Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

Μια διαφορετική προσέγγιση των αποκεφαλισμών σε Ιράκ και ΣυρίαΔεν θα διαφωνήσω με αυτά που γράφει ο παπικός επίσκοπος Amel Shimoun Nona (*). Πάντως η γνώμη μου είναι διαφορετική. Η πληθώρα των Μουσουλμάνων που έχει κατακυριεύσει την Ευρώπη, εξυπηρετεί ένα και μοναδικό σκοπό : Να κάθονται φρόνιμα οι εκλεγμένοι αχυράνθρωποι.

Ο αγγλοαμερικανικός άξονας, αν κάποιος κυβερνήτης ευρωπαϊκής χώρας θελήσει να διαφοροποιηθεί από τις οδηγίες που έχουν συμφωνηθεί, τότε θα δει τη χώρα του να βρίσκεται αντιμέτωπη με τους ... "antifa", αντιεξουσιαστές, αντιρατσιστές και πλήθος άλλων "ενάντια". Καθόλου απίθανο να σπεύσουν προς βοήθεια οι ευπρόσδεκτοι Μουσουλμάνοι. Υπάρχει και η ανεργία.

Ένας δικός μας "Δεκέμβρης του 2008" τον περιμένει, μια νέα "Νύχτα των Κρυστάλλλων" μπορεί να γεννηθεί. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, είναι και τα οικονομικά λεπίδια, που κάνουν ανώδυνο τον αποκεφαλισμό.

Με βάση την προσφιλή για τους Δυτικούς αναλογία, αν συγκριθούν οι αποκεφαλισμοί των τζιχαντιστών με όσα κάνει ο αγγλοαμερικανικός άξονας, δεν θα βρούμε μεγάλες διαφορές. Η Δύση βγάζει καλλιτέχνες στο είδος, η αισθητική του "σφαγμένου κόκορα" με κουζινομάχαιρο απορρίπτεται.

1) Σου δίνουν δάνεια και μετά σε πετούν στο δρόμο άνεργο. Το σπίτι σου δικό τους και όσα έχεις πληρώσει μέχρι τότε. Το μπαλκόνι σου ανήκει, το δίκανο, ή κανένα δέντρο να κρεμάσεις σχοινί. Σε εξαίρεση, το παράδειγμα του Βιβλικού Σαμψών.
2) Σου δίνουν ΑΜΚΑ και αν δεν έχεις, το ρίχνεις στη ζητιανιά ή περιμένεις το Θεό να σου πάρει στοργικά την ψυχή. Δεν σου κόβουν το κεφάλι.
3) Σε αναγκάζουν να υπογράφεις Μνημόνια ξεπουλήματος της πατρίδας σου, για να πληρώσεις αυτά που χρωστάς. Αν δεν τα δώσεις, οι antifa περιμένουν το σύνθημα.
4) Σου παίρνουν πίσω τα δεδουλευμένα (συντάξεις), επειδή ήσουνα κι εσύ ένας από εκείνους του "μαζί τα φάγαμε".
5) Σου κλείνουν τα Νοσοκομεία, αν οι δείκτες των μεταμοσχεύσεων βρίσκονται χαμηλά. Ευνόητο, αξίωμα του time is money να γίνεις με κατήχηση δωρητής, και όχι με Νόμο, είναι πρόταση απαράδεκτη . Πιθανότατες άλλες αναστολές την αποκλείουν πλήρως.
6) Σου σφραγίζουν τα σχολεία, αν τα αντιρατστστικά νομοσχέδια δεν ψηφίζονται, αν καθυστερείς το Νόμο περί γάμου ομοφυλόφιλων, αν δεν διδάσκεις τη σεξουαλική αγωγή στο Δημοτικό, αν δεν έχεις αλλάξει την Ιστορία, που μέχρι σήμερα γνώριζες.

Όχι, όχι. δεν κόβει σύριζα τις κεφαλές ο αγγλοαμερικανικός άξονας. Ας είναι καλά οι antifa, οι ευπρόσδεκτοι Μουσουλμάνοι, τα μπαλκόνια και κάποτε οι καλοί σου γείτονες. Η Ευρώπη έχει αρκετούς, όπως κι εμείς του νότιου ημισφαιρίου. Κάτι ξέρουμε.

Επίλογος

Όποιος γράφει "θάνατος στους φασίστες" αθωώνεται. Όποιος γράφει "θάνατος στους αντιρατσιστές" πάει μέσα. Μπορεί όμως να βρεθούν εκείνοι - ό,τι θέλει κάνει το χρήμα - με διαφορετά κριτήρια Αισθητικής.

(*) Βλέπε http://indobserver.blogspot.gr/2014/08/blog-post_366.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: