Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014

Πληθαίνουν οι νεκροί στη Συρία


Αντιγράφω :

«Οι δολοφόνοι, οι καταστροφείς και οι βασανιστές στη Συρία και το Ιράκ ενθαρρύνθηκαν και αποθρασύνθηκαν από τη διεθνή παράλυση», κατήγγειλε η Ύπατη Αρμοστής Ναβί Πιλάι χαρακτηρίζοντας «σκανδαλώδες το γεγονός ότι παρά τα φοβερά δεινά, η δύσκολη κατάσταση των τραυματιών, των εκτοπισμένων, των κρατουμένων και των οικογενειών, μέλη των οποίων έχουν σκοτωθεί, δεν προσελκύει καθόλου πλέον την προσοχή».


κχ
Αυτές τις διαπιστώσεις καλά θα κάνει να πάει και να τις πει η Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα κ. Ναβί Πιλάι στους φίλους της σιωνιστές. 'Εξυπνοι, οι τελευταίοι, έχουν βάλει τους ισλαμιστές Άραβες, και όχι μόνο, να σφάζονται μεταξύ τους. Να το κάνουν οι ίδιοι, θα ήταν βλακεία πρώτου μεγέθους. Πολλοί είναι, λένε, ας τους να σφαχτούν και επιλεκτικά, με το δικαίωμα της αυτοάμυνας, οι τρομοκράτες Παλαιστίνιοι σιγά-σιγά λιγοστεύουν.

Ένας ραβίνος είχε πει κάποτε : Η λύση του Παλαιστινιακού είναι να τους πετάξουμε όλους στη θάλασσα. Και ένας άλλος, προτίμησε για λύση του Κυπριακού, να κάνει δυο κομμάτια την Κύπρο και να γεμίσει την Ελλάδα - ανθρώπινα δικαιώματα - με "οικονομικούς μετανάστες" (sic). Οικονομικοί μετανάστες εποίκισαν την Κύπρο και οικονομικοί μετανάστες πήγαν να κάνουν την τύχη τους στο Νέο Κόσμο όταν ανακαλύφθηκε. Οι ντόπιοι εξαφανίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: