Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Για να γίνουμε "αφεντάδες" στον τόπο μας ...

"Για να γίνουμε "αφεντάδες" στον τόπο μας δεν χρειαζόμαστε κάποιον Κλεισθένη. Ψυχή και λεβέντικο φρόνημα μας χρειάζεται", γράφει το ιστολόγιο ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Διαβάστε τη συνέχεια :http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/02/blog-post_569.html


Ο λαός είναι ένα καζάνι που βράζει , η εξέγερση είναι ante portas και επειδή όλα αυτά είχαν προβλεφθεί απο τα επιτελεία της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", έχουν σχεδιάσει εδώ και καιρό την... εναλλακτική λύση της "επόμενης μέρας" στην περίπτωση που οι πολιτικές και στρατιωτικές δυνάμεις καταστολής δεν τα καταφέρουν.
Την "επόμενη μέρα ", έχουν ήδη αρχίσει να περιγράφουν τα μεταμφιεσμένα σε περιστέρια όρνια του συστήματος, θα είναι η μέρα της "νέας μεταπολίτευσης" η μέρα που οι "ανεξάρτητοι" πολίτες θα έχουν πάρει την εξουσία χωρίς αρχηγό χωρίς καθοδηγητή και θα ξαναφέρουν επιτέλους τη δημοκρατία στην πατρίδα μας.
Τι όμορφα λόγια.
Αν δεν τα έλεγαν άνθρωποι που μέχρι τα προχθές γυάλιζαν με την γλώσσα τα πασούμια του Σουλτάνου, ίσως και να έκλαιγα απο εθνική συγκίνηση που έδωσε ο Θεός να ζήσω τέτοιες μοναδικές για τον τόπο μου ιστορικές στιγμές.Όμως αυτά και άλλα πολλά λόγια γεμάτα πατριωτικό αέρα αλλά χωρίς στάλα αληθινής πατριωτικής ουσίας δεν βγαίνουν απο πρόσωπα αλλά απο μουτσούνες κατασκευασμένες είτε στα εργαστήρια του γνωστού μεγαλοεκδότη - φαρμακέμπορα κλπ , είτε στις Αμερικανο- εβραϊκές σχολές γεωπολιτικής.
Καμώνονται τους "Ροβεσπιέρους" και τους επαναστάτες, κολακεύουν σαν τον "μπαμπά - Αδόλφο" τα πλήθη τονίζοντάς τους το αυτονόητο , ότι δηλαδή ο λαός έχει την δύναμη να ανατρέψει τα καθεστώτα και επαναφέρουν στο προσκήνιο με περιγραφικό τρόπο και χωρίς να το λένε, τα παλαιά και εν πολλοίς μαγαρισμένα συνθήματα του ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ΄80.
Επειδή όμως ο διάβολος κρύβεται πάντα στις λεπτομέρειες και η αλήθεια υπάρχει στα πολύ ψιλά γράμματα , θα καταλάβετε το παιχνίδι που παίζουν αρκεί να προσέξετε τα σημεία που λένε πως αφού ο λαός ανατρεψει το καθεστώς, θα καλέσει τον "φωτισμένο ηγέτη" , για να οργανώσει τη "νέα Ελλάδα" με αρχαιοπρεπές δημοκρατικό και "Ελληνικό" πνεύμα.
Με δύο λόγια όλοι αυτοί που για χάρη του Ελλαδεμπορικού σχεδίου των νεοταξικών επιτελείων, αλλάζουν τα ονόματά τους και υπογράφουν ότι νάναι , είναι εκείνοι που απλώς θα διαχειριστούν με πανουργία και καλά καμουφλαρισμένοι, τον πόνο, την δυστυχία και την δίκαιη οργή του Ελληνικού λαού.
Κηρύττουν ανυπακοή και την ελέγχουν μετατρέποντας τις γνήσιες απόπειρες εξέγερσης σε φραγκολεβαντίνικο ακτιβισμό ενώ τις μαγαρίζουν με το ιδεολογικό τους νεοεποχήτικο καπέλωμα.
Αυτοί που τρέχουν να σ΄αγκαλιάσουν αδελφέ Έλληνα, είναι οι ίδιοι που θα σε φέρουν δεμένο χειροπόδαρα στα πόδια του Σουλτάνου.
Αν πίστευαν στον λαό και τη δημοκρατία γιατί δεν τον άφησαν να εκλεξει ο ίδιος π.χ τα "προσωρινά μέλη" των ...συμβουλευτικών τους επιτροπών;
Γιατί δεν άφησαν τον λαό να αυτοοργανωθεί και έμπασαν απο την πίσω πόρτα κάθε παλιό βρωμιάρη γαι να τους ...οργανώσει;
Προσέξτε Έλληνες, μας ετοιμάζουν μια δεύτερη και πιο πονηρή λακούβα στην οποία αν πέσουμε και αυτή τη φορά δεν πρόκειται να βγούμε ποτέ απο εκεί.
Ετοιμάζουν την "νεα μεταπολίτευση" με έναν "νέο εθνάρχη" και ένα "¨νέο " κόμμα που έχει πασπαλιστεί την κολώνια του παλιού ΠΑΣΟΚ.
Ο λαός στην εξουσία ναι, όχι όμως με τις ευλογίες κάποιου "Φαραώ" ή κάποιου "Μωυσή".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - Απόπειρα σφαιρικής περιγραφής
http://id-ont.blogspot.com/2011/02/blog-post_17.html