Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

Αγιορείτες ασκητές : Ο ελληνικός λαός αντιστέκεται μέχρι τέλους

ΌΧΙ στην εκχώρηση των αγώνων και της αξιοπρέπειάς μαςΈχουμε εισέλθει πλέον στη δεύτερη και κρισιμότερη φάση της κρίσης όπου η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με την Ε.Ε. Αλλά διαπραγμάτευση με ποιους και γιατί; Το ξεκάθαρο μήνυμα πού έδωσε ο ηρωϊκός ελληνικός λαός στο δημοψήφισμα της Κυριακής δεν ήταν το ΝΑΙ, αλλά ένα βροντερό ΌΧΙ Ένα ΌΧΙ ρήξης και πάση θυσία απεμπλοκής από την Ε.Ε. και το ευρώ της. Η εβδομάδα πού πέρασε αποκάλυψε στα μάτια μας τις δύο “ελλάδες” πού υπάρχουν: Την Ελλάδα της υποταγής, του φόβου, της προδοσίας, πού την εκπροσωπεί ότι πιο διεφθαρμένο και αλλοτριωμένο από την παράδοση αυτού του τόπου υπάρχει. Όλες οι “αρχές και οι εξουσίες” πού έκαμψαν γόνυ έχουν διαγραφεί οριστικά απ᾽τις καρδιές των γνησίων πατριωτών και ορθοδόξων χριστιανών, οι οποίοι συγκροτούν την άλλη Ελλάδα, τη μία και γνήσια: την ελεύθερη, αδούλωτη, αξιοπρεπή, αυτήν που γνωρίζει ότι η ιστορία της είναι ιστορία ΘΥΣΊΑΣ και μόνον! Η αξιοπρέπεια αυτής της Ελλάδας είναι όντως μαρτυρική και θυσιαστική, δεν είναι η “αξιοπρέπεια” του νεοπλουτισμού και του εφήμερου καταναλωτικού ηδονισμού, της απεμπόλησις ΙΕΡΏΝ και ΟΣΊΩΝ!

Επιθυμούν στα συνέδρια της υποταγής και της ανομίας, να καταδικάσουν τον υπερήφανο Ελληνικό λαό του ΌΧΙ σε ισόβια δεσμά δουλείας - στους καναπέδες της νεκρής απάθειας, λες και ψήφισε ΝΑΙ. Θέλουν το ΌΧΙ μας να το κάνουν ΝΑΙ! Πρόκειται έτσι να συντελεσθεί ενώπιον μας πραξικόπημα κατά της εκπεφρασμένης βούλησης του λαού. Δεν θα τους το επιτρέψουμε! Τώρα ξεκινά ο αγώνας για την τέλεια ανατροπή της εξάρτησης, της διαπλοκής, της προδοσίας της πατρίδας μας απ᾽ όποιον και αν προέρχεται. Δεν πρέπει να τούς αφήσουμε!

Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Πρεσβύτερος π. Γεώργιος Αγγελακάκης 
Γέρων Αλύπιος Καψαλιώτης 
Μοναχός Επιφάνιος Καψαλιώτης 
Μοναχός Αββακούμ καψαλιώτης 
 Άγιον Όρος 9/7/15

Σχόλιο
Οι δανειστές και δυνάστες, εν αγνοία τους μας οδηγούν "ζειν κατά Χριστόν". Με τα οικονομικά μέτρα που μας επιβάλουν - σε λίγο αυτά θα επιβληθούν και στην Ευρώπη - μας αναγκάζουν να ζούμε λιτά και όχι καταναλωτικά. Περικοπές χρημάτων σημαίνει ότι παύει πλέον η πλεονεξία και η απληστία, που μας είχε κυριολεκτικά καθηλώσει στις ανάγκες της αγοράς και των αγορών.

Όντως λοιπόν, εν γνώσει των ολίγων και εν αγνοία των πολλών, η αντίσταση του κοινωνικού σώματος της Ελλάδας αποδεικνύεται αυτεπίστροφο βέλος προς τους δανειστές και δυνάστες . Με τα ελάχιστα χρήματα που θα έχουμε, ελάχιστα θα καταναλώνουμε και τότε να δούμε, τι θα κάνουν οι άρπαγες τοκογλύφοι ; Οι επενδύσεις τους θα αποδειχθούν επισφαλείς, τα εργοστάσια ή ό,τι άλλο θα κλείνουν, η κατάρρευση θα είναι γεγονός.

Κατά τη γνωστή τακτική που ακολουθούν, θα βάλουν τους ανθρώπους να σκοτωθούν μεταξύ τους. Αλλά, τουλάχιστον εμείς, πήραμε πρόσφατα το μάθημα αυτό και ο ρόλος μας είναι να το διδάξουμε στους άλλους. Και αυτό κάνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: