Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

Στίχοι λαϊκού πενταγράμμου

"Οι μάγκες δεν υπάρχουν πιά/τους πάτησε το τραίνο"
"Πάρε ό,τι θέλεις παλιατζή"


Κατργήσαμε τους μονάρχες και στη θέση τους βάλαμε τους "ψήφω κλήρου και λαού" αλητάρχες. Δεν μας άρεσαν οι βασιληάδες, τους ξηλώσαμε, και βάλαμε αυτούς που θέλαμε με τη δημοκρατική ψήφο. Ανατριχιάζαμε με το "ελέω θεού" και θέλαμε το "ελέω λαού" άρχειν.

"Λαός, Πασοκ στην εξουσία"
"Μαζί τα φάγαμε κοπρίτες"

Τώρα αγανακτήσαμε.

Σημείωση : Άρχειν ελέω θεού σημαίνει να άρχεις με έλεος κατά το "έλεον θέλω ου θυσίαν"

Οι βασιληάδες δεν υπάρχουν πια/τους πάτησε το τραίνο
Οι δημοκράτες δεν υπάρχουν πια/τους πάτησε η Μπίλντεμπεργκ

Τώρα τι κάνουμε;

"Πάρε ό,τι θέλεις παλιατζή/από μια χώρα που δεν ζει"

Αγανακτήστε, αγανακτήστε, αγανακτήστε

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχουν μείνει ακόμα κάποιοι δημοκράτες. Σχετικά το ακόλουθο video. Η δημοκρατία στο απόγειό της. 'Η αλλιώς μπορείτε να το πείτε και έργα και ημέρες δημοκρατών.

http://www.youtube.com/watch?v=XXeMIzJ-_A4&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Τώρα το προχωρήσαμε. Η δημοκρατία μας εξελίσσεται και όπως φαίνεται από δημοκρατία του ψήφου θα πάει σε δημοκρατία της κάννης (ή της οβίδας, όπως θέλετε πείτε το). Αυτό το βεβαιώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε σημερινή δήλωσή του.
Αθήνα
Στην πρόβλεψη ότι εάν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο η χώρα θα επιστρέψει στη δραχμή και θα χρειαστεί η επέμβαση του στρατού και των τανκς για να προστατεύσουν τις τράπεζες από τρομαγμένα πλήθη που θα θέλουν να αποσύρουν τα χρήματά τους προχωρά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος μέσα από τις σελίδες της ισπανικής εφημερίδας El Mundo.

«Εάν δεν έχουμε πάρει μέχρι τις 12 Ιουλίου τα χρήματα τότε θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα τρομερό σενάριο. Η επιστροφή στη δραχμή σημαίνει ότι την επόμενη ημέρα οι τράπεζες θα κατακλυσθούν από τρομαγμένο πλήθος που θα θέλει να αποσύρει τα χρήματά του.

»Ο στρατός θα πρέπει να προστατεύσει με τανκς τις τράπεζες επειδή δεν θα επαρκούν οι αστυνομικές δυνάμεις. Θα ξεσπάσουν ταραχές σε όλη τη χώρα, τα καταστήματα θα αδειάσουν και μερικοί άνθρωποι θα πηδήξουν από τα παράθυρα» λέει ο Θ.Πάγκαλος και προσθέτει ότι αυτό θα ήταν καταστροφή και για την οικονομία όλης της Ευρώπης.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτηρίζει «τεράστια ανοησία» τις εισηγήσεις περί αποχώρησης της χώρας από την Ευρωζώνη, λέγοντας πως είναι «βλάκες» όσοι επιμένουν σε αυτό το σενάριο -«μπορεί να είναι αναλυτές, πανεπιστημιακοί καθηγητές και οικονομολόγοι, αλλά και μόνο που το λένε συνιστά τεράστια βλακεία».

Μιλά, επίσης, για το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, αναφέροντας ότι δούλευε με τέτοιο τρόπο επί χρόνια ώστε ο κόσμος με αντάλλαγμα την ψήφο του προσλαμβανόταν στο Δημόσιο. «Οι ψηφοφόροι που πουλούσαν τις ψήφους τους είναι και αυτοί υπεύθυνοι» δηλώνει.

Στη συνέντευξη στην ισπανική El Mundo ο Θ.Πάγκαλος εκτιμά ότι το Μεσοπρόθεσμο θα ψηφιστεί τελικά χωρίς δυσκολίες στο Κοινοβούλιο, ωστόσο προβλέπει ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολη η ψήφιση του εφαρμοστικού νόμου και των ιδιωτικοποιήσεων κρατικών εταιρειών.

«Εκεί είναι που μπορεί να έχουμε προβλήματα. Δεν γνωρίζω εάν κάποια από τα δικά μας μέλη [του ΠΑΣΟΚ] στο Κοινοβούλιο θα καταψηφίσουν. Είναι πιθανό» δηλώνει.

Newsroom ΔΟΛ
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231115140

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ πολύ τον σχολιαστή για τις πληροφορίες. Τώρα, κάπως αργά βέβαια, αρχίζουν τα πράγματα και ξεκαθαρίζουν. Άλλοι τα έβλεπαν από χρόνια. Ήταν όμως φασίστες ... .

Η χούντα της στρατοκρατίας και της αστυνομοκρατίας παρέδωσε την σκυτάλη, ελέω Μπίλντεμπεργκ, στη χούντα της δημοκρατίας : Με κάλπες και ψήφους. Έδινες την ψήφο σε αυτόν που σε διόριζε, έτρωγε αυτός με τα τέσσερα, και για τέσσερες γενεές, έτρωγες κι εσύ μια στυμένη λεμονόκουπα.

"Κοπρίτη, μαζί τα φάγαμε", έλα πάλι να σε στύψω.

Έρχεται τώρα αυτό το παχύδερμο της ψευτοδημοκρατίας, να μας χτυπήσει το καμπανάκι του κινδύνου : Τα τανκς θα χρειαστεί να προστατέψουν τις Τράπεζες, αλλά την αφεντιά του τη βγάζει έξω. Αυτόν δεν θα τον προστατέψουν, αν και προειδοποιεί τι πρέπει να γίνει, λέει, για τις Τράπεζες. Να αναλάβουν τα τάνκς!!!

Τι να γράψω; Τι άλλο, οι κλέφτες ζητούν προστασία από τα τανκς, επειδή καταλαβαίνουν τι τους περιμένει.

Ανώνυμος είπε...

Η τελευταία φράση σας τα λέει όλα