Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014

Ο οικουμενικός Βαρθολομαίος έρχεται να μας ευλογήσει !


Από την είδηση :

"Ὁ Πατριάρχης εἰς Ἀθήνας (...) κατόπιν προσκλήσεως τοῦ Ἐξοχ. Πρωθυπουργοῦ τῆς Ἑλλάδος κ. Ἀντωνίου Σαμαρᾶ, ( διά νά ) μετάσχῃ εἰς τήν τελετήν τῆς ὑπό τῆς Ἑλλάδος ἀναλήψεως τῆς προεδρίας τοῦ Συμβουλίου τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἑνώσεως διά τό πρῶτον ἑξάμηνον τοῦ τρέχοντος ἔτους 2014"
Πηγή "Φως Φαναρίου"

κυπριανός χ
Ανήκουστος και πρωτάκουστος εξευτελισμός! Μια χρεωκοπημένη χώρα, τελούσα υπό την κηδεμονία τοκογλύφων και κλέπτουσα τον ιδρώτα πλείστων έντιμα εργασθέντων και εργαζόμενων - μαζί τα φάγαμε, απάντησαν οι ψηφοθήρες -, αναλαμβάνει την προεδρία και έρχεται να ευλογήσει την ανάληψη - δια την κατασπατάληση των ληφθέντων δανεικών - ο οικουμενικός Βαρθολομαίος!!

Κυριολεκτικό κατάντημα, πλήρης υποτέλεια, απίστευτη έλλειψη στοιχειώδους υπερηφάνειας. Έστω και ελάχιστη αν υπήρχε - αναφέρομαι όχι στην εγωκεντρική υπερηφάνεια, αλλά στην υπερηφάνεια την απορρέουσα από σεβασμό και αξιοπρέπεια - αυτός ο πρωθυπουργός "με τις πλάτες", για να μη βουλιάξει η πατρίδα μας σημειωτέον, όφειλε να ευχαριστήσει την λεγόμενη Κομισσιόν και να επιστρέψει τον τίτλο της "προεδρίας" και του "προεδρεύοντος" χρεοκοπημένου αχυράνθρωπου. Ο οποίος ασκεί καθήκοντα πρωθυπουργού ... με τσόντα και με εντολές των δανειστών.

Τι θα διαφημίζει αυτός ο προεδρεύων ; Τη χρεωκοπία, την υποτέλεια, τη δουλοφροσύνη, την απώλεια κάθε ίχνους αυτοσεβασμού και κάθε ψήγματος αξιοπρεπούς υπερηφάνειας ; Ή μήπως το αηδιαστικό "μαζί τα φάγαμε", της διαβόητης πλέον "συλλογικής ευθύνης"; Υπάρχει μήπως κάτι άλλο που δεν το γνωρίζουμε ; Δεν το νομίζω.

Και, να, από κοντά ο οικουμενικός Βαρθολομαίος. Για να βάλει κι αυτός τις δικές του "πλάτες" με την βακτηρία της ποιμαντικής ράβδου, το δίχως άλλο, ή των τεσσάρων ποδών του θρόνου επί του οποίου κάθεται. Αλλά με μπαστούνια και καρεκλοπόδαρα η πατρίδα δεν στέκει όρθια. Με αυτά μας χτυπούν αλύπητα στην πλάτη, όμως, οι τυφλοί κατά τον νου, ο πρωθυπουργός της τσόντας και ο οικουμενικός του αφώτιστου Φαναρίου, δεν τα βλέπουν. Η υπερήφανη Ελλάδα τρώει τους ραβδισμούς στην πλάτη και ο μεν ένας δηλώνει αισιόδοξος (σαξές στόρι), δηλαδή αντέχουμε στον ανελέητο δαρμό, ο δε έτερος έρχεται να μας ευλογήσει για να μας ενισχύσει ο Κύριος στο μαρτύριο. Η ράβδος του και τα καρεκλοπόδαρα του θρόνου του μας σπάνε τα "παΐδια".

Εγώ δε είμι σκώληξ και ούκ άνθρωπος, όνειδος ανθρώπων και εξουθένημα λαού ... Περιεκύκλωσαν με μόσχοι πολλοί, ταύροι πίονες περιέσχον με ... ΄Ωρυξαν χείρας μου και πόδας μου· εξηρίθμησαν πάντα τα οστά μου ... Εμίσησα εκκλησίαν πονηρευομένων και μετά ασεβών ου μη καθίσω ... Προς σε, Κύριε, κεκράξομαι, ο Θεός μου, μη παρασιωπήσης απ΄εμού και ομοιωθήσομαι τοις καταβαίνουσιν εις λάκκον ... Δός αυτοίς Κύριε κατά τα έργα αυτών και κατά την πονηρίαν των επιτηδευμάτων αυτών

Πρόσθες αὐτοῖς κακά, Κύριε, πρόσθες αὐτοῖς κακά, τοῖς ἐνδόξοις τῆς γῆς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: