Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

Fake compassion ή περί προκλητών συναισθημάτων


Φιλανθρωπία κατόπιν καταβολής δανεικών χρημάτων - διάβαζε πακέτων ευσπλαχνίας, όπως ήταν άλλοτε τα πακέτα Ντελόρ - και επιβεβλημένων με νόμους για λόγους αντιρατσιστικούς. Κάτι που γίνεται ακριβώς όπως οι μεταμοσχεύσεις. Οι ετοιμοθάνατοι αποβιώνουν ιατρικώς στα χειρουργικά τραπέζια για λόγους ευσπλαχνίας προς ασθενούντας συνανθρώπους. Τα δανεικά, εκεί, πηγαίνουν για την απόσβεση των επενδύσεων υγείας, ενώ οι λαθρομετανάστες και τώρα πρόσφυγες, πηγαίνουν για την απόσβεση του μεγαλοφυούς σχεδίου της παγκόσμιας αυτοκρατορίας ή διακυβέρνησης.

Οι λαθραίοι και τώρα πρόσφυγες μπορούν να εγκατασταθούν όπου θέλουν εκτός από τη "γη της επαγγελίας". Εκεί δεν αγοράζεις ούτε πέτρα, όπως λέμε. Το "παλαιστινιακό" σε λίγο θα γίνει πρόβλημα παγκόσμιο. Κάθε χώρα και κάθε λαός θα έχει εντός συνόρων, αν εν τω μεταξύ δεν καταργηθούν, πληθώρα Παλαιστινίων - σε εισαγωγικά βέβαια - ή Ινδιάνων.

Την εποχή των Ινδιάνων δεν υπήρχαν τα "πακέτα ευσπλαχνίας" ή "πακέτα Ντελόρ". Τότε η εξέλιξη ήταν ακόμη "εν τω γενάσθαι", τώρα προκόψαμε, εξελιχθήκαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: