Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

Σχετικά με την καταδολίευση της προαίρεση μέσω της αρνητικής Υπεύθυνης Δήλωσης στη Δωρεά Οργάνων

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να διαβάσετε την παγίδευση που μας κάνουν οι κυβερνήτες μας (Κοινοβούλιο) προτείνοντάς μας να υποβάλουμε Υπεύθυνη αρνητική Δήλωση για τη δωρεά σώματος :
http://kyprianoscy.blogspot.gr/2012/09/blog-post_9828.html

Σχολιαστής υπογράφοντας Μιχάκης Δημήτριος, Νομικός-Δικηγόρος, παρατήρησε ότι "χωρίς πρακτική ρητή άρνηση η θεωρία δεν μας σώζει" και την απάντηση μπορείτε να τη διαβάσετε στον υπερκείμενο δεσμό. Επανήλθε εκ νέου γράφοντας ότι "ενωμένοι πρέπει να αγωνισθούμε δηλώνοντας ταυτόχρονα ρητά την άρνησή μας", για να δοθεί  απάντηση, την οποία παρουσιάζω εδώ αυτούσια, αν και υπάρχει στην οικεία ανάρτηση όπου και ο  δεσμός. Συνήθως κουράζουν τον αναγνώστη τα μακροσκελή κείμενα και αυτό εξηγεί τούτη τη σύντομη ανάρτηση.

Αγαπητέ  κύριε Μιχάκη

Γράφετε ακόμη, ότι ενωμένοι πρέπει να αγωνισθούμε δηλώνοντας ταυτόχρονα ρητά την άρνησή μας. Δεν γνωρίζω πόσο ενωμένοι είμαστε - δεν τους ενδιαφέρει και δεν είναι εκεί το ζήτημα - σαφώς όμως γνωρίζω ότι ουδόλως τους ενοχλεί (στατιστικά) η ρητή μας άρνηση. Την γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Τους είδατε ποτέ να προτείνουν διάλογο με όσους έχουν τεκμηριωμένες : ιατρικά, νομικά, θεολογικά, αντίθετες γνώμες; Γιατί δεν το κάνουν; Γιατί δεν προγραμματίζουν επιστημονικά συνέδρια, ώστε να ακουστούν και οι δυο φωνές και ο κόσμος "να βγάλει τα συμπεράσματά του", όπως αρέσκονται να δηλώνουν οι δημοκρατικοί δημοσιογράφοι μας; Επιπλέον, γιατί θέλουν μόνο την αρνητική υπεύθυνη δήλωση και αφήνουν στην άκρη τη θετική; Γιατί αυτοί που επιθυμούν να γίνουν δωρητές δεν το δηλώνουν, παρά νομοθετούν υπέρ αυτών οι κυβερνήτες μας (Κοινοβούλιο) την καθ΄ υπόθεση (εικασία) συμφωνία όλων; Τελικά, πείτε μου, ποιος κοροϊδεύει ποιον; Αυτοί που υποστηρίζουν την παγίδευση με την αρνητική υπεύθυνη δήλωση ή οι εικάζοντες ότι όλοι καταφάσκουν στις μεταμοσχεύσεις; Με την αρνητική Δήλωση καταδολιεύουν και σπιλώνουν την προαίρεσή μας, διότι είθισται κάθε τι αρνητικό να είναι και αντιδραστικό. Άρα, αντικοινωνικό, αφού οι μεταμοσχεύσεις περιβάλλονται με ανθρωπιστικό, αλτρουιστικό και οπωσδήποτε, φιλάνθρωπο μανδύα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: