Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014

«Ποιήσατε πρεσβείαν εις το σωθήναι ημάς»

Σημείωση ιστολογίου. Το σχόλιο που ακολουθεί κατατέθηκε άνευ αποτελέσματος σε θρησκευτικά, ή και εκκλησιαστικά, ιστολόγια και αφορά στην αποκάλυψη ότι τόσο ο πραξικοπηματίας διορισμένος πρωθυπουργός της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσενιούκ είναι σαηεντολόγος, όσο και ο μεταβατικός πρόεδρος Alexander Turchinov τυγχάνει πάστορας της Εκκλησίας των Βαπτιστών. Η είδηση δεν γνωρίζω αν είναι ακριβής. Δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο.

Όλες οι αιρέσεις, όπως και κάθε παλαιά ή νέα εθελοθρησκεία, οδηγούν σε αρχαϊκά, πρωτόγονα και ασυνείδητα, θρησκευτικά πρότυπα. Οι τάσεις κυριαρχίας του ενός επί του άλλου έχει σαν αποτέλεσμα την αλληλοσφαγή. Συνοδός αυτής της τάσης είναι η αναζήτηση συμμάχων - κι αν δεν υπάρχουν φτιάχνονται με το χρήμα ή με ηλίθιους - και η προσπάθεια ανακάλυψης υπέρτερων καταστροφικών όπλων από αυτά που διαθέτει ο αντίπαλος.

Η ιουδαϊκή θρησκεία - ανομολόγητο σήμερα πίστευμα των σιωνιστών - έχει τα πρωτεία. Έκφανση της διαστροφής αυτής αποτελεί η παγκοσμιοποίηση και ο οικουμενισμός.

Ζοφερό προοιωνίζεται το μέλλον με τα συμβαίνοντα στην Ουκρανία. Οι σιωνιστές, και αναφέρομαι στη Δύση, κυριαρχούν σε όλες τις θέσεις λήψεως αποφάσεων.

Α΄ Κυριακή (της Ορθοδοξίας) Νηστειών σήμερα, Αναστήλωση των αγίων και σεπτών Εικόνων, α΄ και β΄ εύρεσις κεφαλής τιμίου Προδρόμου.

Το νέο ημερολόγιο της Εκκλησίας άλλους αγίους μνημονεύει τώρα. Δεν γνωρίζω ποιοι θα μας ακούσουν "ίνα μετά της Θεοτόκου ποιήσωσι πρεσβείαν εις το σωθήναι ημάς". Θα τους βάλουμε κι αυτούς να τσακώνονται μεταξύ τους;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: