Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: Wikileaks : Ο έξυπνος αποδομητικός μηχανισμός της παγκόσμιας κυβέρνησης

Η πλανηταρχία αφού διέφθειρε στο έπακρο την αλήθεια, την ελευθερία, την αγάπη, τη δημοκρατία, έρχεται τώρα να "μαρτυρήσει τη αληθεία" και δια του Wikileaks να μας ζητήσει άφεση. Ωσάν και να μη τα γνωρίζαμε όλα αυτά!

Όπως πολύ σωστά αναλύεται (ιστολόγιο ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) η "αλήθεια" που θα ακολουθήσει, για ελευθερία, αγάπη, δημοκρατία, από την παγκόσμια διακυβέρνηση (κυβέρνηση) θα είναι χειρότερη απ΄ ότι ήταν πριν. Αντιγράφω τον επίλογο,

"θα καθόμαστε ήσυχοι και θα είμαστε ευχαριστημένοι με το "συσσίτιο" που θα μας προσφέρουν".

Υστερόγραφο.

Φαίνεται ότι τα αρχεία του βρετανικού Φόρεϊν ΄Οφφις μετακόμισαν στην υπερατλαντική φίλη της δημοκρατίας, σύμμαχο της ελευθερίας και άλλαξαν όνομα. Ψηφιακή γαρ η εποχή και τα leaks (διαρροές) αναπόφευκτα. Όχι να περιμένουμε κάθε 30 χρόνια, έτσι δεν είναι;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα έντερα του έβγαλε ο απο την Αμερική Τελεβάντος κατα του αξίου κληρικού της Πτολεμαϊδας. Χολή, φαρμάκι και οχετός συκοφαντίας και εμπάθειας σατανικής.

Δείτε εδώ
http://panayiotistelevantos.blogspot.com/2010/11/blog-post_4409.html
http://panayiotistelevantos.blogspot.com/2010/11/blog-post_1278.html

Δεν του επέμεινε πλεον καμία αξιοπιστία και σοβαρότητα.

Επισταθής

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Παρ΄όλα αυτά τα leaks, που αποσπά ο Αυστραλός χάκερ, η "κάρτα του πολίτη" προετοιμάζεται και τα αντι-leaks μέτρα διαρκώς βελτιώνονται, όπως μας διαβεβαιώνουν οι επίσημες αρχές (της απάτης και του ψεύδους).

No fear, no problem, μας λένε. Λες και είμαστε "γκαβοί". Το Φόρεϊν Όφφις άνοιγε κάθε τριάντα χρόνια τα περίφημα αρχεία του και μαθαίναμε αυτά που μισοξέραμε. Άλλα όμως τα κάλυπτε το πέπλο της σιωπής, για να βρίσκουν δουλειά οι συνωμοσιολόγοι, οι ευφάνταστοι και μερικοί περιθωριακοί τύποι: Κάτι σαν τους παλαιοημερολογίτες - λέμε τώρα.

Δηλαδή, τώρα που το βρετανικό κόλπο εκσυγχρονίστηκε, το Φόρεϊν Όφφις άλλαξε στέκι και το όνομα αυτού προσαρμόστηκε στην ψηφιακή εποχή μας. Το λένε Wikileaks και ο επικεφαλής είναι persona non grata, που "βάζει χέρι" στα άκρως απόρρητα έγγραφα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ!

- Τι λες μωρέ παιδί μου, σοβαρά ε ;

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Η "ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ" ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ

Επανέρχομαι. Μεταξύ των "κλεμμένων" ήταν κι ένα βίντεο, λήψη από ελικόπτερο, όπου είχε βάλει στο στόχαστρο κάποιους Ιρακινούς - ήταν και ένας οπερατέρ με ... μπαζούκα - τους οποίους και "ξεπάστρεψε" όλους. Αν θυμάμαι καλά, το "κλεμμένο" εκτός από τις υπέργειες είχε και επίγειες λήψεις, που έδειχναν το ελικόπτερο ψηλά. Είχαμε δηλαδή και μοντάζ!

Το έδειξαν. Αλλά γιατί το έδειξαν; Γιατί "εκλάπη";

Μα, φυσικά, γιατί άλλο; Για να φτιάχνουν τρομοκράτες-καμικάζι. Να διεγείρουν το αίσθημα αντεκδίκησης και να δικαιολογούν τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.
Ποιός λογικός άνθρωπος δεν θα αγανακτήσει με όλα αυτά και δεν θα οδηγηθεί στην αυτοοργάνωση για να δώσει ένα μάθημα στους θρασείς αυτούς καουμπόηδες;

Πώς όμως, και ποιος, θα τα βάλει μαζί τους; Αυτοί έχουν τα stealth και οι Ινδιάνοι, σφυριά, τόξα και ακόντια.

Αυτή είναι η, ας την πούμε, φιλοσοφία των "αποκαλύψεων". Θα βγεί μετά και κάποιος άλλος Ομπάμα, ειρηνοποιός, δημοκρατικός κλπ. για να σπεύσουν όλοι στις κάλπες. Η ελευθερία και πάλι θα νικήσει, η ψήφος θα είναι απόλυτα δικαιολογημένη.

Πάμε παρακάτω.