Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΠΕΡΤΕΣ ΑΝΕΜΙΖΟΥΝ


Εκπληκτικό! Απίστευτο!!

Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 24, 2011 2:09 pm
Ιστολόγιο ΡΕΣΑΛΤΟ
Θεματική ενότητα : Πολιτική-Οινομία,
Θέμα : Υπερ-ιμπεριαλισμός, «Παγκόσμια Διακυβέρνηση»...

Ενθετο από ΚΧ
Οφείλω να πω ότι παράλειψη δική μου ήταν να μην αναφερθώ στο συντάκτη αυτού του εκπληκτικού άρθρου. Το υπέγραφε "Επισκέπτης" της ιστοσελίδας. Όνομα δεν υπήρχε, γι΄ αυτό θεώρησα ότι μπορούσα να το παραβλέψω, παρέχοντας όμως τα στοιχεία της αναζήτησής του.
Οφείλω λοιπόν να συγχαρώ τον "Επισκέπτη" και να δηλώσω, ότι δεν είμαι ο συντάκτης του άρθρου. Μόνο η φωτογραφία είναι του γράφοντος.

 

"Υπερ-ιμπεριαλισμός, Παγκόσμια Διακυβέρνηση"

Η εποχή της δόξας των τυποποιημένων προϊόντων, φαίνεται ότι έχει αγγίξει πλέον το άνω όριο της προόδου και της τεχνολογικής της εξέλιξης. Αυτό τουλάχιστον μαρτυρεί, το τελευταίο κατά σειράν νεοταξίτικο επίτευγμα, της τυποποίησης των καταναλωτών των ήδη τυποποιημένων προϊόντων.

Ήδη, μία νέα εποχή ανατέλλει στον ορίζοντα, κουβαλώντας μαζί της όλη την συσσωρευμένη πείρα της προηγουμένης, όπου η Νέα Τάξη πραγμάτων φιλοδοξεί βάσιμα πλέον να προσεγγίσει τον κορυφαίο στόχο της, αυτόν της τυποποίησης όλων των εν δυνάμει υπηκόων της.
Μόνο που εδώ, απαιτείται κάτι περισσότερο από την πλύση εγκεφάλου μέσω της οποίας δημιουργήθηκε ο τυποποιημένος καταναλωτής. Εδώ χρειάζεται «αφαίρεση» μέρους του εγκεφάλου, αποξήρανση μέρους της ψυχής, ώστε να παραχθεί ο τυποποιημένος υπήκοος που απαιτεί η νέα παγκόσμια τάξη.

Ο σύγχρονος καταναλωτής, αν και έχει υποκύψει πλήρως στους εκμεταλλευτές των αναγκών και επιθυμιών του, εν τούτοις αρνείται να βυθισθή στην αμορφία του τυποποιημένου υπηκόου. Αρνείται να εγκαταλείψη το αυτοφυές δικαίωμά του, να καταδηλώνει τα στοιχεία που τον προσδιορίζουν ατομικά και να ενεργεί βάσει αυτών αυτοβούλως και συνεπώς απροβλέπτως, πράγμα παντελώς απαράδεκτο για την κατεστημένη διεθνή εξουσία.

Η νέα τάξη που δομείται, απαιτεί κάτι απόλυτα προβλέψιμο και σταθερό, ούτως ώστε να υπόκειται σε κοινούς παγκόσμιους μηχανισμούς νουθεσίας και χειραγώγησης. Απαιτεί ανθρώπους με κοινές προδιαγραφές και συνακολούθως κοινωνίες χωρίς αναταράξεις. Η πρώτη ύλη, τώρα δημιουργείται. Είναι ο τυποποιημένος υπήκοος.

Εν όψει αυτής της υψίστης επιδίωξης, τίθενται τα πάντα στην προκρούστεια κλίνη της τυποποίησης, επιδιώκοντας την απόξεση όλων των ασύμπτωτων προς τις προδιαγραφές στοιχείων, ώστε η ατομική συνείδηση να αναχθεί σταδιακά και προμελετημένα, σε ομαδική α-συνειδησία. Είναι η ουσιώδης προδιαγραφή του τυποποιημένου υπηκόου.
Το εισαγωγικό θεατρικό σκηνικό έχει ήδη στηθεί πρίν από χρόνια, με τον πηχυαίο τίτλο «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα». Είναι ακριβώς η στιγμή, όπου εμφανίζονται επί σκηνής και αναλαμβάνουν δράση οι αυτόκλητοι ή μη, Supermen της νέας τάξης, επιφορτισμένοι ακριβώς με τις διαδικασίες επιβολής των αναγκαιουσών τυποποιήσεων.

Με την μπέρτα τους να ανεμίζει, αποπνέοντας κυνικό εξουσιασμό, όρμησαν να ισοπεδώσουν οτιδήποτε εξέχει, οτιδήποτε είναι διαφορετικό, οτιδήποτε δεν υπακούει στις καθωρισμένες προδιαγραφές του υπηκόου της νέας τάξης, ωρυόμενοι ότι προστατεύουν ακριβώς τα «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα».

Ο απίστευτος ορυμαγδός των εγχωρίων ΜΜΕ για μία και μόνη πτυχή του θέματος, την αναγραφή ή μη του θρησκεύματος στις ταυτότητες των υπηκόων, επιτρέπει από τότε στους εγχώριους supermen, την ελεύθερη και ανεμπόδιστη πτήση, συσκοτίζοντας παντελώς τον πραγματικό στόχο. Με την μπέρτα τους έμφορτη από «κοινωνικό εκσυγχρονισμό», επιδίδονται ακούραστα σε μία πρωτοφανή προσπάθεια ποδηγέτησης της πιο διαλεκτικής κοινωνίας του κόσμου, της Ελληνικής.

Οι κατεστημένοι εξουσιαστές, παραποιώντας κυνικώς την αλήθεια, ραδιουργώντας με τρόπο αγοραίο, σκηνοθετώντας χυδαίως, αποδύονται στον πιο απεγνωσμένο αγώνα επιβολής των αρχών της παγκοσμιοποίησης, αποφασίζοντας και διατάσσοντας, μέσω της ανεξάρτητης, αλλά διορισμένης Αρχής προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Τα εγχώρια όργανα της λογοκρατίας, εν πλήρει και αγαστή ομοφροσύνη με την κατεστημένη εξουσία, κατακλύσουν τις οθόνες των ΜΜΕ, κηρύσσοντας την προσαρμογή στο «ελάχιστο», την υποταγή στο «εφικτό» των πολλών, ήτοι τον ηθελημένο ακρωτηριασμό της ατομικής συνείδησης. Έχουν αναλάβει εργολαβικώς ενώπιον μιάς άναυδης Ελληνικής κοινωνίας, την λυσσαλέα υποστήριξη αυτής της πολιτικής, «πουλώντας» στους ιδεολογικούς τους πάγκους το πολυπολιτισμικό μοντέλο της νεοταξίτικης νομενκλατούρας, της οποίας αποτελούν πειθήνιους υπηρέτες.

Ο πυρήνας του σχεδίου αυτής της λογοκρατικής λαίλαπας, είναι εξαιρετικά ορατός. Ήτοι, για πρώτη φορά στην παγκόσμια Ιστορία, επιδιώκεται να επιβληθεί θεσμικά σε παγκόσμιο επίπεδο, ο εξαναγκασμός αποσιώπησης θεμελιωδών στοιχείων ταυτοποίησης της ατομικής συνείδησης. Ο στόχος είναι ευκρινής. Η κατάπνιξη, η εκρίζωση και τελικώς η εξάλειψη κάθε στοιχείου, μη προσήκοντος στις βασικές προδιαγραφές του τυποποιημένου υπηκόου.

Εν τούτοις, η ατομική συνείδηση κάθε Έλληνα, πρωτίστως περιλαμβάνει μη αφαιρούμενα στοιχεία με κορυφαίο, ακριβώς την συνείδηση της Ελληνικότητός του. Η επακριβής υλοποίηση των στόχων της παγκοσμιοποίησης, προϋποθέτει την εφαρμογή των μεθόδων ενός ακόμα περίφημου προγόνου μας και θεμελιωτή της τυποποίησης ανθρώπων, του Προκρούστη. Θα πρέπει βεβαίως να επιδειχθεί ιδιαίτερη φροντίδα, ώστε να μην διαφύγει κανείς Έλληνας από αυτή την Προκρούστεια κλίνη. Ένας μόνον, μπορεί να παράγει Λόγο, αρκετόν για όλους τους υπηκόους της Νέας Τάξης.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το νέο ιστολογιο το είδατε;
http://niksotiropoulos.blogspot.com/

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Οχι, δεν το γνώριζα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Ανώνυμος είπε...

Έχει λυσσάξει ο υπερπροσκολλημένος στον Τελεβάντο, Παναής, διότι νομίζει ότι και εκεί είναι το φάντασμα του κληρικού.

http://stratiotis-tou-christou.blogspot.com/2011/03/blog-post_5391.html


http://stratiotis-tou-christou.blogspot.com/2011/03/blog-post_09.html

http://stratiotis-tou-christou.blogspot.com/2011/03/cia.html

Δειτε και τα σχόλια.

ΡΝ

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Σχετικά με τους επισυναπτομένους δεσμούς.

Υπάρχουν σοβαρότερα θέματα από του να ασχολείται κανείς με βατράχους και βατραχομαχίες.

Ελπίζω να το καταλάβει αυτό ο ιδιοκτήτης του ιστολογίου http://niksotiropoulos.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Να μην απαντάει στους συκοφάντες;
Να αφήσει τον κόσμο να του πλασάρουν ψευτικες κατηγορίες οι διάφοροι της Αμερικής και της Κύπρου;
Μάλλον άδικο έχετε.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν οι συκοφάντες. Μια απλή και σκέτη διάψευση είναι υπεραρκετή. Η σύγχρονη συκοφαντία είναι κάτι σαν "εργολαβία".

Γίνεται σκόπιμα για να αποπροσανατολίζουν όποιον έχει σημαντικά πράγματα να πει και να γράψει. Αρχίζεις να ασχολείσαι με τους συκοφάντες και αφήνεις στην άκρη τα σπουδαιότερα.

Αλλά, όπως γράφεις, μπορεί και να έχω άδικο.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως και τα δύο πρέπει να κάνει ο καθένας που συκοφαντείται.
Και να αποσείσει τις συκοφαντίες αλλά και να μην αφήσει τα σπουδαιότερα στην άκρη και να μην αποπροσανατολιστεί.
Ευχαριστώ για την απάντηση σας που κινείται στα σωστά πλαίσια και με σωστές αρχές.