Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

Θύμωσε ο "χασάπης" και έκοψε τη συνδρομή


Έξαλλος με δημοσίευμα των NY Times ο πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Ντόναλντ Ράμσφελντ ακύρωσε την συνδρομή του στην εφημερίδα New York Times σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όπως ανέφερε, μετά την δημοσίευση μιας στήλης που κατηγόρησε την τότε κυβέρνηση ότι χρησιμοποίησε τις τρομοκρατικές επιθέσεις για να αποσπάσει πολιτικά οφέλη.

Στη στήλη, ο τιμηθείς με βραβείο Νομπέλ οικονομολόγος και τακτικός επιφυλλιδογράφος των Τάιμς, Πολ Κρούγκμαν, έγραψε ότι «αυτό που συνέβη μετά την 11/9 προκαλεί βαθιά ντροπή. Ψευτοήρωες όπως ο τότε δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ρούντολφ Τζουλιάνι και, ναι, ο πρόεδρος Τζορτζ Μπους, έτρεξαν να εξαργυρώσουν τη φρίκη. Και μετά η επίθεση χρησιμοποιήθηκε για να δικαιολογηθεί ένας άσχετος πόλεμος. Η μνήμη της 11/9 δηλητηριάστηκε αμετάκλητα, έγινε μια τελετή ντροπής».

Ο Ράμσφελντ, ένας από τους αρχιτέκτονες του πολέμου στο Ιράκ, αντέδρασε οργισμένα στις κατηγορίες αυτές. «Αφού διάβασα το αηδιαστικό κομμάτι του Κρούγκμαν για την 11/9, ακύρωσα την συνδρομή μου στους Νιού Γιορκ Τάιμς το πρωί» ανέφερε, γράφοντας στο Twitter.(*)

Και ο σχολιαστής έγραψε :

Θύμωσε ο "χασάπης" και έκοψε τη συνδρομή στην εφημερίδα. Ήταν αυτός ο ηλίθος, που όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις εκατοντάδες αμάχων που έπεφταν από τις λεγόμενες "παράπλευρες απώλειες" είχε πει : "Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσοι σκοτώνονται καθημερινά σε τροχαία δυστυχήματα; Εδώ γίνεται πόλεμος και δεν θα χαθούν άνθρωποι από κάποιο λάθος";

Αυτοί οι ηλίθιοι κυβερνούν σήμερα τον κόσμο! Να συγκρίνουν τον πόλεμο με τον "πόλεμο" στην άσφαλτο κάποιων άλλων ηλιθίων, που τους αρέσει να τρέχουν με 200!

(*) Η αναδημοσίευση από το ιστολόγιο ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια: