Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ, ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ! ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΤΗΝΗ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ!

Από τον Δημοσιογράφο κύριο  Μάκη Βραχιολίδη τα κατωτέρω :

Ο μεγάλος αδερφός είναι εδώ. Άλλοι τον αποκαλούν Θηρίο! Το όνομά του πάντως είναι ΑΜΚΑ και είναι ο αριθμός που από το 2009 ρυθμίζει τη ζωή αλλά και το θάνατό μας! Όποιος δεν έχει ΑΜΚΑ οδηγείται από την Πολιτεία στο θάνατο. Χιλιάδες …αντιρρησίες συνείδησης, χιλιάδες χριστιανοί που θεωρούν τον ΑΜΚΑ ως έκφραση του Αντίχριστου, αρνήθηκαν να παραλάβουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης. Η άρνησή τους αυτή όμως, με νόμο της Πολιτείας, τους δίνει κατευθείαν το διαβατήριο θανάτου!

Το λέει σαφώς ο Ν.3655/08 που πέρασε η κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιά! Σύμφωνα με τη παρ. 2 άρθρο 153 του Ν.3655/08 από 01/06/2009 «ουδείς» δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλισθεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ, ο οποίος αναγράφεται υποχρεωτικά επί όλων των «ως άνω αντιστοιχών παραστατικών».

Ξερά-κοφτά δηλαδή,  ο νόμος ΑΜΚΑ καθορίζει ότι όποιος δεν διαθέτει τον αριθμό αυτό δεν θα έχει δικαίωμα στην εργασία, ενώ δεν θα απολαμβάνει ούτε σύνταξης ούτε ιατροφαρμακεευτικής περίθαλψης! Θα πεθαίνει δηλαδή στο δρόμο, όπως τα ζώα! Κυριολεκτικά σαν τα ζώα, διότι χωρίς ΑΜΚΑ η Εκκλησία δεν κηδεύει ούτε τους νεκρούς!

Καλά διαβάσατε! Γραφείο τελετών αρνήθηκε να παραλάβει τη σωρό ηλικιωμένης γυναίκας επειδή η τελευταία δεν διέθετε ΑΜΚΑ!!!

Την τραγική ιστορία μας διηγείται η Μαρία Παστρουμά, άτομο που επίσης αρνείται να παραλάβει τον ΑΜΚΑ:

Παστρουμά:  Ήρθε το γραφείο τελετών για την κηδεία της γιαγιάς και μας είπε ότι δεν μπορεί να κάνει την ταφή γιατί δεν υπάρχει ΑΜΚΑ.

ΜΒ : Άρα το ΑΜΚΑ το ζητά και η Εκκλησία! Και πώς έγινε η ταφή της γιαγιάς;

Παστρουμά:  Προσκομίσαμε χαρτί εισαγγελέα. Αυτά δεν γίνονται ούτε στο Μπακλαντές!

ΜΒ :Τι είναι τελικά αυτός ο ΑΜΚΑ κυρία Παστρουμά, που ρυθμίζει τη ζωή και το θάνατό μας; Παντοδύναμος αριθμός είναι; 

Παστρουμά:   Είναι ο αριθμός που χαράσσει την εικόνα του Θεού. Είναι ο αριθμός του θηρίου. Διαβάστε και ξαναδιαβάστε τι λέει ο Ν.3655/08 και συγκρίνετέ τον με τα λόγια του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου. Ο νόμος λοιπόν του κράτους λέει ότι «ουδείς» δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλισθεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ». Και  ο Άγιος Ιωάννης έχει πει: «ουδείς δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ή τον αριθμό ονόματος αυτού".  Το ΑΜΚΑ λοιπόν  μας παραπέμπει  ακριβώς στην αποκάλυψη.

ΜΒ : Η Εκκλησία τι κάνει; Δεν έπρεπε να προστατέψει το ποίμνιό της, όταν μάλιστα βλέπει ότι ένας αριθμός ρυθμίζει τη ζωή και το θάνατό μας;  

Παστρουμά:   Το 2009 το νέο και παλαιό ημερολόγιο της Ορθοδοξίας σήκωσαν σημαίες αγωνιστικότητας κατά του ΑΜΚΑ. Μας μίλησαν από άμβωνος και μας είπανε ότι είναι ο αριθμός ονόματος θηρίου γιατί αυτός ο αριθμός πηγάζει μέσα από το 666. Περνώντας λοιπόν τα χρόνια έρχονται και μας προδίδουν, μας τραβάνε το χαλί. Και μας λένε ότι είμαστε τρελοί.

ΜΒ : Η Εκκλησία της Ελλάδος;

Παστρουμά:   Ναι, η Εκκλησία της Ελλάδος. Εγώ προσωπικά και άλλοι σύλλογοι στείλαμε στον Ιερώνυμο επιστολές και υπομνήματα και του ζητάμε βοήθεια, διότι σε περίπτωση διακομιδής μας σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο, θα πεθάνουμε.

ΜΒ : Μήπως είστε παλαιοημερολογίτισσα;

Παστρουμά: Είμαστε χριστιανοί Ορθόδοξοι και μην αρχίσετε να βάζετε ταμπέλες «παλαιοημερολογίτες», «νεοημερολογίτες», γιατί θα χάσουμε την ουσία. Είναι απαράδεκτο να στερούμαστε ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Δεν είμαι αριθμοφοβική. Δεν θέλω τους αριθμούς που χαράσσουν την εικόνα του Θεού. Έχω πρόσωπο, είμαι βαπτισμένη Ορθόδοξη Χριστιανή και ονομάζομαι Μαρία. Έχω αριθμό Ταυτότητας, να μου βάλουν και αριθμό Μητρώου, ό,τι όμως μπαίνει πάνω από το όνομά το δικό μου, αντιτίθεμαι.

ΜΒ : Αντιμετωπίζετε πρόβλημα υγείας στην οικογένειά σας;

Παστρουμά: Βεβαίως, η μητέρα μου είναι διαβητική. Χρειάζεται καθημερινά 5 ενέσεις ινσουλίνης. Αλλά πώς να τις αγοράσουμε μόνοι μας; Ζητούμε βοήθεια από τους «Γιατρούς του Κόσμου» και τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα». Είναι οι μόνοι που στέκονται στο πλευρό μας. Το ζήτημα όμως που μπαίνει είναι άλλο: πρέπει εμείς οι Έλληνες να φτάσουμε εκεί;

ΜΒ : Η δική σας οικογένεια πώς ζει;

Παστρουμά: Τι να σας πω; Έχω μικρό παιδί ανασφάλιστο, ανασφάλιστη είμαι κι εγώ. Εργασία δεν μπορώ να έχω από το 2009. Μέχρι τότε υπήρξα έμπορος αλλά και αργότερα ιδιωτική υπάλληλος.

ΜΒ : Πόσοι χριστιανοί είναι στην ίδια μοίρα με τη δική σας;

Παστρουμά: Πάρα πολλοί. Με τον ίδιο τρόπο οδηγούνται στην επετεία ή τον θάνατο πολλοί συνάνθρωποί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: