Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σχετικά με την Ανακοίνωση της αντικανονικής αδελφότητας της Ι. Μ. Εσφιγμένου

 Η Αδελφότητα της κανονικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου (αναγνωρισμένη..
από το Οικουμενικό Πατριαρχείο) εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την επίθεση με μολότοφ και εκρηκτικό μηχανισμό στις Καρυές.

Το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

Οι Καρυές του Αγίου Όρους σήμερα, 29.7.13, έζησαν επίθεση με εκρηκτικά και μολότωφ.

Εκατό μέτρα από τον πανίερο ναό του Πρωτάτου καί την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους οι καταληψίες των κτηρίων της Μονής μας αρνήθηκαν την παράδοση του κατειλημμένου τμήματος του Αντιπροσωπείου των Καρυών σε δικαστικό επιμελητή που ήλθε να εκτελέσει τελεσίδικη δικαστική απόφαση ασφαλιστικών μέτρων και του έριξαν τρείς μολότωφ και έναν εκρηκτικό μηχανισμό.

Η μέρα πέρασε αναμένοντας αστυνομικές ενισχύσεις οι οποίες τελικά ίσως και να μην επαρκούν για την απλή φύλαξή μας.

Απευθύνουμε έκκληση προς όλους και πρό πάντων προς την ευνομούμενη Πολιτεία.

Επιτέλους καταλάβετέ το. Κινδυνεύουμε. Δεν γνωρίζουμε πώς θα ξημερώσει η αυριανή μέρα με φανατικούς κατόχους εκρηκτικών σε επαφή με τον τόπο της κατοικίας μας.

Ο Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης ζήτησε εξ όσων πληροφορούμαστε την σύλληψη των υπαιτίων. Θα ακούσει κανείς, έστω τον Εισαγγελέα; Πρέπει να θρηνήσει το Άγιον Όρος θύματα για να κινητοποιηθεί η Πολιτεία; Οι φωτογραφίες τα λένε όλα.


κυπριανός χ

Τα ανωτέρω και η φωτογραφία τα λέει όλα. Δηλαδή,

1) Ότι η επίκληση της αναγνώρισης της νέας αδελφότητας από το Οικουμενικό Πατριαρχείο σημαίνει τούτο : Καίσαρας και πατριαρχικό ιερατείο έχουν τον ίδιο θεό, αφού οι δεύτεροι, ως μη έχοντες Βασιλέα, αναφωνούν : "Ουκ έχομεν βασιλέα ειμή Καίσαρα". Την θέση του βασιλέως έχουν καταλάβει οι δημοκρατικά εκλεγμένοι, οι οποίοι διορίζουν και τα όργανα της Δικαιοσύνης, αλλά και της Πατριαρχείας (αφού δεν έχουν βασιλέα).

2) Οι τρείς μολότωφ και η φωτογραφία δείχνουν ένα πράγμα : Την εκ της αδικίας, των αντικανονικών και παράνομων νεο-Εσφιγμενιτών, πρόκληση για άμυνα. Τα σκαπτικά που έρχονται να γκρεμίσουν το σπίτι σου πώς μπορείς να τα αντιμετωπίσεις; Με γαρδένιες μήπως; Δεν γράφουν τα θρησκευτικά μας βιβλία «κρείττων γάρ επαινετός πόλεμος ειρήνης χωριζούσης Θεού»;

3) Τι θέλουν "επιτέλους" να καταλάβουμε οι εισοδιστές νεο-Εσφιγμενίτες και ζητούν από την Πολιτεία να μεριμνήσει για την κινδυνεύουσα ζωή τους; Οι απέξω κινδυνεύουν ή οι από μέσα; Μη γελιόμαστε, οι έξω (το έξω γενικότερα) έχουν γερές πλάτες, οι μέσα αδύνατες, και αν αυτό το δούμε κάτω από τις παρούσες δυσμενείς συγκυρίες, οι μέσα θα είναι τελειωμένοι σε λίγο. Νέα μονή Εσφιγμένου έφτιαξε ο οικουμενικός Βαρθολομαίος, νέα Ελλάδα - μάλλον, νέα εκκλησία - φτιάχνουν (ή έφτιαξαν) τώρα τα υπερεθνικά πολιτικά μαγειρεία με τις πλάτες των εκλεγμένων αχυράνθρωπων. Οικουμενικός και εκλεγμένοι κυβερνήτες μας προετοιμάζουν για νέα αλληλοσφαγή. "Τα οψώνια της αμαρτίας θάνατος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: