθνάρχης" υπέγραφε την ένταξη της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είχαμε, τότε, επειγόντως ευπρεπίσει τη Λ. Συγγρού. Μόνο χαλί δεν στρώσαμε για να περάσει επ΄ αυτού ο επωχούμενος Ζισκάρ Ντ΄ Εσταίν με τον "εθνάρχη".

 Τότε λοιπόν ακούστηκε το "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο". Τώρα, με κυρίαρχη τη μορφή του κ. Τσίπρα, έχουμε τις κραυγές κατά των μνημονίων και της δανειακής σύμβασης. Περιμένει κι αυτός να γίνει πρωθυπουργός σαν τον αλήστου μνήμης Ανδρέα Παπανδρέου. Όταν τα κατάφερε έγινε πλήρες μέλος του παγκοσμιοποιημένου, πλέον, Συνδικάτου.

  Ως προς τους άλλους επίδοξους κυβερνήτες της αριστεράς και της "αριστεροδεξιάς", αυτοί ακολουθούν το δρόμο που χάραξε ο "εθνάρχης". Ας θυμηθούμε : "Σας πέταξα στη θάλασσα για να μάθετε να κολυμπάτε". Όσοι ξέρουν κολύμπι θα σωθούν, οι άλλοι θα χαθούν στην προσπάθεια να μάθουν κολύμπι, αυτό όμως δεν το είπε. Τώρα το σύνθημα έχει αλλάξει : "Κλέψε για να φας και σκότωσε για να ζήσεις". Το Συνδικάτο ΔΝΤ και ΕΚΤ ξέρει τι κάνει, λεφτά υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: