Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015

Οι χρυσοθήρες που έφτιαξαν τις ΗΠΑ


Ο Κύπριος Πρόεδρος Αναστασιάδης δήλωσε πρόσφατα ότι θα επιθυμούσε να δει την Κύπρο κάτι σαν την πολυπολιτισμική Αμερική. Ο κ. Βερέμης του γνωστού μας ΕΛΙΑΜΕΠ σε συνέντευξη κατά το παρελθόν είχε πει τα ίδια, να γίνει Αμερική των Βαλκανίων η Ελλάδα. Και ως προς τα πολιτικά μας κόμματα, αρχής γενόμενης από την ένταξη στην ΕΟΚ επί Κ. Καραμανλή - Ζισκάρ ντε Στεν, προσβλέπουν και αυτά στο πρότυπο των ΗΠΑ. Θέλουν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Η παγκοσμιοποίηση έχει το πρότυπό της !

Όπως είναι γνωστό, οι Ηνωμένες Πολιτείες φτιάχτηκαν από μετανάστες, που πήγαν να κάνουν την τύχη τους στο Νέο Κόσμο και δεν ξέρω, αν με τα σημερινά δεδομένα θα τους λέγαμε λαθρομετανάστες. Πρόσφυγες πάντως δεν ήταν. Οι μετανάστες λοιπόν αυτοί αφού εξόντωσαν τους γηγενείς έφτιαξαν τις λεγόμενες Πολιτείες, θεσμοθετώντας παράλληλα - αργότερα καταργήθηκε - και το θεσμό της δουλείας.

Τώρα βρισκόμαστε προ μιας παρόμοιας κατάστασης, όμως, όχι με μετανάστες αλλά με πρόσφυγες, που κακώς μερικοί (φασίστες !) τους αποκαλούν λαθρομετανάστες. Και η είδηση, προερχόμενη από το ρωσικό ειδησεογραφικό δίκτυο Sputnik, κάνει καθαρά λόγο για εισβολή εκπαιδευμένων ανταρτών του ISIS στην Ελλάδα. Συμπληρώνουμε, και όχι μόνο.

Αναρωτιέται λοιπόν κανείς μήπως έχουμε μια άλλου είδους "αμερικανοποίηση" της Ευρώπης, όπου οι αφελείς(;) μετανάστες - στρατιώτες με πολιτικά και άλλοι, θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν αυτό που διδάσκει η αμερικανική Ιστορία. Κατά τους ειδικούς μελετητές, όταν η Ιστορία επαναλαμβάνεται, καταλήγει σε φάρσα με τραγικές συνέπειες. Διότι, αν είναι αφελείς όσοι νομίζουν ότι με το αντάρτικο των πόλεων - εκεί θα καταλήξει ο εποικισμός της Ευρώπης - θα επιτύχουν του σκοπού τους, άλλο τόσο βλάκες είναι και αυτοί που σχεδιάζουν να εφαρμόσουν το αμερικανικό μοντέλο των Πολιτειών της Ευρώπης αντικαθιστώντας τον Χίτλερ με τις στρατιές των ισλαμιστών. Προφανώς, λόγω έλλειψης ενός πρόθυμου ηλίθιου ηγέτη. Ηγέτης δεν υπάρχει, ούτε πρόκειται να βρεθεί. Τη θέση του κατέχει ένα εγκληματικό ιερατείο, που διαλέγει Βερέμηδες (ΕΛΙΑΜΕΠ), Αναστασιάδηδες ή πολιτικά κόμματα με την φαντασίωση της Ηνωμένης Ευρώπης βάσει χαρτονομίσματος.

Οι χρυσοθήρες που έφτιαξαν τις ΗΠΑ, καλά θα κάνουν να καθίσουν στα αυγά τους, αφήνοντας στην άκρη την ονείρωξη των πολιτειών του πλανήτη ή της κοινωνίας πολιτών. Πολιτών υπό επιτήρηση και άλλοτε με  κατευθυνόμενη μεθοδικά και δήθεν ανθρωπιστική εξέγερση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: