Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010

Στο εδώλιο ο Εωσφόρος


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ!
Και κάντε προσευχή και νηστεία να ευλογήσει ο ΚΥΡΙΟΣ και να έλθει η νίκη.

ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ...

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 και ώρα 9:00π.μ. κτίριο 2, αίθουσα 4, αριθμός πινακίου 2, στα Δικαστήρια των κτηρίων της πρωην Σχολής Ευελπίδων (Πεδίον του Άρεως) θα γίνει η δίκη εναντίον του κατάπτυστου τηλεοπτικού σταθμού "mega channel" για την προβολή της βλάσφημης και αντίχριστης ταινίας "ΚΩΔΙΚΑΣ Da Vinci" που έγινε στις 7/12/2008.

ΑΝ ΒΡΙΖΑΝΕ ΧΥΔΑΙΑ, ΧΥΔΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ; ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟ
ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΛΩΝ, ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΣ ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΆΣΦΗΜΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΟΛΟΥΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ-ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (κτίριο 2, αίθουσα 4) ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.

ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΙΣΤΟΣ!

ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΑΘΗΣ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΜΑΣ, ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
Παρακάτω ακολουθούν δημοσιεύματα με το ίδιο θέμα σε δίκη-αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έγινε στις 9 Μαρτίου 2009 και τελικά τα απέρριψε η δικαστίνα παίζοντας τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, χωρίς να εισέλθει στην ουσία.
ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΜΗΝΥΣΗ !

Συγχαρητήρια αξίζουν στους πρωταγωνιστές αυτής της δίκης και σε όσους την διέδοσαν προς ενημέρωση των πιστών.
Παραθέτω πιο κάτω το δημοσίευμα, με το οποίο έγινε γνωστή η δίκη:

http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=1281&obcatid=1

Το MEGA στο εδώλιο, οι Χριστιανοί στο πόδι
Γέροντας ασκητής κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και ζητά την κινητοποίηση των Ορθοδόξων Χριστιανών στις 9 Μαρτίου

Του Διονύση Μακρή

Στην ηγεσία του ευλογημένου αυτού τόπου που λέγεται Ελλάδα και στον πιστό Ορθόδοξο λαό συμπεριλαμβανομένων ρασοφόρων και λαϊκών παρέχεται, όπως διαλαλεί γέροντας ασκητής από τ’ Άγραφα όρη, μοναδική ευκαιρία για να αλλάξουν το αβέβαιο και ασταθές κλίμα ανασφάλειας των πολιτών που έχει απλωθεί το τελευταίο ειδικά διάστημα με τις ταραχές και την εγκληματικότητα.
Μια μικρή χαραμάδα ελπίδας στα αδιέξοδα και το πέπλο της απελπισίας που προκάλεσε η ασύνετη και πρωτοφανής πράξη του τηλεοπτικού σταθμού MEGA να παίξει το κινηματογραφικό έργο Κώδικας DA VINCI που βρίζει τον μονογενή Υιό του Θεού και Θεό μας, τον Ιησού Χριστό στις 7 Δεκεμβρίου αφήνει η προσφυγή στην ασθενούσα ελληνική δικαιοσύνη δύο γυναικών δικηγόρων. Η δίκη κατά του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού αναμένεται να γίνει στις 9 Μαρτίου στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων στην Αθήνα.
Η απόφαση μάλιστα της δικαστικής εξουσίας του τόπου μας σε συνδυασμό με την ειρηνική αντίδραση του πιστού ορθόδοξου λαού θα καθορίσει, όπως λέγει ο ταπεινός αυτός κληρικός την μετέπειτα στάση του ουρανού για την ευλογημένη χώρα μας. Ο συγκεκριμένος γέροντας είχε περιγράψει με λεπτομέρειες και στοιχεία ατράνταχτα τα όσα επρόκειτο να διαμειφθούν στην Ελλάδα εάν παιχθεί η υβριστική αυτή ταινία. Τα γεγονότα που ακολούθησαν τον επαλήθευσαν πλήρως στα όσα τότε είχε καταθέσει.
Οι φόβοι του πως θα εκδηλωθεί η οργή του Κυρίου και η Ελλάδα θα καταστεί περίγελως της οικουμένης διατυπώθηκαν εγκαίρως τόσο προφορικά προς την Ορθόδοξη θρησκευτική ηγεσία μας, όσο και γραπτά προς τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.
Είναι αλήθεια και αδιαμφισβήτητο γεγονός λίγες ημέρες πριν παιχθεί το απαράδεκτο υβριστικό για την τριαδική θεότητα έργο ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ανέλαβε να ενημερώσει τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο προκειμένου να ασκήσει παρασκηνιακά πιέσεις προς τους πέντε ιδιοκτήτες του τηλεοπτικού σταθμού να αποτρέψουν την εγκληματική τούτη πράξη έναντι του ουρανού και του Θεού μας και να αποσοβήσουν έτσι τις συνέπειες αυτής. Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκε στις 4 Δεκεμβρίου. Δεν έγινε γνωστό ωστόσο αν εκ μέρους του προκλήθηκε κάποια αντίδραση. Το πιθανότερο όμως είναι πως δεν ασχολήθηκε με το θέμα, όπως ανέφεραν πηγές της Αρχιεπισκοπής.
Μία ημέρα πριν στις 3 Δεκεμβρίου οι δύο γυναίκες δικηγόροι είχαν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή κατά του MEGA και ο γράφων είχε αποστείλει επιστολή προς το διευθυντή του τηλεοπτικού προγράμματος με τρεις τρόπους (ΦΑΞ, ηλεκτρονικό μήνυμα και ΕΛΤΑ).
Στις 5 Δεκεμβρίου η ελληνική δικαιοσύνη απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα(!) επικαλούμενη παλαιό ανακοινωθέν της Ιεράς Συνόδου που αναφερόταν στο κινηματογραφικό έργο και παρουσίαζε αυτό ως δήθεν μυθιστόρημα (!!!). Όρισε μάλιστα τακτική δικάσιμο για τις 9 Μαρτίου. Το περίεργο είναι με πόσο ευκολία η ελληνική δικαιοσύνη έπαιξε το ρόλο του Ποντίου Πιλάτου για να αποφευχθούν τα πιθανά πυρά του τηλεοπτικού σταθμού...
Ο ασκητής γέροντας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο γράφων στις 6 Δεκεμβρίου λίγο μετά την ακολουθία του Εσπερινού του Σαββάτου (η ημέρα εκκλησιαστικά ξεκινά με τον Εσπερινό) υποστήριξε πως η προστασία που παρείχαν στην πόλη των Αθηνών αλλά και στην Ελλάδα η Πλατυτέρα των Ουρανών η Παναγία μας και οι Ασώματες Αγγελικές δυνάμεις χάθηκε. «Έφυγε η Παναγία και οι άγιοι προστάτες μας για να μην ακούσουν την ύβρη προς τον Κύριο μας, τον Χριστό μας. Τώρα τα δαιμόνια και οι Σατανάδες χορεύουν ανεξέλεγκτα στους δρόμους» είπε χαρακτηριστικά.
Δεν κατάλαβα τότε από τα λεγόμενα του, τι ακριβώς εννοούσε και δεν έδωσα την πρέπουσα σημασία στις προφητικές αυτές ρήσεις του. Λίγες όμως ώρες, αρκούσαν για να επαληθευτούν τα λόγια του, που στην κυριολεξία αυτούς τουλάχιστον που τα γνώριζαν, συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντος μας άφησαν άφωνους.
Πολιτικοί, αναλυτές, δημοσιογράφοι, αρθογράφοι πρωτίστως στην Ελλάδα αλλά και σ’ όλη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και όλον τον κόσμο μάταια επιχειρούσαν να δικαιολογήσουν την πρωτοφανή στα ελληνικά δεδομένα αλλά και παγκοσμίως αντίδραση νέων κυρίως ανθρώπων, που βγήκαν στους δρόμους, όχι απλά για να διαμαρτυρηθούν για μια εγκληματική πράξη, την αφαίρεση δηλαδή της ζωής ενός δεκαεξάχρονου νέου αλλά και για να καταστρέψουν περιουσίες, να λεηλατήσουν και να πυρπολήσουν, ακόμη και να φονεύσουν...
Άλλοι επιστράτευσαν την οικονομία και υποστήριξαν πως οικονομικοί κυρίως λόγοι προκάλεσαν την εξέγερση. Άλλοι υποστήριξαν ότι τα αίτια προκλήθηκαν ως πηγαία αντίδραση στην προσήλωση σχεδόν ολοκλήρου της πολιτικής, θρησκευτικής, δικαστικής και εν γένει κάθε εξουσίας του τόπου στο εύκολο χρήμα, στην αδιαφάνεια, στη σήψη, στην ανομία. Άλλοι εξέλαβαν την αντίδραση των νέων ως εκδήλωση της αβεβαιότητας που νιώθουν για το μέλλον τους και επιστράτευσαν τα προβλήματα στην παιδεία προκειμένου να τη δικαιολογήσουν...
Η στυγνή αλήθεια ωστόσο είναι πως και οι ίδιοι με τα ανθρώπινα λογικά επιχειρήματα που επιστρατεύουν δεν δύνανται με βεβαιότητα να στηρίξουν τις θέσεις τους. Ως γνήσιοι εκφραστές της τυφλωμένης εκσυγχρονισμένης λογικής που έχει ως βάση την απιστία δεν μπορούν να κατανοήσουν τα αυτονόητα για τον συνειδητοποιημένο Χριστιανό πιστό. Εγκλωβίζονται στα αδιέξοδα που προκαλούν τα δαιμονικά κάτοπτρα και αιχμαλωτίζονται στο λαβύρινθο του Σατάν χωρίς καν να νοιάζονται να αποκαλύψουν το μίτο της Αριάνδης για να βρουν τη διέξοδο. Αδυνατούν να καταλάβουν πως τα νήματα κινεί πάντα ο ουρανός.

Η νέα έκκληση-προειδοποίηση του γέροντα

Πολλοί λοιπόν εκ των ανωτέρω «έξυπνων» αναλυτών θα ειρωνευτούν, θα κοροϊδέψουν, θα γελάσουν με τις νέες σοφές επισημάνσεις του ταπεινού αυτού λευίτη. Θα εκλάβουν αυτές ως γραφικότητες ανάξιες λόγου και σχολιασμού για να συνεχίσουν να υπνοβατούν στα τεντωμένα σχοινιά της παραπαίουσας σύγχρονης κοινωνίας.
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα διακηρύσσει τώρα ο γέροντας η 9η Μαρτίου, ημέρα διεξαγωγής του δικαστηρίου κατά του τηλεοπτικού σταθμού θα αποτελέσει το κριτήριο της μετέπειτα στάσης του ουρανού απέναντι στην πατρίδα μας. Αυτή την ημέρα το σύνολο των Ορθοδόξων Χριστιανών από κάθε άκρη της Ελλάδος αλλά και από όλον τον κόσμο θα πρέπει να κατέβουν στη Σχολή Ευελπίδων με κάθε μέσο για να εκφράσουν με ειρηνικό τρόπο την έντονη διαμαρτυρία στην απαράδεκτη πράξη του τηλεοπτικού σταθμού. Μητροπολίτες, επίσκοποι, μοναχοί από το Άγιο Όρος και το Σινά και πιστοί πρέπει να διατρανώσουν ότι σ’ αυτό τον ποτισμένο με αίμα μαρτύρων τόπο, το μικρό αυτό κρατίδιο που λέγεται Ελλάδα δεν μπορεί να βρίζεται με το χειρότερο δυνατό τρόπο ο Θεάνθρωπος, ο Ιησούς Χριστός στο όνομα δήθεν της ελευθερίας της τέχνης.
Η ειρηνική αυτή διαμαρτυρία ανεξαρτήτως της οιανδήποτε απόφασης της ασθενούσας, όπως εκ των αποφάσεων της αποδεικνύεται, ελληνικής δικαιοσύνης θα δείξει πως το χριστεπώνυμο ποίμνιο παραμένει με τις όποιες αδυναμίες του προσηλωμένο στις αξίες του Ευαγγελικού λόγου και στις χριστιανικές διδαχές. Θα αποτελέσει επιπλέον ένα μήνυμα προς όλους αυτούς τους αδίστακτους υπηρέτες του μυστηρίου της ανομίας ώστε να συνειδητοποιήσουν ότι δεν δύνανται ανεξέλεγκτα να παρανομούν και να βλασφημούν στο όνομα μιας ψευδεπίγραφης ελευθερίας εκμεταλλευόμενοι την άγνοια και ανοχή των Χριστιανών!
Γιατί τις πράξεις τους αυτές βεβήλωσης του ονόματος του Χριστού επ’ ουδενί θα μπορούσαν να τις διαπράξουν για τον Μωάμεθ και τον Αλλάχ. Και αυτό γιατί γνωρίζουν ότι θα κινδυνεύσει η ζωή τους.

Συντάκτης: Δ.ΜΑΚΡΗΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΙΑΝΟΥΡΙΟΣ 2009

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ:

Οσμή ουράνιας ευωδίας και ομολογία και μαρτυρία πίστεως
Σε 40 ημέρες η έκδοση της απόφασης για τη MEGAλη βλασφημία
http://www.orthodoxia.gr/newsclicks.cfm?ID=1296&obcatid=1

Κηρύξτε πανελλαδική ημέρα μετανοίας
Ανοιχτή επιστολή –πρόσκληση προς τη σεπτή Ιεραρχία της Ελλάδας
http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=1292&obcatid=1

Το MEGA στο εδώλιο, οι Χριστιανοί στο πόδι

MEGA...ΛΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ
Η ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009

Η απόφαση του δικαστηρίου που έγινε στις 9/3/2009, για τον "Κώδικα ντα Βίντσι" βγήκε την Παρασκευή (29/5/2009 επέτειος της άλωσης της Πόλης!) και χωρίς να εισέλθει στην ουσία του ζητήματος απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν υποβάλλει ως αίτηση δύο εκλεκτές δικηγόροι, επειδή είχε το σήμα επείγον, ενώ κατα την πρόεδρο του δικαστηρίου δεν δικαιολογείται τέτοιο σήμα!
Οπότε παρέπεμψε στην ουσία, τους ενάγοντες να καταφύγουν στην δικαιοσύνη με αγωγή κατα των υπευθύνων του επαίσχυντου καναλιού.
Ήδη κατατέθηκε αγωγή, η οποία θα εκδικαστεί κατα τα μέσα Δεκεμβρίου 2009. Στώμεν καλώς! Ελπίζουμε να διοργανωθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας-ομολογίας Χριστού απ' έξω από τα δικαστήρια και αυτή την φορά να έχει μεγάλη επιτυχία!
Ο αγώνας πάντως συνεχίζεται...
Όποιοι κοιτούν την αιώνια Βασιλεία και αγωνίζονται να την κατακτήσουν ας μην παραμελήσουν τις ευκαιρίες που μας δίνει ο Κύριος να αγωνιστούμε για την αγάπη Του!

16 σχόλια:

Αναγνώστης είπε...

Ευχαριστούμε για την ανακοίνωση αγαπητέ μας γιατρέ.

Την φωτογραφία πώς την συνδέεις όμως με το κείμενο; Αν θέλεις λύσε μου την απορία.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Κατηγορούμενο είναι το κανάλι MEGA, επειδή έδειξε μια βλάσφημη, πρόστυχη και άσχημη ταινία. Δηλαδή, κινούμενες φωτογραφίες με υπότιτλους και ήχο.

Ανάρτησα μια κακάσχημη, βρώμικη φωτογραφία, με τίτλο κειμένου : "Στο εδώλιο ο Εωσφόρος". Δείχνει μια μουτζουρωμένη ανοικτή πόρτα - σχολείου σημειωτέον - άνευ σημασίας αυτό - και μια καρέκλα. Η φωτογραφία είναι συνάρτηση του τίτλου, αν θέλεις του εγκαλούμενου αποχετευτικού δίαυλου, και όχι του κειμένου.

Δεν συμπαθώ τον κινηματογράφο, τη φωτογραφία ναι, γιατί γράφω δικούς μου υπότιτλους, όταν χρειάζεται.

Ελπίζω να έλυσα την απορία.
Εύχομαι να κλείσουμε και τη σιδερόπορτα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΣΤΟΧΗ ΕΚΦΡΑΣΗ
"εγκαλούμενου ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ δίαυλου".

Ανώνυμος είπε...

Επιτυχέστατος είναι και ο τίτλος της ανακοίνωσης που βάλατε.
Διότι του διαβόλου είναι αυτά τα "κατορθώματα" οι βλασφημίες.

Καλή συνέχεια!
Να κάνουμε και πολλή προσευχή.

Φιλούμενος

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΟΛΟΚΑΝΑΛΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ!
ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΜΑΓΓΑΝΕΙΕΣ , ΜΑΝΤΕΙΕΣ, ΠΡΟΣΤΥΧΙΕΣ, ΑΣΥΣΤΟΛΑ.
Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ!
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ:
-ΔΙΑΟΛΟΣ VS ΙΗΣΟΥΣ XRISTOS 1-0!

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΑ, ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΓΙΑΤΙ...ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕΕΕΕ!

ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕς ΕΥΜΟΡΦΟΣΤΟΛΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΘΑ ΤΙΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΜΕ ΧΑΛΙΑ ΦΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝΕ ΠΟΣΟ ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΠΛΕΜΠΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΩΣΦΟΡΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
ΜΟΝΟ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΛΗΛΩΣΗ , ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΤΑΤΕΣ.
ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΣΙΓΚΕΛΩΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΚΕΣ...ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΑΑ!

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΒΑΡΒΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΚΑ!
ΠΑΛΟΥΚΩΣΤΕ ΤΟ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΖΕΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ!
ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟΚΑΝΑΛΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΟΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΚΑΙΓΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!
ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΠΕΡΔΙΚΟΥΛΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΡΟΎΛΗ ΜΟΥ!
ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΥ ΚΛΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ , ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΤΙ Δ Ε Ν ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΜΟΥ.
ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ!
Σ.

Ανώνυμος είπε...

διόρθωσε:του ΚΛΩΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ, ΚΟΙΝΩΣ...
ΠΥΞ ΛΑΞ! :-)
Μωρέ έχασα και αυτό που το είχε καημό με την ανήθικότητά μου.
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ;
ΣΕ ΠΕΘΥΜΗΣΑ, ΧΡΥΣΟΥΛΙ ΜΟΥ!
Σ.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Εδώ είμαι, αλλά υπάρχουν και τα τηλέφωνα, τα private ημέλ κλπ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΧΑΧΑ!
Παρεξήγησες!
ΔΕΝ Πεθύμησα εσένα, βρε...σεβασμιότατε!
Αυτόν που θέλει να διορθώσει την... ανηθικότητά μου, και που όλο μου στέλνει πελάτες στο μπλογκάκι με τη... διαφήμιση που μου κάνει urbi et orbi, πεθύμησααα!
Εσύ εξάλλου, δεν απαντάς σε email από ό,τι γνωρίζω, ή άλλαξες τακτική εσχάτως;
Δεν ενημερώθηκα!:-ο
Σ.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Εσύ εξάλλου, δεν απαντάς σε email από ό,τι γνωρίζω, ή άλλαξες τακτική εσχάτως;"

Λάθος και στα δύο, έμεινες.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που δεν είσαι δάσκαλος σε σχολείο!
:-(

Ανώνυμος είπε...

η τρελλο-αισχρο γρια να μην ξαναγραψει γιατι προκαλεί.

Nick Marvel είπε...

Πιστεύω, θα ήταν αποτελεσματικότερο αν πείθονταν οι πιστοί να κλείνουν την τηλεόραση. Μόνο η πτώση της τηλεθέασης συγκινεί αυτούς που προσπαθούν να μας αλώσουν με την πλύση εγκεφάλου. Κινητοποίηση, λοιπόν, για μποϊκοτάρισμα της τηλεθέασης. Οι προσωπικές αντεγκλήσεις σε τι βοηθούν;

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Αυτό που γράφεις, αγαπητέ Nick Marvel, είναι το πρώτο και σημαντικό βήμα. Το δεύτερο που χρειάζονται οι πιστοί, είναι να καταλάβουν πόσο τους έχει βραχυκυκλώσει η Νέα Τάξη με τη δημοκρατική ψήφο. Όλα όσα γίνονται, έγιναν και θα γίνουν, θα είναι δια ψήφου.

Η Νέα Τάξη αυτό το γνωρίζει και έχει φροντίσει εδώ σε μας, αλλά και αλλού, να ανανεώσει το σώμα της αγέλης των ψηφοφόρων. Η λαθρομετανάστευση πρώτα, και η αναγνώριση της ιθαγένειας των λαθραίων, αποτελούν την ανανέωση του εκλεκτορικού σώματος.

Αν ήταν δυνατόν μετά το άνοιγμα της κάλπης να εύρισκαν 200 με 300 χιλιάδες ψηφίσαντες, θα σου έλεγα εγώ αν θα τολμούσαν να μιλήσουν για Δημοκρατία. Θα ήταν υποχρεωμένοι να αναθεώρήσουν τα σχέδιά τους ή να δείξουν το στυγνό πρόσωπο του απολυταρχισμού και της αυθαιρεσίας, που κρύβουν. Η μονη και μοναδική λύση είναι αυτή : Όχι στη ψήφο, κανείς να μη ξαναψηφίσει.

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμο με ευφράδεια λόγου - υπό την κακή έννοια κατ' εξαίρεση - ανωτέρω:
Η εκβαση της δίκης δεν έχει καμία σχέση με την θέση της Ορθόδοξης εκκλησίας - όχι της Ιεραρχίας. Νικητής είναι ήδη ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός. Εμείς όλοι οι πιστοί μόνο προσπάθειες μπορούμε να κάνουμε να του δείξουμε ότι αναγνωρίζουμε - πάντα ημιτελώς και όχι όσο πρέπει - τις δωρεές του σε εμάς. Οπότε κάθε επίγεια ήττα είναι ουσιωδώς χωρίς νόημα γιατί στην αιώνια ζωή δεν θα υπάρχουν ούτε δικαστές, ούτε εισαγγελείς, ούτε μεσολαβητές, ούτε καλοθελητές, ούτε τίποτα, μόνο ο Κύριος. Επομένως μένοντας κοντά στον Κύριό μας δεν έχουμε να φοβηθούμε ούτε και να στενοχωρηθούμε για τίποτε.
Δηλαδή Ανάσταση νs Θάνατος: 1000 - 0
Ευχές στον κύριο Χριστοδουλίδη
Ενας πιστός χριστιανός

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι τα πράγματα είναι πολύ απλά και εύκολο να γίνει αντιληπτή η αλληλουχία τους. Η ιεραρχία της Εκκλησίας πρώτα πρόδωσε τον Κύριο - από την είσοδο κιόλας του επίμαχου βιβλίου, Κώδικας Da Vinci στη χώρα το 2002 η Ιερά Σύνοδος έπρεπε να ζητήσει την απαγόρευσή του όχι να βγάλει και απόφαση ότι δεν είναι κάτι μεμπτό γιατί είναι μυθιστόρημα. Ακολούθως η Ιεραρχία πήρε πάνω της το βάρος της μη αντίδρασης των κληρικών και των λαικών που ακολουθούν τη γνώμη της Ιεραρχίας. Ανοιξε έτσι η Ιεραρχία τις πύλες να εισέλθει το κακό για να εξολοθρεύσει τη χώρα - αυτό για να γίνει ή όχι ευτυχώς η άδεια πρέπει να δοθεί από το Θεό και όχι από την Ιεραρχία (που ονομάστηκε στο δικαστήριο και κεφαλή της Εκκλησίας!!!). Πρόσφατα η Ιεραρχία πρόδωσε και το λαό (ο οποίος σε αυτό είχε την τύχη του Κυρίου του); έδωσε την άδεια για να ελληνοποιηθούν οι αλλοδαποί με αντάλλαγμα την απαλλαγή της εκκλησίας από την φορολογία (έτσι λέγονται το 2010 τα τριάκοντα αργύρια) - σημειωτέον και μετά την προβολή της ταινίας - περίπου τρεις ημέρες μετά - έλαβε χώρα χορηγία προς την Εκκλησία του ομίλου που διευθύνει το Mega Channel - σε σχετική εκδήλωση της εφημερίδας Εθνος.
Κατόπιν των ανωτέρω ρωτάω:
Ποιος άνθρωπος στη γη θα ήθελε να είναι στη θέση των Ελλήνων μητροπολιτών επισκόπων - σύγχρονων - που αναμίχθηκαν στα ανωτέρω - και των συνεργατών τους - συνενόχων τους όταν βρεθούν μπροστά στο βήμα του Κυρίου;
Επειδή ο ελληνικός λαός - μαζί και ο γράφων - άφησε να απλώνεται η βλασφημία κατά του Κυρίου δέχεται σήμερα αυτά τα δεινά.
Να ζητήσουμε από τον Κύριο συγνώμη γι' αυτό και έστω και τώρα να αντιδράσουμε.
Είναι φανερό ότι κάποιοι επιθυμούν η βλασφημία αυτή να απλώνεται - για να δοθεί άδεια στο τέλος να εξαφανισθεί το έθνος. Σε κάθε άλλη ενέργεια κατά του Θεού υπάρχουν αντιδράσεις, δημοσιεύσεις στις χριστιανικές εφημερίδες, δημοψηφίσματα. Εδώ σιωπητήριο. Η λογική δείχνει το λόγο.
Ευτυχώς που στη χώρα αυτή πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον πέντε άνθρωποι που πράγματι αγαπούν το Θεό και δεν τον πρόδωσαν ποτέ - στο Αγιο Ορος, στα χωριά, στις πόλεις - πρέπει να υπάρχουν. Στα Σόδομα που δεν υπήρχαν κάηκαν. Ας προσευχηθούν οι άνθρωποι αυτοί - όπου βρίσκονται - στο Θεό να μας λυπηθεί και να μας σώσει από τους λύκους.
Παναγιώτης - Θεσσαλονίκη

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Η ιεραρχία της Εκκλησίας πρώτα πρόδωσε τον Κύριο - από την είσοδο κιόλας του επίμαχου βιβλίου, Κώδικας Da Vinci στη χώρα το 2002 η Ιερά Σύνοδος έπρεπε να ζητήσει την απαγόρευσή του όχι να βγάλει και απόφαση ότι δεν είναι κάτι μεμπτό γιατί είναι μυθιστόρημα."

Το κακό πηγαίνει και πιο πίσω, τότε με τον Καζαντζάκη, και τα ήξεις αφίξεις για τον αναθεματισμό του. Αυτή δεν είναι Εκκλησία, δεν είναι Ιεραρχία. Πολιτικοί είναι όλοι τους ντυμένοι με ράσα και άλλοτε περιποιημένο, άλλοτε ατημέλητο, γένι καί "γναμένο" (από το γνέφω) κεφάλι.

Κατάλαβες τώρα Παναγιώτη από Θεσσαλονίκη;