Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

Το Ολοκαύτωμα που έρχεται ...

Το μικρό αυτό άρθρο γράφτηκε σαν σχόλιο (παρένθεση, μόνο σχόλια ξέρω να γράφω, άλλοτε μικρά και πότε μεγάλα) στο ιστολόγιο "Ανεξάρτητος-διπλωματικός Παρατηρητής" (*) . Ο Διαχειριστής του ιστολογίου κύριος Μάκης Βραχιολίδης έκρινε καλό να το παρουσιάσει και ως ξεχωριστή ανάρτηση. Τον ευχαριστώ, το δημοσιεύω και εδώ.

"Ες αύριον τα σπουδαία"

Το βρόμικο παιγχνίδι που παίζεται επί των ημερών μας και δεν θα αργήσει να φανεί, είναι η συνεργασία των προτεσταντών, εννοώ κάποιες παραφυάδες τους σε ηγετικές όμως θέσεις, με τους σιωνιστές. Αντίστοιχα, υπάρχουν κι εδώ - εννοώ στους σιωνιστές - παραφυάδες σε σημαντικές θέσεις. Ο στόχος είναι η παπική Ευρώπη, στην οποία ανήκουμε κι εμείς όχι όμως σαν Ορθόδοξοι. Ουνίτες γίναμε ή έστω ορθόδοξοι. Σε παρένθεση, ορθοδοξίες υπάρχουν πολλές.

Δεν είναι, κατά τη γνώμη μου, συμπτωματικό ότι οι χώρες που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν την οικονομική καταστροφή, τα λεγόμενα PIGS, είναι χώρες προσκείμενες στη καθολική εκκλησία: Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ελλάδα και Ισπανία είναι χώρες με θρήσκευμα παπικό. Είπαμε, το δικό μας είναι ουνιτικό.

Το νέο ολοκαύτωμα ξεκίνησε από τις αραβικές χώρες, αφού δεν ήταν δυνατό να αρχίσει από την Ευρώπη. Άρχισε από τα πέριξ και ξέρουμε, το βλέπουμε άλλωστε, πόσο πλησιάζει. Η Συρία φλέγεται, στην Τουρκία ... κάτι ψήνεται, "ες αύριον τα σπουδαία".

(*) http://indobserver.blogspot.gr/

7 σχόλια:

Erato Bellou είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Erato Bellou είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Erato Bellou είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Erato Bellou είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Πληροφοριακό, για τον αναγνώστη, σημείωμα

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με τα δημοσιευόμενα σχόλια των επισκεπτών

Erato Bellou είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Δεν είναι θέμα λάθους ή εύστοχου προσδιορισμού. Υπάρχουν τόσα άλλα θέματα θεολογικής παραχάραξης, ώστε αυτό, όπως ο ακριβής προσδιορισμός της "συντέλειας των αιώνων", να είναι εντελώς πάρεργο. Η ακρίβεια πίστεως πρέπει να είναι το κύριο μέλημα όλων όσων έχουν φόβο (αρχή σοφίας) Θεού και όχι πότε θα γίνει, βάσει των αριθμών, η "συντέλεια". Την οποία, άλλωστε, βιώνουμε σήμερα καθημερινά, καθώς γκρεμίζονται ένα προς ένα τα θεμέλια (το θεμέλιο) της πίστεως. Η αίρεση κυριαρχεί παγκόσμια, το ψεύδος διαδίδεται και διαχέεται αστραπιαία με το πάτημα ενός κουμπιού. Το ίδιο και η οφθαλμοπορνεία. Τι έχει μείνει όρθιο και ποιος τολμά να φανεί αντάξιος των θεσμών, που καλείται εμπρόσωπα να αναδείξει, να φανερώσει, όπως για παράδειγμα είναι η αλήθεια ; Το πνεύμα της αληθείας καλύτερα, τον Παράκλητο για να γίνω σαφέστερος.Ουδείς. Αν αυτό δεν είναι "συντέλεια", τότε ποιο είναι ;