Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014

Περί Χημείας και άκρατου οινοπνεύματοςΟ κύριος Μιχαήλ Καλόπουλος δημοσιοποίησε στο Χρονολόγιο του facebook τη φωτογραφία (*) που βλέπετε και παρατηρεί :
Αυτή είναι η εκπληκτική συνταγή κοινωνικής μηχανικής, δραστικός κοινωνικός δηλητηριασμός, κοινωνική μαγεία, αλλοίωση της κοινωνικής χημείας, και απόλυτη μέθοδος σταδειακής υποτέλειας αρχόντων και λαών.

 Θα πρέπει, μάλλον, να συμφωνήσει κανείς μαζί του, νοουμένου ότι ο "άκρατος οίνος", το ανόθευτο οινόπνευμα, είναι όλα όσα οινο-πνευματικά διαχέονται σήμερα παγκοσμίως από τους ειδικούς μελετητές ή ερευνητές των θείων Γραφών. Θα με ρωτήσετε γιατί έχουν τόσο μεγάλη απήχηση στο αναγνωστικό κοινό αυτά τα πράγματα ; Διότι προφανώς, απαντώ, αυτό επιδιώκουν όσοι κινούν τα νήματα της ανθρωπότητας. Μας θέλουν όλους μεθυσμένους - είναι και τα ναρκωτικά εκτός από τα οινοπνευματικά - πεσμένους στα τέσσερα, μη μπορώντας να σηκωθούμε. Εκτός, αν μας εξασφαλίζουν τη δόση, για να κάνουμε το μεγάλο πανηγύρι, που ετοιμάζουν οι μεγιστάνες του χρήματος. Έθνη σε λίγο δεν θα έχουμε, βασιλείς και βασίλεια έπαψαν να υπάρχουν. Έμειναν λίγα, ώστε να δισώζουν το μεσσιανικό/χιλιαστικό όραμα μερικών. Έχουμε όμως τους διάσημους μεγιστάνες, των οποίων οι Τράπεζες κυβερνούν όλη σχεδόν την οικουμένη. Αυτή είναι η "εκπληκτική συνταγή κοινωνικής μηχανικής ή χημείας", όπως γράφει. Κοινωνική μηχανική χωρίς τη Χημεία του οινο-πνεύματος και των σχετικών άλλων προϊόντων της Φαρμακολογίας, θα ήταν αναποτελεσματική.

(*)  Η φωτογραφία είναι του κ. Μ. Καλόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: