Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

Αυτά που εννοούνται δύσκολαΔυο σχόλια για ειδήσεις τις οποίες δύσκολα επεξεργάζεται ο απλός, και προς άλλες κατευθύνσεις στρεφόμενος, αναγνώστης. Η πρώτη είδηση :

1) http://indobserver.blogspot.gr/2014/02/19-dragster-21.html

και η δεύτερη :

2) http://indobserver.blogspot.gr/2014/02/blog-post_833.html

Ακολουθούν τα σχόλια

2 σχόλια:

Kyprianos Christodoulides είπε...

Σχόλιο 1
" ... και τον βαρύτατο τραυματισμό (οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως είναι κλινικά νεκρός) του 21χρονου Μανώλη από την Σαντορίνη. Ο τελευταίος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο «Ασκληπιείο Βούλας»."

κυπριανός χ
Αν ο Μανώλης από τη Σαντορίνη είχε άλλο όνομα, ας πούμε "Σούμι", θα είχε διαφορετική αντιμετώπιση και δεν θα τον κατέτασσαν ακαριαία στην κατηγορία των φερόμενων "κλινικά νεκρών". Αρμοδίως θα μας ανακοίνωναν ότι ο Μανώλης από τη Σαντορίνη βρίσκεται "σε τεχνητό κώμα" και ότι "ο χρόνος θα δείξει".

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε

Σχόλιο 2
"Προκλητικότατη η τουρκική καπηλεία των Χριστιανικών εικόνων και ακόμα προκλητικότερη η διαφήμιση της χώρας τους ως «σπίτι του Χριστιανισμού»! Θα τρίζουν τα κόκκαλα ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ από τους βάρβαρους Οθωμανούς, στο πέρασμα τόσων αιώνων...!"

κυπριανός χ
Αυτά ανήκουν - τα περί σφαγιασθέντων Χριστιανών - στο παρελθόν. Είχαν γίνει και τότε, με την 4η Σταυροφορία των Δυτικών, ανάλογες σφαγές. Τότε δεν υπήρχε η αγάπη, σήμερα υπάρχει και υπεραφθονεί, πλεονάζει, οπότε έχουμε τις τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες με τον "ένα θεό για όλους". Πολύ καλά κάνουν οι Τούρκοι. Πήραν τα δικά μας διδάγματα - ο Φετουλάχ Γκιουλέν - από τον προκαθήμενο, και τους προκατόχους, του Φαναρίου. Ο οικουμενικός Βαρθολομαίος θα ανακηρυχθεί (προβλέπω) άγιος σε λίγο.

Λοιπόν, φρόνημα. Δεν θέλω τα φανατικά, τα ρατσιστικά, τα εθνοφυλετικά και τα λοιπά κι αυτά. "Δεν θέλω ου", όπως είχε πει κάποιος, εντάξει ; ξηγηθήκαμε ;

Kyprianos Christodoulides είπε...

Ευχαριστώ τον αγαπητό, και φίλο, κύριο Μάκη Βραχιολίδη για την αναδημοσίευση.
Είμαστε λίγοι, αγαπητέ φίλε, αλλά όμως είμαστε αληθινοί. Είμαστε αληθινά λίγοι και όχι όπως οι "μαϊμουδίστικες" μειοψηφίες, πίσω από τις πλάτες των οποίων βρίσκονται οι κολοσσοί της εφήμερης πολιτικής - και άλλης - διασημότητας. Κοντά σ΄ αυτούς και οι συνοδεύουσες χρηματαποστολές. Χωρίς ισχυρές πλάτες και δίχως λεφτά επαναστάσεις - αραβικές, ουκρανικές κλπ. - δεν γίνονται.

Οι σιωνιστές το ξέρουν καλά, το μέλλον καθορίζουν οι μειοψηφίες, μας λένε, κι έτσι είναι. Αλλά η μειοψηφία των Χριστιανών που ανέτρεψε τη ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ούτε ισχυρές πλάτες είχε, ούτε χρηματοδότες. Είχε μόνο ένα όπλο : Την αλήθεια. Η αίρεση την έκανε κάλπικη, όπως και κάθε τι που αγγίζει.

Βλέπε http://indobserver.blogspot.gr/2014/02/blog-post_1324.html