Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΘΡΗΝΟΣ ΤΩΝ "LONDON TIMES" ΚΑΙ Ο ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ


Στο ιστολόγιο του Ρεσάλτο ο χρήστης "Μουράλωφ" έγραψε : "Σήμερα έχει ξεκινήσει μια τεράστια επιχείρηση ευτελισμού των εννοιών και των λέξεων: το φρικώδες νεοταξικό έργο αντιστροφής των εννοιών και της ψυχρής εκτέλεσης των κανόνων της λογικής και της νόησης". Αξίζει να το διαβάσετε.

Συμπλήρωσα τα παρακάτω :

Δεν θα έγραφα "σήμερα". Η επιχείρηση ευτελισμού ή καλύτερα διαστροφής των εννοιών, ώστε οι λέξεις να χάσουν το νόημά τους και οι κανόνες της λογικής να πεταχτούν στα σκουπίδια (: παράδειγμα η εκλογική νίκη του κυρίου "Κ-λεφτά υπάρχω") έχει αρχίσει εδώ και πολλά χρόνια με αποκορύφωμα τις δολοφονίες αυτών που ψυχορραγούν. Για να θεραπεύονται μερικοί άλλοι βραδυπορούντες προς θάνατον.

Οι μεταμοσχεύσεις είναι εδώ, τις δικαιολογεί η δολοφονική αγάπη προς τον συνάνθρωπο, τις ευλογεί η "εκκλησία" και θριαμβεύει η δαιμονική επιστήμη. Που φτιάχνει κλώνους και δίνει ζωή με το σωλήνα.

Υπάρχουν και άλλα πολλά, που ολοκάθαρα φανερώνουν σε τι κατάντημα έχει φτάσει η σημερινή μας λογική. Μάλλον, την έχουν οδηγήσει κατά κει, αυτοί που ήθελαν να μας αποβλακώσουν. Και τα κατάφεραν. Παράδειγμα δεύτερο, η εκλογή του κυρίου Πλανητάρχη Μπους υιού.

Και να, αίφνης, αυτοί που σκότωσαν τη λογική - το δικό μας "κοινό νού" και το δικό τους "common sense" - έρχονται σήμερα να γράψουν με λόγια οδύνης τον επικήδειό της. Και μάλιστα στους "London Times"!

Διαβάστε λοιπόν τα παρακάτω, προερχόμενα από τη χώρα στην οποία, κάποτε, ένας πολιτικός της εκαυχάτο ότι "ο ήλιος δεν δύει ποτέ στην αυτοκρατορία" και ένας άλλος, "πατέρας της νίκης" αυτός, έδινε το χρησμό της Δημοκρατίας : "Είναι το χειρότερο πολίτευμα, με εξαίρεση όλα τα άλλα". Αν ζούσε σήμερα, φαντάζομαι, θα την εξαιρούσε.

Και τώρα, ο επικήδειος του common sense (κοινής λογικής) από το ιστολόγιο http://ksipnistere.blogspot.com/2010/12/blog-post_7435.html.

"Σήμερα πενθούμε το θάνατο μιας αγαπημένης παλιάς φίλης, τής Κοινής Λογικής, η οποία μας συντρόφευε για πολλά χρόνια. Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα την ηλικία της αφού το μητρώο γέννησής της έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό σε γραφειοκρατικές διατυπώσεις. Θα τη θυμόμαστε ως κάποια που μας δίδαξε πολύτιμα μαθήματα όπως αυτά:
-Έχε την κοινή λογική να προστατεύεσαι.

-Το πρωινό πουλί πιάνει το σκουλήκι.

-Η ζωή δεν είναι πάντα δίκαιη, και...

-Ίσως ήταν δικό μου το φταίξιμο.

Η Κοινή Λογική έζησε σύμφωνα με απλές, συνετές οικονομικές πολιτικές, όπως:

Μην ξοδεύετε περισσότερα απ' αυτά που κερδίζετε,

και ... αξιόπιστες στρατηγικές, όπως:

Υπεύθυνοι είναι οι ενήλικες και όχι τα παιδιά.

Η υγεία της άρχισε να επιδεινώνεται ραγδαία όταν τέθηκαν σε ισχύ καλοπροαίρετοι αλλά αυταρχικοί κανονισμοί. Αναφορές για ένα 6χρονο αγόρι που κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση επειδή φίλησε μια συμμαθήτριά του, για εφήβους που αποβλήθηκαν από το σχολείο επειδή χρησιμοποίησαν στοματικό διάλυμα μετά το γεύμα και για έναν δάσκαλο
που απολύθηκε επειδή επέπληξε έναν απείθαρχο μαθητή, απλώς επιδείνωσαν την κατάστασή της.

Η Κοινή Λογική έχασε έδαφος όταν γονείς επιτέθηκαν σε δασκάλους επειδή έκαναν τη δουλειά που οι ίδιοι δεν είχαν καταφέρει να κάνουν αναφορικά με την πειθάρχηση τών ανυπάκουων παιδιών τους.

Η υγεία της επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο όταν τα σχολεία υποχρεώθηκαν να παίρνουν τη γονική συναίνεση για να βάλουν αντηλιακό ή να δώσουν μια ασπιρίνη σ' ένα μαθητή αλλά δεν μπορούσαν να ενημερώσουν τους γονείς όταν μια μαθήτρια έμενε έγκυος και ήθελε να κάνει έκτρωση.

Η Κοινή Λογική έχασε τη θέληση για ζωή όταν οι εκκλησίες έγιναν επιχειρήσεις και οι εγκληματίες τύγχαναν καλύτερης μεταχείρισης από τα θύματά τους.

Η Κοινή Λογική δεν κατάφερε να ξεπεράσει το γεγονός ότι, όχι μόνο δεν μπορούσες να υπερασπιστείς τον εαυτό σου από ένα διαρρήκτη μέσα στο ίδιο σου το σπίτι, αλλά ο διαρρήκτης μπορούσε και να σε μηνύσει για βιαιοπραγία.

Η Κοινή Λογική παραιτήθηκε τελικά από κάθε θέληση για ζωή όταν μια γυναίκα που τάχα δεν κατάλαβε ότι ένα αχνιστό φλιτζάνι καφέ ήταν ζεστό, έχυσε λίγο στην ποδιά της κι' ανταμείφθηκε άμεσα μ' έναν τεράστιο διακανονισμό.

Πριν από το θάνατο της Κοινής Λογικής είχε προηγηθεί ο θάνατος των γονιών της, της Αλήθειας και τής Εμπιστοσύνης, τής συζύγου Σύνεσης και των παιδιών της Ευθύνης και Λογικής.

Έχουν επιζήσει τα 4 ετεροθαλή αδέλφια της:

Ξέρω τα Δικαιώματά μου

Το Θέλω τώρα

Κάποιος άλλος φταίει

Είμαι θύμα

Στην κηδεία της δεν παρευρέθησαν πολλοί καθώς ελάχιστοι συνειδητοποίησαν ότι απεβίωσε.".


ΣΗΜ. Ο συντάκτης της νεκρολογίας, μάλλον, κάτι ξέχασε να μας πεί. Στην κηδεία της Κοινής Λογικής, του common sense δηλαδή, δεν παρευρέθηκαν πολλοί, διότι είχαν να επιτελέσουν το ύψιστο δημοκρατικό τους καθήκον. Είχαν πάει να ψηφίσουν.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντί να κλαίμε τον νεκρό (νεκρή) δεν θα ήταν καλύτερα να την σώζαμε? Η συγκεκριμένη εφημερίδα γιατί έγραψε τη νεκρολογία, από τύψεις? Είναι γνωστός ο ρόλος των μασονικών στοών της εν λόγω χώρας στη δολοφονία του θύματος (Κοινής Λογικής) και σε πολλά άλλα δεινά παγκοσμίως. Τους δολοφόνους όμως πάντα τους κυνηγούν οι ερινύες. Γι' αυτό πρόκειται?
Μία πιστή

Ανώνυμος είπε...

Οσο για το που βρίσκονταν οι Ελληνες την ώρα της κηδείας είναι σίγουρο ότι βρίσκονταν μπροστά στις κάλπες.
Μία πιστή

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Ολόκληρη η ιστορία του κόσμου μπορεί να συνοψισθεί στο γεγονός ότι όταν ένα έθνος είναι δυνατό, δεν είναι δίκαιο και όταν θέλει να είναι δίκαιο δεν είναι πια δυνατό"

Ουΐνστον Τσώρτσιλ

Το ανωτέρω γνωμικό ανήκει στον εκλεκτό "πατέρα της νίκης" και μου είναι άγνωστο από πού το είχε "ξεσηκώσει" ή παραφράσει.

Βάσει αυτού το βρετανικό έθνος έγινε δυνατό και κυρίαρχο. Αλλά θα έπρεπε να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα, δηλαδή να είναι ΚΑΙ δίκαιο. Διό κατέφυγε στην εξαπάτηση : Στη διαστροφή της εννοίας του δικαίου, αφού πρώτα μας αποβλάκωσε.

Φυσικά αποβλάκωσε και τους νυν δυνατούς Αμερικανούς, που γκρέμισαν τους Διδύμους Πύργους για να "φάει" το πόπολο το παραμύθι της τρομοκρατίας.

Η ψευδής ιδεολογία στην οποία στηρίζεται ο Σιωνισμός (: ενοποίηση της ανθρωπότητας με τις πολιτισμικές ηλιθιότητες του Ιερωνύμου και άλλων δήθεν χριστοκεντρικών οικουμενικών -οικουμενιστών) είναι μια απίστευτη σε μέγεθος "αλογία", κατά την προσφιλή έκφραση των συνοδοιπόρων, ημέτερων - και έτερων - διανοουμένων.

Ανώνυμος είπε...

O Τελεβάντος στην σελίδα του λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο Αρτέμιος
Έπεσε σε ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΑ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΣΦΑΛΜΑΤΑ!!!
και
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ!!!

Πού τα είδε αυτά ο Τελεβάντος;
Επειδή του τα είπε ο φίλος του Γιεφτις;

Προσέξτε δεν γράφει
ΕΚΘΡΟΝΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΙΡΕΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΑΣ ΑΡΤΕΜΙΟ ΓΙΑ Δ-Η-Θ-Ε-Ν- ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ.
ΑΛΛΑ "ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ".

Ομοίως
Δεν λέει
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΑ Δ-Η-Θ-Ε-Ν ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΑ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
Αλλά
"ΤΑ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΑ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ".

Ξαναδιαβάστε το προσεκτικά και ίσως δικαιώσετε τον κ.Ιατρό Κυπριανό Χριστοδουλίδη και άλλους που μιλούσαν για βρώμικα ερωτήματα Τελεβάντου προς τον Αρτέμιο.

Επισταθής