Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Η απάτη των σιωνιστών με την οργάνωση "Ηνωμένες Θρησκείες"

 Όποιος χάνει την πίστη του, χάνει τις ρίζες του

Από το ιστολόγιο http://orthodox-voice.blogspot.gr/2014/09/blog-post_106.html (το σχόλιο ανανεωμένο)

Αυτοί εγνώριζον καλά ότι όποιος έλληνας εχάνετο για την πίστι, πολύ γρήγορα εχάνετο και για την πατρίδα. Η διαφορότητα της θρησκείας του δούλου Γένους, με εκείνην του κατακτητού, υπήρξεν ο βασικός παράγοντας της διατήρησής του, μακράν επικίνδυνων επιρροών, αφομοίωσης και εξαφανισμού. Πράγματι, η αποδοχή της Ορθοδοξίας, κατά τον πολύν Χρ. Ανδρούτσον, είναι συγχρόνως και εθνοποίησις(ελληνοποίησις), ο δ’αλλάσσων θρησκείαν αλλάσσει και εθνικότητα. Γι’ αυτό και την αλήθεια αυτή εφρόντισαν να «αξιοποιήσουν» όλοι ανεξαιρέτως οι εχθροί μας, που με λύσσα επέπεσαν κατά της Εκκλησίας, επιδιώκοντες να κάμψουν το θρησκευτικό φρόνημα, του κατακτηθέντος λαού, με απώτερο στόχο άλλοτε μεν τον εξισλαμισμό του και άλλοτε τον εκλατινισμό του. Αυτοί εγνώριζον καλά ότι όποιος έλληνας εχάνετο για την πίστι, πολύ γρήγορα εχάνετο και για την πατρίδα. Αυτό βέβαια δεν ακούεται ευαρέστως από τους ετεροδόξους ή αλλοθρήσκους Έλληνες, όμως είναι μία αλήθεια που έχει επιβεβαιωθεί από την μακρά μας ιστορία. Και είναι παρατηρημένο ότι όλοι οι εχθροί του έθνους, κατά της Εκκλησίας μας στρέφονται και αυτήν προσπαθούν να αποδυναμώσουν.

kyprianos christodoulides άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας 

ο αλλάσσων θρησκείαν αλλάσσει και εθνικότητα ... την αλήθεια αυτή εφρόντισαν να «αξιοποιήσουν» όλοι ανεξαιρέτως οι εχθροί μας, που με λύσσα επέπεσαν κατά της Εκκλησίας, επιδιώκοντες να κάμψουν το θρησκευτικό φρόνημα, του κατακτηθέντος λαού, με απώτερο στόχο άλλοτε μεν τον εξισλαμισμό του και άλλοτε τον εκλατινισμό του
κχ
Οι Τούρκοι περίμεναν 400 χρόνια να διολισθήσουμε στον Αλλάχ και στον προφήτη Μωάμεθ. Είδαν ότι δεν μπορούσαν να τα καταφέρουν και άρχισαν αλλού τον άμεσο (βίαιο) και αλλού τον έμμεσο εξισλαμισμό : Νόμοι, χαράτσια, αμορφωσιά κπά.

Η σιωνιστική Δυτική αποκατάσταση της ελευθερίας και της αποικιακής εξάρτησης-υποδούλωσης, δεν μπορούσε να περιμένει τόσο πολλά χρόνια. Εκατό χρόνια μετά το 1821 μας ανάγκασε να αλλάξουμε τον εκκλησιαστικό χρόνο, που είχαμε, και τώρα, με το ευρώ των δανείων, με την οικονομική λεηλασία, τους φόρους και τις πολιτικά στυμμένες λεμονόκουπες, μας οδηγεί, έμμεσα μεν (οικονομικός στραγγαλισμός) άμεσα δε (επιβουλές γειτόνων και εγχώριων πρακτόρων), στις "Ηνωμένες Θρησκείες". Τώρα πάνε να φτιάξουν τους πολίτες του πλανήτη Γη-πιστούς στη θρησκεία της πολιτικής. Οι ιεροί κανόνες της πολιτικής θρησκείας βρίσκονται στο στάδιο της (αντιρατσιστικής) επεξεργασίας και ο ναός που ετοιμάζουν, ο ναός της Δημοκρατίας άλλως Κοινοβούλιο, θα είναι τεράστιος, για να περικλείει κάθε ιερή στέγη λατρείας θεού ή θεοτήτων. Ο θεολογικός όρος "εκκλησία" θα αντικατασταθεί από το κάθε είδους αρχιτεκτονικό οικοδόμημα-έκφραση λατρείας. Όμως, ένας θα είναι ο ναός ή Ναός, ώστε να πάψουμε επιτέλους να ασχολούμαστε  με θρησκείες και ψευδοθρησκείες, εκκλησίες και ψευδοεκκλησίες, ναούς και ψευδοναούς. Ένας θα είναι ο Ναός και εκτός αυτού ο θάνατος.

Διερωτώμαι, υπάρχει κανένας λόγος να ενωθούν οι θρησκείες κατά τα πρότυπα του ΟΗΕ ; Τι τους ενοχλεί, αν κάθε λαός, κάθε κράτος, κάθε έθνος, ακολουθεί το δικό του θρήσκευμα, το δικό του - όπου υπάρχει - δόγμα ; Ποιο το πρόβλημα ; Προς τι η ένωση ;

Μάλλον τους ενοχλεί "το της αληθείας δόγμα", επειδή είναι το μόνο, που αποκαλύπτει την υποκρισία τους και τα δόλια- εγκληματικά τους σχέδια. Θέλουν να φτιάχνουν ανθρώπους φονιάδες, ανθρώπους ψεύτες σαν τα δικά τους μούτρα, και όχι ανθρώπους εικόνα και ομοίωση αληθείας : Τα έργα να φανερώνουν τη θεωρία, η θεωρία να εκφέρεται δια των έργων. Αυτό είναι το εμπόδιο, που προσπαθούν να γκρεμίσουν. Οι ελεεινοί εγκέφαλοι των "Ηνωμένων Θρησκειών", μας θέλουν ενωμένους με την πίστη τους, την πίστη της διπλωματίας, την πίστη της κακουργίας, και όχι την πίστη στον άγιο τριαδικό Θεό. Τους παρακαλούμε να μας αφήσουν ήσυχους.

37 καὶ πάλιν ἑτέρα γραφὴ λέγει· Ὄψονται εἰς ὃν ἐξεκέντησαν

Δεν υπάρχουν σχόλια: