Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010

Προσκλητήριο

Αφού μας προκαλούν, ρίχνοντας στις πλατείες τους πιστούς του Ισλάμ επί τη εορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ, καιρός να δείξουμε κι εμείς ποιοί είμαστε και πόσοι είμαστε.Κυρίως πόσοι είμαστε.

Την Κυριακή 12/12/2010 και ώρα 11.00, οι ΥοuΤubers απευθύνουν πρόσκληση και καλούν όλους έξω από το Κοινοβούλιο της ψευτιάς (λεφτά υπάρχουν) και της εκλογικής απάτης (το 18% έβγαλε περιφερειάρχες και δημάρχους).

Για να δείξουμε ότι δεν είμαστε νούμερα, ούτε "καρτοπολίτες". Την κάρτα τους δεν τη θέλουμε. Να τη φυλάξουν για την απόκρυφη συνωμοτική σπείρα που έχουν φτιάξει και μας έχει καθήσει στο σβέρκο. Εμείς δεν τη θέλουμε, δεν θα πάρουμε την κάρτα, οι συνωμοσίες δεν μας αρέσουν.


Θα είμαστε όλοι εκεί.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

ΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ?

KΡΑΤΑΕΙ ATHENS EVERY WEEK ΤΑ ΝΕΑ Ως παραδείγµατα γεγονότων που µπορούν να ενταχθούν στο «ATHENS every week», ο κ. Γερουλάνος ανέφερε: Το αυγουστιάτικο φεγγάρι κάτω από την Ακρόπολη, το Φεστιβάλ Αθηνών που «ακούγεται» σε κάθε πόλη της Ευρώπης, τοArt Athina, το ελληνικό Πάσχα κατάτο οποίο η πόλη γεµίζει από τα κεριά των επιταφίων, το Καρναβάλι και η Πρωτοχρονιά, το Ράλι Αιγαίου, δύο Fashion Weeks, τις εκθέσεις βιβλίου και ανθοκοµίας, την Biennale της Αθήνας, τις Νύχτες Πρεµιέρας, το AthensPride και το Jazz Festival.

ΑΥΤΟ TO ΘΕΩΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ? ATHENS GAY PRIDE ΑΥΤΟ EINAI ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝOYNE

ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ? GAY PARADE


^^^^^BLOGGERS ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ^^^^