Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

Νόμος , νομιμότητα, ευνομία.Οι αγαπημένες λέξεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Εισαγωγικό Σχόλιο

Αφού διαβάσετε το παρακάτω εξαιρετικό άρθρο του ιστολογίου ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/03/blog-post_7360.html
σκεφθείτε τι μπορεί να κάνετε ύστερα, για να αντισταθείτε.

Σκεφθείτε την ψήφο που σας ζητούν, γιατί όλα όσα έχουν σχεδιάσει, θα γίνουν με την ψήφο σας. Αν αξίζει αυτό το κάλπικο και δολιοφθόρο σύστημα, που εδώ και χρόνια επικρατεί με τη δήθεν "ελεύθερη και δημοκρατική ψήφο", τότε πηγαίνετε στις στημένες κάλπες της στημένης απάτης να δώσετε το παρόν. Δια του μετώπου σας - της κεφαλής σας δήλον ότι - θα έχετε πάρει την απόφαση και με την δεξιά, θα ψηφίσετε τα ανθρωποφάγα θηρία της παγκόσμιας διεθνούς σπείρας των δολοφόνων. Η οποία επαίρεται για τη "νομιμότητα" και αυτοαποκαλείται "διεθνής κοινότης".Νόμος,νομιμότητα, ευνομία.

Αυτές είναι οι τρείς πρώτες λέξεις , με τις οποίες γεμίζει μετά το "πλύσιμο" και την "μύηση", ο εγκέφαλος των υποψηφίων πρωθυπουργών, γενικών γραμματέων του ΟΗΕ ,του ΝΑΤΟ , προέδρων του ΔΝΤ και της ΕΚΤ και όλων των άλλων πρώην θεσμικών εργαλείων του διεθνούς ιμπεριαλισμού.


Ο διεθνής ιμπεριαλισμός, όπως τουλάχιστον τον είχαμε αντιληφθεί τα τελευταία 60 χρόνια , έγινε "παγκόσμια διακυβέρνηση" και όπως προαναγγέλλουν οι διάφοροι "πρόδρομοι" σύντομα θα πάρει την μορφή μιας "παγκόσμιας κυβέρνησης".
Ο Θεός δεν έχει θέση στην κοινωνία της "Νέας Τάξης Πραγμάτων.Ο μόνος "θεός" είναι ο νόμος.
Η θεοποίηση όμως του "νόμου", δεν έχει ως προαπαιτούμενο την ύπαρξη του δικαίου, όχι τουλάχιστον σαν μια ανθρώπινη ανάγκη που δημιουργήθηκε παράλληλα με τις κονωνίες.
Το "δίκαιο" της "Νέας Εποχής" που επενδύει το νόμο, τη νομιμότητα και παράγει ...ευνομία , είναι απλώς το εργαλείο με το οποίο "πλανίζουν" τις ζωές των ανθρώπων, οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" που εκπαιδεύτηκαν για αυτόν τον λόγο, και που παριστάνουν "κατ΄εντολήν" τους πρωθυπουργούς , τους γραμματείς , τους προέδρους κλπ.
Η υποταγή στον θεό-νόμο δεν είναι κάτι το νέο, ούτε ασφαλώς χρησιμοποιείται πρώτη φορά απο εξουσίες με αυτοκρατορικές βλέψεις.
Είναι όμως η πρώτη φορά που ένας ολόκληρος κόσμος βλέπει να ξηλώνονται βασικοί και πανανθρώπινοι συνεκτικοί δεσμοί με τους οποίους δημιουργήθηκαν τα έθνη κράτη και συγκροτήθηκαν πολιτισμοί και κοινωνίες.
Είναι η πρώτη φορά που οι κοινωνίες βιώνουν τις καταστροφικές εφαρμογές του νεοταξικού στρατηγικού σχεδιασμού και ταυτοχρόνως καλούνται να υπακούσουν στην "διεθνή νομιμότητα" ακόμα και αν αυτή δεν έχει καν την σταθερή μορφή ενός π.χ ιμπεριαλιστικού σχεδιασμού.

Αυτό το κουβάρι του μαύρου νεοταξικού ελαστικού σπάγγου, ξεδιπλώθηκε και τυλίγεται με γοργούς ρυθμούς στο λαιμό των υπο κατεδάφιση εθνών, των υπο κατάρρευση πολιτικών συστημάτων και ιδεολογιών και κυρίως των ανθρώπων που αποτελούν τα θραύσματα των βιαίως και πολυτρόπως διαλυμένων κοινωνιών.
Αυτος ο μαύρος σπάγγος θα είναι απο εδώ και πέρα ο νέος συνεκτικός δεσμός που θα ενώσει ιδεολογίες, πολιτισμούς, πολιτικές, κοσμοαντιλήψεις ,πρόσωπα.
Αυτό είναι το μέσο με το οποίο τα έθνη και οι λαοί τους θα μετατραπούν fast and now σε δυσδιάκριτα υλικά ενός παγκόσμιου χυλού.
Η νομιμότητα , ο νόμος, η ευνομία της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" θα είναι ο τοξικός καταλύτης μέσα στον οποίο θα πλέουν αναγκαστικά συγκολημένα όλα και όλοι.

Δεν μιλάμε πλέον για την δυστυχία που προκαλεί η "ιμπεριαλιστική" συμπεριφορά του παγκόσμιου κεφαλαίου και των ελεγχόμενων απο αυτό κυβερνήσεων και οργανισμών , αλλά για κάτι πολύ χειρότερο και πολύ πιο επικίνδυνο.

Μιλάμε για την ανάδυση μιας "παγκόσμιας δικτατορίας" που βγαίνει μέσα απο τον κουρνιαχτό των επεκτατικών πολέμων , των οικονομικών καταστροφών και του τέλους των ετσι κι αλλιώς θνησιγενών πολιτικών συστημάτων , που αναπτύχθηκαν μέσα σε αυτό το εξ αρχής σάπιο και τοξικό περιβάλλον.
Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι δεν έχουμε πολλά περιθώρια επιλογής.

Ή συνειδητοποιούμε την κατάσταση, αναγνωρίζουμε τι κρύβεται πίσω απο τα προπετάσματα καπνού της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" και αντιστεκόμαστε, ή θα δεχτούμε να γίνουμε τα μέλη ενός "ευνομούμενου" εκτροφείου ανθρώπων- αριθμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: