Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ- Έκτακτη είδηση! Έκτακτη είσηση!!
- Και ποιά είναι αυτή;
- Η Ιεραρχία συγκαλεί τα Μέλη της σε επείγουσα σύνοδο. Τούτο αποφασίστηκε μετά τις συναντήσεις που είχε ο Μητροπολίτης Υδρας κ. Εφραίμ ως εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου με στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών για το εάν και κατά πόσο θα ισχύσει και για την Εκκλησία το μέτρο που επιβάλλεται σε όλο τον δημόσιο τομέα ότι για κάθε πέντε αποχωρήσεις υπαλλήλων θα προσλαμβάνεται μόνον ένας.

- Και τι θα πει αυτό;
- Το μέτρο εάν εφαρμοστεί και στην Εκκλησία, αφού οι ιερείς μισθοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό όπως οι δημόσιοι υπάλληλοι, αναμένεται να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα, λένε Ιεράρχες, καθώς πολλοί κληρικοί αλλά και εκκλησιαστικοί υπάλληλοι ανά την ελληνική επικράτεια βρίσκονται σήμερα στα όρια της συνταξιοδότησης.

- Πάλι δεν κατάλαβα
- Τι να καταλάβεις, βρε μπούφο; Πέντε παπάδες θα φεύγουν, ένας θα μπαίνει. Στο τέλος δεν θα μπαίνει κανένας. Τόπιασες τώρα;
- Ααα, μάλιστα. Ορθόν, ορθότατον. Ένας ο θεός για όλους, όλοι τον ίδιο δρόμο πορευόμαστε - από διαφορετικά μονοπάτια - κανένα δόγμα δεν κατέχει την αλήθεια περί Θεού.

Τι θέλουμε τους παπάδες και τους ιεράρχες; Τι θέλουμε τη θρησκεία (είναι νευροβιολογική ασθένεια); Τι θέλουμε και τις εκκλησίες;

Η πίστη είναι προσωπική υπόθεση. Επομένως; Επομένως όλα τέρμα και όλοι μαζί να ψηφίσουμε τον επόμενο διακυβερνητικό υπάλληλο της παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Όλοι με κάρτα, διότι η κάρτα δεν είναι "προσωπική" υπόθεση. Είναι η απόδειξη της δημοκρατικότητας και της ελευθερίας - για σχέση ή σχέσεις!

Λαμπρά, υπέροχα, θεσπέσια! "Εξόχως έξοχα", που έλεγε και ο Στέας. Είμαι έτοιμος για ψήφο. "Ο έχων νουν ψηφισάτω" κι εγώ έχω νουν. Δεν είμαι βλαξ.

Πηγή ΑΚΤΙΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: