Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015

Το Πατριαρχείο Σερβίας καλεί τον Επίσκοπο Αρτέμιο προς "επανεντείχιση"


Κατά την πολιτική ορολογία τούτο ονομάζεται "επανένταξη" και η ακαδημαϊκή θεολογία θα το έλεγε "επανεντείχιση". Τώρα, όσο για την Πρόσκληση του "...συγχωρήσωμεν πάντας τη Αναστάσει" προς τον Επίσκοπο Αρτέμιο και τα γραφόμενα του Πατριαρχείου,

"Στην ειλικρινή μας πρόσκληση, παρακαλούμε να μας απαντήσετε, προφορικώς ή γραπτώς εντός τριών ημερών, ή το αργότερο πριν τη λήξη της παρούσας συνεδρίασης της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας" (*)

αυτά θυμίζουν έγγραφο Διοικητικών Υπηρεσιών προς υπάλληλο - μη αρεστό στην προϊσταμένη αρχή, επειδή ο τελευταίος δεν συμμορφώνεται προς τις υποδείξεις. Είχα δεχτεί αρκετά αυτού του είδους. Φυσικά, εδώ υπάρχει και η απαραίτητη "αγιοπνευματική" νότα, που ισχύει μόνο για τον υπάλληλο και όχι για την προϊσταμένη αρχή. Είναι κι αυτή υπάλληλος κάποιας άλλης, ανώτερης και υπέρτερης, Αρχής. Αυτής που έκανε κομμάτια τη Σερβία, προκειμένου να υποταχθεί στα κελεύσματα των Σιωνιστών.

Επί του παρόντος, και όσον αφορά στον περίγυρο των Βαλκανίων, τον κύριο ρόλο έχουν οι Αγγλικανοί με κάποιες από τις αμερικανικές προτεσταντικές παραφυάδες, γεγονός που αποκαλύπτει τον χρόνιο και αδυσώπητο ακήρυκτο πόλεμο Ρωμαιοκαθολικισμού - Αγγλικανισμού. Διεξάγεται στο παρασκήνιο με τελευταία θύματα τους αδελφούς Κένεντι. Ήταν και οι δυο Ρωμαιοκαθολικοί κατά το δόγμα-θρήσκευμα, γεγονός πρωτοφανές για την Αμερική, και οι Σιωνιστές τους τέλειωσαν.

Να θυμίσουμε ότι οι υποψήφιες για χρεωκοπία χώρες της Ευρώπης είναι όλες Ρωμαιοκαθολικές : PIGS = Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ελλάδα, Ισπανία. Η Ελλάδα πληρώνει τα "σπασμένα" της οικογενειακής φαγωμάρας μεταξύ Άγγλων (η "φιλιππινέζα" των Αμερικανών) και Γερμανών Σιωνιστών. Οι Γερμανοί δεν έλκουν την καταγωγή από τις Φιλιππίνες, μάλλον, κάτι από Βούλγαρους θα έλεγα και θα παρακαλούσα, μην πάει το μυαλό κανενός στο πρόσφατο ανατριχιαστικό περιστατικό της αδικοχαμένης Άννυ.

(*)  http://entoytwnika1.blogspot.gr/2015/05/blog-post_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: