Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Οι νεοέλληνες διαφωτίζονται με "αστροπελέκια" της Εσπερίας


Το διαβάσαμε κι αυτό της φωτογραφίας. Αλλά, ευτυχώς, δεν αποβλακωθήκαμε ακόμη ολωσδιόλου.
κχ
Από Βικιπαιδεία : Ο Τόμας Πέιν (9 Φεβρουαρίου 1737 - 8 Ιουνίου 1809) ήταν Άγγλος συγγραφέας και πολιτικός φυλλαδιογράφος, του οποίου τα κείμενα Κοινός Νους και Κρίση επηρέασαν σημαντικά την Αμερικανική Επανάσταση. Άλλα έργα του συνέβαλλαν στη φήμη του ως ενός από τους μεγαλύτερους πολιτικούς προπαγανδιστές στην Ιστορία, ήταν τα συγγράμματά του Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (Rights of Man), στο οποίο υπερασπίζεται τη Γαλλική Επανάσταση και τις δημοκρατικές αρχές και Ο Aιώνας της Λογικής (Age of Reason), όπου αναλύει τη θέση της θρησκείας στην κοινωνία.

Με κάτι τέτοιους ο αγγλικανισμός κυριάρχησε και αποβλάκωσε τους Αμερικανούς. Δυστυχώς, όχι μόνο αυτούς. Που έβγαλαν από την κεφαλή τους το βασιλικό διάδημα-αρχή της Εκκλησίας, μη ξεχνάμε, είναι ο εκάστοτε εστεμμένος. Συνέπεια και σημερινή συνέχεια η κυριαρχία του σιωνισμού με τα ανθρώπινα δικαιώματα της ευθανασίας, της δια νόμου εκτέλεσης στο χειρουργικό τραπέζι (δωρεές οργάνων), των αντιρατσιστικών νόμων, τα gay prides, τους γάμους και τις υιοθεσίες ατόμων του ιδίου φύλου, τις καταργήσεις εθνών και κρατών και τα άπειρα υπέρ ελευθερίας εγκλήματα και φυσικά τα δάνεια. Είναι όμως και οι καταλήψεις πάσης θέσεως προς διαμόρφωση του σχεδίου της παγκόσμιας αποβλάκωσης. Πάντως, οι Έλληνες ακόμη αντέχουμε, δεν ξέρω τι γίνεται με τους νεοέλληνες.

Να τους χαιρόμαστε αυτούς τους τύπους, αυτά τα «αστρπελέκια» σαν τον κ. Τόμας Πέιν. Κάποτε νοσήλευσα έναν κηπουρό. Είχε πάθει τέτανο, αφού κλάδεψε μια τριανταφυλλιά. Λίγο έλλειψε να πεθάνει. Σας λέει τίποτα αυτή η ιατρική ιστορία κύριε Καλόπουλε και ομοϊδεάτες ;

Σημ. Η φωτογραφία από την ιστοσελίδα "facebook  Μ. Καλόπουλος"

Υστερόγραφο
Σχολιαστής έγραψε κάτι σχετικό με την ιστορία του άρρωστου με τον τέτανο, που απηύθυνα στον κ. Καλόπουλο :  "Οτι εκανες καλα το λειτουργημα σου μου λεει εμενα! Θα επρεπε να λεει κατι αλλο ;"
Οι σχολιαστές τύπου Like δεν φημίζονται για την ευστροφία τους, ας τους βοηθήσω λοιπόν.
Ο ασθενής έκοβε τραιντάφυλλα και κόντεψε να πεθάνει, ο κ. Μ. Καλόπουλος με τα γραπτά του, κόβει τα κλαδιά με τα τριαντάφυλλα και πάντως, ο γιατρός έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: