Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Ένα εκπληκτικό Άρθρο : "Παδιά, της Ελλάδος παιδιά"

Η αναδημοσίευση από εδώ :  http://nea-filiki-eteria.blogspot.gr/2016/05/blog-post.html
Υπογράμμιση, έντονη γραφή, φωτο-λογότυπος από κχ.

Στις 22 Μαϊου 2016, οι Τσίπρας, Καμμένος «πέρασαν» από τη Βουλή των Ελλήνων, με την βοήθεια σύσσωμης της αντιπολίτευσης, ακριβώς ότι υπέγραψε ο Γ. Τσολάκογλου στις 23 Απριλίου 1941 στη βίλα Ρίτζ, στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης και ότι είχε προαναγγείλει ο Γ. Α. Παπανδρέου, 69 χρόνια αργότερα, στο Καστελόριζο, …. την άνευ όρων παράδοση της χώρας στους Γερμανούς.

Από τον Κουτσούμπα μέχρι τον Μιχαλολιάκο και από την ΝΔ μέχρι το ΚΚΕ, όλο το πολιτικό σύστημα συνεργάστηκε, δια της αδρανείας του, στην παράδοση της χώρας στους Ναζί. Μια ομαδική παραίτηση των βουλευτών και των αναπληρωματικών τους λ.χ. θα είχε σταματήσει τον κάθε Τσίπρα από την πρώτη στιγμή, δίνοντας την ευκαιρία στον λαό, μέσω εκλογών, να κάνει ο ίδιος τις επιλογές του για το αύριο που του ξημερώνει.

Ένας λαός, που τον τελευταίο μισό αιώνα, επένδυσε πάνω από 3 τρίς. € στην εκπαίδευση των παιδιών του και άλλα 20 τρις. € σε υποδομές και ποιότητα ζωής και μια χώρα, που διαθέτει μνημεία, αρχαιολογικούς τόπους, φυσική ομορφιά, πηγές φυσικής ενέργειας και ορυκτό πλούτο σε μέταλλα, φυσικό αέριο και υδρογονάνθρακες, ανεκτίμητης αξίας,  Χ-δεκάδων τρις. €, παραδόθηκαν αμαχητί και μονομιάς από ξενόδουλους και αστοιχείωτους πολιτικούς αντί πινακίου φακής και έναντι ενός ευτελούς ποσού, ύψους 350 δις. €.

Οι τραπεζίτες, οι τοκογλύφοι, τα κοράκια και τα λαμόγια των διεθνών και των ντόπιων συμμοριών μπορεί να θέλουν να πιστεύουν ότι η ψήφος των 300 Εφιαλτών της βουλής ισχύει και νομιμοποιεί κάθε δικαίωμα για πλιάτσικο στην Ελλάδα, ξεχνούν όμως ότι αυτός ο σοκαρισμένος λαός έχει και ιδίαν βούληση, την απόδειξη της οποίας θα κληθούν να παραλάβουν κατ’ ουσίαν συντόμως.

Η ποινικοποίηση της φτώχειας και της ανθρώπινης εξαθλίωσης, σε συνδυασμό με την νομιμοποίηση της ατιμωρησίας του κάθε προύχοντα και ολιγάρχη που εγκληματεί κατά το δοκούν ή του δημοσίου λειτουργού που παραβιάζει νόμους και σύνταγμα κατ’ εντολήν προκειμένου να εκβιάσει, να αδικήσει και να τρομοκρατήσει τον πολίτη που αντιδρά στο παράνομο καθεστώς, δεν πρόκειται να τους βγει, για πολύ ακόμη, σε καλό. Έφτασαν στο σημείο, προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα για την δόση στους δανειστές, να κλείνουν νοσοκομεία ή να τ’ αφήνουν να υπολειτουργούν και να πετσοκόβουν τις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ, αδιαφορώντας παντελώς, αν το αντίτιμο της πολιτικής τους, το πληρώνουν οι φτωχοί ασθενείς, κατά χιλιάδες, με την ζωή τους.

Σε πλήρη εξέλιξη τρέχει τώρα η προσπάθεια εκφοβισμού του λαού μέσω ΜΜΕ. Ο «χρόνος κυλά και χάνεται» προειδοποιεί ο γνωστός δημοσιογράφος «Φράγκας», που, αφου πρώτα έκτισε το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ και στήριξε την εκλογή των Καμμένου, Δούρου και Τσίπρα, τώρα συμβουλεύει τους πολίτες να αντιδράσουν στο ξεπούλημα της χώρας τους, .... μεταναστεύοντας στα ξένα. Παρόμοιες συμπεριφορές επιδεικνύουν και οι άλλοι «Κουκουλοφόροι» της «αληθινής» γερμανικής ενημέρωσης, που, επί 24-ώρου βάσεως, διατυμπανίζουν την δημοκρατικότητα και την νομιμότητα του καθεστώτος Τσίπρα-Καμμένου απέναντι στον κάθε ενδιαφερόμενο αμφισβητία του.

Υπάρχει έξοδος από το αδιέξοδο και την μέγγενη που μας έχουν φέρει οι Γερμανοί και οι «λεβέντες» Γενιτσαροί τους και μάλιστα συμβατή με το ισχύον εθνικό και διεθνές δίκαιο. Η απάντηση δε στην ερώτηση,  ποιος θα μπορούσε να υλοποιήσει αυτή την «τρίτη λύση» είναι, ... κάθε ένας Έλληνας οικογενειάρχης και νοικοκύρης ανάμεσά μας. Οι γνωστοί λ.χ. κ.κ. Ρωχάμης και Παλαιοκώστας θα ήταν στην θέση να επιδείξουν μεγαλύτερο σθένος, εντιμότητα και έργο απ’ όλους αυτούς τους αμόρφωτους και άσχετους απατεώνες και το κακό συναπάντημα μαζί, που έχουν μαζευτεί στη Βουλή των Ελλήνων. Πριν απ’ όλα όμως, οφείλουμε σαν λαός που ενδιαφέρεται να υπάρξει συνέχεια του Ελληνικού κράτους και στην «επόμενη μέρα», να επαναφέρουμε την χώρα σε καθεστώς εθνικής κυριαρχίας και συνταγματικής νομιμότητας και να συλλάβουμε κάθε ντόπιο και αλλοδαπό εθνοκτόνο και γενοκτόνο για να τον παραδώσουμε σε μια ανεξάρτητη και έντιμη Ελληνική δικαιοσύνη που θα είναι σε θέση να απονείμει δίκαιο. Είναι το ελάχιστο που οφείλουμε στα 700.000 παιδιά μας, που πεινούν, στο 1,5 εκατ. των γονιών μας, που εξεφτελίζονται και στην μνήμη των 230.000 συνανθρώπων μας, που είτε αυτοκτόνησαν είτε δολοφονήθηκαν από το σύστημα της δημόσιας Υγείας.

Είναι γεγονός ότι, ως ανεξάρτητη οργάνωση, δεν επιθυμούμε να έχουμε μέσα επικοινωνίας και προσβάσεις στα διευθυντήρια της χώρας. Διαθέτουμε όμως τόσα αποθέματα σε καρδιά, γνώση, δύναμη, θέληση και «μούρλια» που θεωρούμε εαυτούς ικανούς να στείλουν το καθεστώς κατ’ ευθείαν στο στόμα του λύκου. Το αυτό ισχύει και για το παρακράτος των μισθοφόρων ρουφιάνων, χαφιέδων και «αναρχικών» στους οποίους ευχόμαστε να μην τολμήσουν να βρεθούν, ούτε στιγμή, μπροστά μας. 

Μας ενώνει ότι μας χώριζε.

Είμαστε ένας λαός, μια οικογένεια,  .... είμαστε Έλληνες!


Νέα Φιλική Εταιρεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: