Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Eλληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νορβηγίας


«Aναβιώνει φέτος, μετά από πολλά χρόνια, η παλιά παράδοση της συμμετοχής της Ενορίας μας στην ετήσια περιπλάνηση στις εκκλησίες της περιοχής μας (Hammersborg Torg).
Η εκδήλωση αυτή γίνεται στα πλαίσια της εβδομάδας προσευχής για την χριστιανική ενότητα (18-25 Ιανουαρίου) που οργανώνεται για πολλά χρόνια υπό την αιγίδα του Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εκκλησιών.

Οι Ενορίες λοιπόν που βρισκόμαστε στο κέντρο του Όσλο θα συμμετάσχουμε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 19.00-21.00 σε προσευχητική λιτανεία από εκκλησία σε εκκλησία, με σκοπό την γνωριμία όλων αφ’ενός και τη διάθεση για συνεργασία αφ’ ετέρου. Στην κάθε εκκλησία όπου θα σταματά η πομπή, ο κάθε εφημέριος, κατά την δική του θεολογική και δογματική διδασκαλία θα τελεί και μια μικρή ακολουθία. Το σημείο εκκίνησης είναι η Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου ΄Εντμουντ και το σημείο λήξης η Καθολική Εκκλησία του Αγίου Όλαβ.

Στην Εκκλησία μας η πομπή θα βρίσκεται περίπου στις 19.30.
Μετά τη λήξη της περιπλάνησης θα λάβει χώρα μια απλή δεξίωση με καφέ στο ενοριακό κέντρο της Καθολικής Εκκλησίας του Αγίου Όλαβ.

Οι ενορίες που συμμετέχουν είναι οι παρακάτω: Latvian Lutheran Church, The Finnish Lutheran Church, Church of Norway, St. Edmund’s Anglican Church, St. Olav’s Catholic Church, American Lutheran Church, Church of Sweden in Norway, The Greek Orthodox Church of the Announciation.

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε στην εκδήλωση και σας περιμένουμε στην Αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Έντμουντστην οδό Møllergata 30, στις 21 Ιανουαρίου, ώρα 19:00. »

Αρχιμανδρίτης Αλέξανδρος Λουκάτος

Σχόλιο κχ
Το σημείο εκκίνησης είναι η Αγγλικανική Εκκλησία !
Δεν είναι τυχαία η επιλογή. Η Κοινωνία των Εθνών ξεκίνησε από τους Αγγλικανούς και συνεχίζεται σήμερα με την φροντίδα των Σιωνιστών, ελέω υπερδύναμης (USA). To United Kingdom έσβησε, το United Democracy ανέτειλε. Όποιος διαφωνεί, αλλά και για να μην υπάρξουν διαφωνίες, θα πρέπει να σκεφτεί τα δανεικά που χρωστά.

- Το καταλάβατε καλά μου παιδιά ή να φωνάξω τον κηδεμόνα σας ;
- Long Live The Queen, Long Live The Queen !
- Εύγε ! Μπράβο καλά μου παιδάκια !! Παίρνετε όλα άριστα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: