Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

5. Οι θεσμοί των παρανόμων


Η Δύση της ελληνικής χούντας, έφερε την παγκόσμια Χούντα

Διαβάσαμε : "Αρνήθηκα επιμελώς να μετάσχω στον διάλογο για την 21η Απριλίου. Όχι μόνο γιατί αυτό το είδος διακυβέρνησης δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική σκέψη ( ... ) Δεν μπορεί, λοιπόν, να καταλάβει κανείς το 1974 (ούτε και το 1981) αν δεν καταλάβει τι έφερε το 1967". ( http://kostasxan.blogspot.gr/2015/04/1967.html )

κχ
Σωστά. Τι δεν καταλαβαίνουμε ; Η απάντηση είναι το προφανές. Και ποιο το προφανές ; Ότι ο δρόμος προς την παγκόσμια αυτοκρατορία είχε ένα και σοβαρό εμπόδιο. Το πήραν είδηση αυτό οι Βρετανοί και οι Αμερικάνοι, διότι έχουν καλούς συμβούλους : τους σιωνιστές, οι οποίοι ξέρουν να διαβάζουν και άριστα να πλαστογραφούν. Τι λοιπόν ανέγνωσαν οι σύμβουλοι, το οποίο δεν έγνωσαν οι υποψήφιοι παγκοσμιοκράτες - πρώην αποικιοκράτες ; Θα το γράψουμε :

εἰδὼς δὲ ὁ ᾿Ιησοῦς τὰς ἐνθυμήσεις αὐτῶν εἶπεν αὐτοῖς· πᾶσα βασιλεία μερισθεῖσα καθ᾿ ἑαυτὴν ἐρημοῦται, καὶ πᾶσα πόλις ἢ οἰκία μερισθεῖσα καθ᾿ ἑαυτὴν οὐ σταθήσεται.

Τι λέει εδώ ; Λέει ότι πᾶσα βασιλεία μερισθεῖσα καθ᾿ ἑαυτὴν ἐρημοῦται. Όταν λοιπόν η βρετανική αποικιοκρατία θέριευε και κατακτούσε βήμα-βήμα όλο τον κόσμο, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να μοιράζει τίτλους "βασιλέων" στους υπόδουλους ιθαγενείς. Δεν ήταν όμως όλοι οι εστεμμένοι σαν τον ανθρωποφάγο Αμίν Ντάντα της Ουγκάντα ή κάποιους άλλους της αφρικανικής Ηπείρου.. Μερικοί διέθεταν την απαιτούμενη λογική, ώστε να μην γίνονται ανδρείκελα - όργανα στα χέρια εκείνων που τους είχαν χαρίσει θρόνο και βασίλειο.

Οι σύμβουλοι σιωνιστές το αντιλήφθηκαν. Δεν μπορείς να στήσεις την αυτοκρατορία σου - παγκόσμια πλέον - όταν έχεις να κάνεις με πολλούς βασιλιάδες και βασίλεια. Αυτά θα πρέπει να καταργηθούν και στη θέση τους να μπει η μηχανή του κιμά, που όνομα έχει "Δημοκρατία" και δουλεύει με την μάχαιρα της ψήφου. Το εκλογικό σώμα, ο λαός, να κόβεται σε φέτες.

Έτσι, λοιπόν, και οι δικοί μας. Οι πριν από το 1967 και οι μετά το 1974 δεν πήραν είδηση το παιχνίδι που τους είχαν στήσει οι Αγγλοαμερικανοί με τους σιωνιστές συμβούλους. Το εμπόδιο της παγκόσμιας αυτοκρατορίας, δηλαδή τα βασίλεια, όφειλαν πάση θυσία να καταργηθούν, εφόσον οι κληρονομικώ δικαιώματι επικεφαλής δεν αρκούνταν στον διακοσμητικό ρόλο, τον οποίο θα αναλάμβαναν. Και αυτό έγινε. Δεν υπάρχουν πια βασίλεια, παντού "βασιλεύει" η δημοκρατία και χάριν αυτής η ελευθερία.

Όπου τα πράγματα δεν πάνε καλά και, επί του παρόντος, η πλήρης δύναμη πυρός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, άλλες μέθοδοι ακολουθούνται : Δάνεια, Μνημόνια και οικονομικός αποκλεισμός (εμπάργκο). Και παράλληλα, η Άνοιξη να ανθεί στον αραβικό κόσμο (Ισλάμ) πολλοί του οποίου αναζητούν λαθραία, αλλά με χρήματα, κι αυτά λαθραία, την χειμερία νάρκη των Δυτικών, την θερινή ραστώνη των Δυτικών ή την φθινοπωρινή σπορά στα εύφορα Δυτικά εδάφη. Η έρημος δεν προσφέρεται για ανάπτυξη (πλούτο) ... .

Ωστόσο, η μια και μοναδική βασιλεία (United Kingdom) παραμένει για να συνεργάζεται (USA) άριστα στη μεθοδική κατάργηση κρατών και εθνών, αφού τα βασίλεια αποτελούν παρελθόν. Έμειναν οι νέοι θεσμοί, οι αποικίες της δημοκρατίας, της ελευθερίας και των δανείων. Με δυο λόγια, το πολυπολιτισμικό μοντέλο εγκληματικότητας των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: